من هم مشخصات بنز که پشتش نوشته شده بود c200و کمپرسوررا می خواستم ممنون؟
Printable View
من هم مشخصات بنز که پشتش نوشته شده بود c200و کمپرسوررا می خواستم ممنون؟
Mercedes-Benz R class 2011
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها این بنز الان مدلش چیه ؟؟؟؟
یه جا زده s600 بعد یه جا دیگه زده S400 بعد عکس s600 چند تا دیدم فرق داشت پشتش با هم این عکس سر اگزوز به 2 تا 2 قسمتی تشکیل شده ولی اون یکی فط 2 تا هستش بعد s400 یه نوعش 2 تا سر اگزوزی هست یه مدل دیگه اصلا نداره. من نفهمیدم این بزن چطوری مدل میزنه . بابا مثل کارخانه های دیگه درست نامگذاری کنه آدم گیج میشه. الان من خودم یه بنز 230 78 دارم سند دوم هست الان بنز های دیگه میبینم نمیدونم چی هست درست ننوشته پشتش یا نوشته 230 e خوب برای منم 230 هست ولی مدل 78 حتی نمیشه مدل هاش رو فهمید درست نه پشتش درست مدل میزنه آدم بیرون میبینه بفهمه چیه که بدونه کدوم بنز رو میگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل های مختلف رو باید با دونستن و شناختن کد اتاق های بشناسیننقل قول:
مثلا چندین 230 داریم با کد اتاق های مختلف
مثل BMW
لوله اگزوز هم در نظر داشته باشین که روی یه اتاق موتور های مختلفی سوار میشه که شاید از نظر ظاهری زیاد تفاوتی نداشته باشن ولی موتورشون فرق میکنه و عددی که شپتشون نوشته میشه فرق میکنه
مثلا شما امکان داره یه 4 تا BMW ببینین که از نظر ظاهری زیاد تفاوتی هایی نداشته باشن ولی پشت یکیشون نوشته باش 316 یکی دیگه 318 و یکی دیگه 320 و 325 و 330 و ....
این اعداد به این اشاره میکنه که BMW سری 3 با حجم موتور 16000 سی سی یا 18000 سی سی یا 2000 سی سی یا 2500 سی سی و .....
من از نامگذاری بنز ها خبر ندارم ولی احتمال زیاد اون 600 رابطه ای با حجم موتورش که حدود 5.5 هست رو داره و خوب یه موتور 12 سیلندر برای قدرت بیشتر و کارایی بیشتر به خروجی دود خوب نیاز داره که این با 4 لوله اگزوز میسر میشه
حالا مدل های 6 سیلندر به سور معمول 2 لوله اگزوز دارن که یا به صورا چسبیده به هم یا به صورت جدا جدا از ته ماشین بیرون میان
منم از همین تعجب کردم ! هرچی نگاه میکردم میدیدم معمولیه !
سلام.درست گفتینقل قول:
در بنزها کدی که سمت چپ صندوق عقب(سمت راننده)نوشته شده نشان دهنده ی کلاس بدنه + حجم موتوره
مثلا S600 یعنی کلاس S و موتور 6000 سی سی.البته عدد 6لیتر گرد شده وگرنه ممکنه قدری کمتر باشه.طبعا 12 سیلندر هم هست
S400 قطعا 8 سیلندره.موتورهای حجیم تر بنز از گذشته ها دارای سیلندرهای نیم لیتری بودند
نمیدونم اون دوستمون مشکلش چیه چون از قدیم کد سواری ها و کامیونهای بنز از همه ی ماشینهای دیگه قابل فهمتر بوده و هست.حتی بقیه ی خودروسازها مثل لکسوس از کد بندی بنز تقلید کردند
منصوری فامیلی بنده هست :دینقل قول:
منصوری هم یه شرکت هست در خارج از کشور(نمیدونم کجاست دقیقا ولی فکر کنم توی یکی از شماره های مجله ماشین توضیحاتی در موردش داده بودن) که دست به بهینه سازی و تیونینگ خودرو ها میزنه و شرکت نسبتا معروفی هم هست :46:
کاملا درست میگیننقل قول:
ولی بنز تقریبا استثنا های زیادی داره ولی خودرو یازی مثل لکسوس مثل اینکه تا الان استثنا نداره
من الان بنزی که دارم پشتش زده 230 خالی حالا از کجا بدونم سری E هست یا S ؟؟ البته برای من سفارش امریکا هست و امکاناتش با مدل های خودش فرق داره و 4 سیلندر هست.
دوستان شاید اینجا جای پرسیدن این سوال نباشه ولی میخواستم ببینم برای لوازم جانبی بنزهای قدیم سایتی هست که بشه جاهایی رو پیدا کرد.
خوب هر 2 ماشین رو نگاه میکنید ببینید شبیه کدوم هستنقل قول:
غیر از اون از روی کد اتاق هم میشه تشخصی داد و VIN ماشین
و اینکه فکر میکنم و تغریبا مطمئنم ماشین شما E 230 هست