نرآتزورى در سن سيرو تحقير شد
اين ليورپول نابودگر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براى دومين هفته متوالى سن سيرو شاهد شكست تيم هاى ايتاليايى مقابل تيم هاى انگليسى بود. هفته گذشته ميلان كهنه كار مقابل آرسنال جوان سرتسليم فرود آورد و اين بار هم نوبت اينتر قهرمان بود كه مقابل يك تيم انگليسى شكست بخورد. شاگردان رافا بنيتس در اين ديدار درس خوبى به روبرتو مانچينى و تيمش دادند و ثابت كردند مى توان بدون اينكه يك بازى كثيف را به نمايش گذاشت خوب و بدون نقص دفاع كرد و به نتيجه دلخواه هم دست يافت.
اينتر كه در ديدار رفت با ۲ گل در آنفيلد شكست خورده بود فقط براى حمله و دست يافتن به گل قدم به اين بازى گذاشته بود اما با بازى منطقى ليورپول آنها نتوانستند هيچ كارى از پيش ببرند. اميد اينتر به ابراهيموويچ بود كه دفاع بسته و فشرده شاگردان بنيتس اين مهاجم سوئدى را كاملا از كار انداخته بود. بنيتس كه به خوبى راه پيروز شدن در رقابت هاى اروپايى را پيدا كرده در اين فصل با در اختيار داشتن مهره كارآمدى چون فرناندو تورس از بابت خط حمله اش هم خيالش راحت است.
ليورپولى ها به خوبى مى دانستند حتى با ۲ گلى كه در ديدار رفت به ثمر رسانده بودند نبايد خيالشان از بابت صعود راحت باشد اما با اخراج نيكلاس بورديسو در دقيقه ۵۰ و گل زيبايى كه تورس ۱۳ دقيقه بعد از آن به ثمر رساند قرمزپوشان خود را جمع ۳ تيم ديگر انگليسى حاضر در مرحله يك چهارم نهايى مى ديدند. در حقيقت مى توان اخراج بورديسو مدافع ميانى اينتر را نقطه عطفى در اين ديدار دانست. ليورپول و اينتر در سال ۱۹۶۵ از سرى رقابت هاى جام قهرمانى باشگاه هاى اروپا به مصاف هم رفته بودند. در آن سال ليورپول ۳ - يك در آنفيلد پيروز شد اما در سن سيرو ۳ - صفر شكست خورد. در آن زمان ليورپولى ها خود را قربانى داورى مى دانستند اما اين بار اين اينترى ها هستند كه مى توانند مدعى شوند قربانى اشتباه داورى شده اند. تام هنينگ اوربو نروژى در اين ديدار ۹ بار از كارت زرد استفاده كرد كه ۲ كارت آن سهم بورديسو بود كه كارت زرد دوم او كاملا بى مورد بود. با خارج شدن بورديسو از قلب دفاع اينتر كريستين چيوو مسؤوليت او را بر عهده گرفت اما يك اشتباه از خط دفاع نراتزورى براى مهاجم بزرگى چون تورس كافى بود تا كار را براى اينتر تمام كند. تورس با گلى كه به اينتر زد تعداد گل هايش را در ۵ بازى به عدد ۸ رساند. با حضور او بنيتس مى تواند اميدوار باشد براى سومين سال ليورپول را به فينال ليگ قهرمانان برساند. مربى اسپانيايى آنفيلد پس از اين ديدار با تمجيد از هموطنش گفت: «ما به تورس ايمان داريم. آنچه مسلم است او يك تهديد بزرگ براى تمامى مدافعان است. او خيلى خوب خودش را با شرايط ليگ برتر تطبيق داده و من از اين بابت راضى هستم اما ما منتظر گل هاى بيشترى از سوى او هستيم. به ثمر رساندن ۲۶ گل تا بدين جاى فصل خوب است. اما فرناندو شايستگى بيشتر از اين را دارد. او يك بازيكن با روحيه است كه مى خواهد هر روز بهتر از قبل شود.» به اعتقاد بنيتس پايه اين پيروزى ۳ هفته قبل در آنفيلد ريخته شد. او گفت: «ما كنترل بازى را در اختيار داشتيم اما در عين حال مشكلاتى هم داشتيم كه آنها ۲ يا ۳ فرصت به دست آوردند. اما ما هم در ضدحملات يكى ، دو فرصت داشتيم. ما مى دانستيم كه نتيجه بازى رفت بسيار مهم است. ما در اين بازى با انديشه رقابت، تكيه برضدحملات و اشتباه نكردن قدم به ميدان گذاشته بوديم. در هر حال من از عملكرد تيمم در هر دو بازى كاملا راضى هستم.» بنيتس كه معتقد است تيمش در رقابت هاى امسال هم شانس زيادى براى رسيدن به فينال دارد در ادامه حرف هايش افزود: «ما نسبت به سال ۲۰۰۵ تيم بهترى داريم البته در فوتبال هيچ چيز مشخص نيست. در اولين سالى كه به ليورپول آمده بودم هيچكس تصور نمى كرد كه ما قهرمان ليگ قهرمانان شويم اما ما قهرمان شديم. براى من مهمترين مسأله اين است كه تيمم هر سال در رقابت هاى ليگ قهرمانان حاضر باشد.» از هشت تيم حاضر در مرحله يك چهارم پايانى ۴ تيم انگليسى هستند و به اعتقاد بنيتس اين مسأله بيانگر كلاس بالاى رقابت هاى ليگ برتر است. او در اين باره گفت: «۴ تيم اول ليگ برتر اكنون در ميان برترين هاى اروپا قرار دارند. همه ما واقعا بازيكنان خوبى داريم و اين نشان دهنده قدرت ليگ برتر است. براى من اصلا مهم نيست كه در دور بعد مقابل چه تيمى قرار خواهيم گرفت. در حال حاضر مى خواهم از اين پيروزى لذت ببرم.» بنيتس درخصوص اين بازى هم گفت: «به اعتقاد من يك بازى سخت را مقابل يك تيم خوب داشتيم. ما مى دانستيم كه آنها در بازى هوايى خوب هستند. بنابر اين سعى كرديم از لحاظ دفاعى بازى را كنترل كنيم. كاراگر، اسكرتل و هيپيا همگى در بازى هوايى خوب عمل مى كنند بنابر اين ما توانستيم كروز و ابراهيموويچ را مهار كنيم. فكر مى كنم اخراج بازيكن اينتر كمى روند بازى را تغيير داد. با يك بازيكن بيشتر ما مى توانستيم راحت تر پاسكارى كنيم و در عين حال توپ را هم حفظ كنيم.»
استيون جرارد كاپيتان ليورپول هم در پايان اين بازى گفت: «نمى توانم بگويم بازى آسانى بود چون آنها تيم خوبى هستند. تا قبل از اخراج بازى سختى بود. ما نمى خواستيم به هيچ وجه در اين ديدار گلى دريافت كنيم و مى خواستيم در نيمه دوم در صورت امكان به گل برسيم كه به اهدافمان هم رسيديم. فكر نمى كنم در مرحله يك چهارم نهايى كسى دوست داشته باشد مقابل ما قرار بگيرد. ما هر چند در ليگ برتر كمى متزلزل ظاهر شديم اما در اروپا واقعا قدرتمند هستيم.» استيون جرارد در مورد زلاتان ابراهيموويچ هم گفت: «به نظر من ابراهيموويچ يك بازيكن باكلاس و بزرگ است اما ما هم خوش شانس هستيم كه فرناندو تورس را داريم. يك فرصت براى او كافى است تا نتيجه بازى را تغيير دهد. اميدواريم او تا انتها بتواند با گلزنى هايش به ما كمك كند.»جيمى كاراگر هم به عنوان اولين بازيكن ليورپول در اين ديدار صدمين حضورش در ليگ قهرمانان را تجربه كرد ، وى پس از اين ديدار گفت: «ما مى دانستيم كه اگر در اين ديدار گل نخوريم راهى دور بعد خواهيم شد و با گل تورس هم كه خيالمان كاملا راحت شد.