فنی - سال 85-86نقل قول:
نقل قول:
بله
من کاردانی رو شبانه خوندم
و کارشناسی رو غیرانتفاعی دارم میخونم
فنی - سال 85-86نقل قول:
نقل قول:
بله
من کاردانی رو شبانه خوندم
و کارشناسی رو غیرانتفاعی دارم میخونم
سلام دوستان
من دیپلم ریاضی سال 86 (سوم دبیرستان) رو دارم ولی از درس های پیش دانشگاهیم هنوز تعدادی واحد مونده!
دیپلمم رو با توجه به شرایط اون سالم خیلی با معدل کمی گرفتم و حالا هم خیلی پشیمونم ولی خب کار از کار گذشته!!
بعضی درس ها رو با تک ماده و نمره های مستمر قبول شدم ولی معدل کتبی دیپلمم رو خیلیییییییی پایینه برای همین خواستم بدونم اگر بخوام یک دیپلم دیگه (مثلا تجربی) بگیرم برای اینکه معدلم بالاتر بره (تا دی) و بعد از دی هم درس های باقیمانده پیش رو بخونم شرایطش چی هست و نظر شما چیه؟؟
ضمنا انجمن یا وبلاگی یا هر چیزی رو تو نت سراغ دارید که مشاوره تحصیلی خوبی بده ؟ (مثل همین سوال من یا چیزای مشابه؟؟) :n12:
سلامنقل قول:
اگر برای شرکت در کنکور میخواهد معدلتون را بالا ببرید چون تاثیر معدل به صورت مثبت بوده لازم نیست ...
در مجموع اگر بخواهد دیپلم دیگری بگیرید باید دروس اون رشته رو امتحان بدهد تا بتونید برای دیپلم جدید معدل بالاییرو کسب کنید ....
به نظر من اول شما به فکر گرفتن مدرک پیش دانشگاهی باشید ....
موفق باشید
سلام اولا واقعا رقابت تو رشته تجربی خیلی سخت تره تا رشته ریاضی اینو منی که رشته ریاضی بودم میگم چون واقعا با تلاشی که تو رشته ریاضی انجام بدی خیلی راحت تر نتیجه میگری ثانیا الان به نظر من بخوای تجربی بری واقعا پشتکار زیادی میخواد مخصوصا برای درسی مثه زیست که تو اصن هیچی نخوندینقل قول:
پیام نور رو با دانشگاه های دولتی مگه تطبیق میدن ؟نقل قول:
من فکر میکردم فقط آزاد و پیام نور اینجوریه ، پس میشه شبانه هم انتخاب کرد و دوباره کنکور داد درسته ؟
ويرايش شد.....
بله تطبیق میدهند ....نقل قول:
ويرايش شد.....
سلام به همه، به نظرتون با توجه به این قانونی که تو دفترچه امسال عوض شده بود و به مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر اجازه شرکت تو کنکور سراسری رو نمی دادن و این مساله که کنکور دانشگاه آزاد و سراسری با هم ادغام شد، الان کسی که مدرکِ بالاتر از کارشناسی داشته باشه حتی نمی تونه تو دانشگاه آزاد هم ادامه تحصیل تو رشته های یر شاخه پزشکی بده؟ یا امکانش هست؟
سلام به همه خسته نباشید
من رشته نقشه کشی معماری کاردانی رو تموم کردم تاریخ 30.11.91 و الان میخام بدون ازمون در مقطع کارشناسی تودانشگاه ازاد ثبت نام کنم ثبت نام ها شروع شده و الان در قسمت جدول نام و کد رشته ها رشته ما نیست فقط یه دونه هست نوشته علمی کاربردی معماری که شهر خودمون هم داره می خام بدونم چه فرقی با نقشه کشی معماری داره ایا همون رشته خودمونه یا نه