چقدر اضافه میاد ؟نقل قول:
این دو ساعت وبگردی چند مگ کم میکنه ؟
چون منم مثل شما اگه دانلود نکنم بقیش تو p30world هستم !
Printable View
چقدر اضافه میاد ؟نقل قول:
این دو ساعت وبگردی چند مگ کم میکنه ؟
چون منم مثل شما اگه دانلود نکنم بقیش تو p30world هستم !
[QUOTE=akhoond;2878171]سلام دوست من :10:
اول این که من نتونستم سایت شو پیدا کنم .... :41:
با سلام وتشکر از akhoondوsiavashjalمن خودم مشترک آسیا تک بودم که بمدت 14ماه ولی بخاطرمشکلات فراوانی که داشت قرار داد رو فسخ کردم سایت عصر تله کام هم اینه:کد:www.asretelecom.com
نقل قول:
نمی دونم ولی نت لیمیتر نشون میده که من از 10 روز گذشته تا الان حدود 250 مگابایت سند و رسیو داشتم. حالا تو 20 روز دیگه هم اگر همین حد باشه . مصرف به 1 گیگ هم نمیرسه.
با بخش پشتیبانی تماس گرفتم. این دفعه گفتن 1 گیگ و 390 مگ مونده. با این وجود DUMeter بیشتر هم نشون میده (حدوداً 250 مگ) . آمار مصرف روزها را توی NetLimiter نگاه میکردم ، فکر میکنم NetLimiter خیلی دقیق تر باشه فقط بدیش اینه که Send و Receive هرروز را با هم جمع نمیزنه.
با پست جناب siavashjal موافقم و مشکلات اسیاتک کم شده ولی دوساعت استفاده در روز را نمیشه معیار قرار داد. دوستانی هستند که در بازار ارز و بورس کار میکنن وچند دقیقه قطعی میتونه چندده و یا چند صد دلار به اونها ضرر بزنه. برای خودم هم پیش اومده ولی نه در این حد. همیشه دایل آپ را آماده دارم. یه سرویس خوب سرویسیه که اگر 48 ساعت و یا مدت زمان طولانیتر مدام آنلاین بودیم، یک لحظه DC نداشته باشه ( این مدل سرویس توی ایران پیدا نمیشه).
نقل قول:
من الن 14 ماه شد که از آسیا تک دارم استفاده می کنم و جز اون وقتی که اینترنت کل ایران دچار مشکل شده بود من به یاد ندارم که تل بحال از طرف شرکت دی سی شده باشم من رکورد 5 شبانه روز پشت سرهم دانلود بدون دی سی رو با آسیا تک دارم:10: حیف که گرونش کرد
من خودم رکورد بیشتر از 1 هفته اتصال دایم اینترنت بدون قطعی از آسیاتک رو دارم اما همین قیمتهاس که بیشتر دوستان رو مثل من اذیت میکنه.نقل قول:
اما خب بعضی وقتها هم که شدید لازم داشتم قطع میشد....
نوسان زیاد نداره،معمولا بین 14تا19نقل قول:
بردیا جان ، سرعت دان شما ثابت هم یا نوسان داره ؟ چند هست ؟
مرسی
یاحق
نقل قول:
لطفا یک تست سرعتspeedtest بگیرید و اینجا قرار دهید
در مورد سرویسهای حجمی به درد کسی میخوره که دانلود زیادی نداشته باشه.
قیمتهای حجمی آسیاتک نسبت له صبانت بالاتر و همچنین ساعات رایگان هم که نداره
مثلا من اگر بخوام 10 گیگ حجمی 512 بگیرم ماهی 37000 در میاد
خوب امکان داره دانلودم بالا پایین بشه. 38000 میدم 256 بدون محدودیت رو مگیرم و با خیال راحت دانلود میکنم. مخصوصا که آسیاتک کارش حساب کتاب درست نداره در سرویس حجمیش.
ولی واقعا برای خودمون متاسفم که انقدر عقب مونده هستم. همین الان خوندم تا مالزی سرعت 1 Mb دارن ماهی 30000 میدن تازه وایرلس.
بعد ما با این قیمتهای نجومی روبرو هستیم خدا لعنتشون کنه. تنها دلخوشیمون همین آسیاتک بود که ارزون میداد اون هم به دزدها پیوست
[quote=bozorgmehr;2881412]اگه مشترک شدی لطفا بیا ببینیم سروسش چطوریه احتمال داره مثل بعضی شرکتها که اول کارشون ارزون و با کیفیت میدادن بعدا گرون و بی کیفیت شدن باشه.نقل قول: