سلام به همه بچه های فعال این تاپیک
دستتون درد نکنه تاپیک عالی ساختین
من می خوام یه Tv بخرم با بودجه دور و ور 1.5 ملیون
احتمالا باید یه پلاسمای پاناسونیک یا پایونیر بخرم ،نه؟
اگه میشه چند تا مدل با قیمت معرفی کنید
Printable View
سلام به همه بچه های فعال این تاپیک
دستتون درد نکنه تاپیک عالی ساختین
من می خوام یه Tv بخرم با بودجه دور و ور 1.5 ملیون
احتمالا باید یه پلاسمای پاناسونیک یا پایونیر بخرم ،نه؟
اگه میشه چند تا مدل با قیمت معرفی کنید
مرسی از راهنماییت.لطفن این اطلاعات رو در اختیار کسایی که بودجشون خیلی زیاد نیست بزار.مثل SK8ER BOi جان.نقل قول:
سلام من تجربه خودم از خریدن و دیدن مقالات علمی مختلف می گم.
دو تکنولوژی LCD . پلاسما داریم من خودم مهندس الکترونیک هستم و یه چیزایی راجع به این چیزا می دونم.
اما LCD چه جوریه ، رنگها رو خیلی قشنگتر از اون چیزی که هست نشون می ده شرکتهایی مثل Panasonic
Hitachi و pioneer بعلت اینکه در ابتدا و در اصل تولید کننده پلاسما بودند از LCD انتقادهایی می کنند و مثلا میگن
این رنگهاrealistic , کارتون مانند هستند ولی خوب در نظر اول توی مغازه ها که فیلم با وضوح بالا رو در مغازه ها
همراه با نور بالا پخش می کنند چشم انسان اسیر این ویژگی شفافیت و جلوه رنگ میشه .تا ایجا همه چی خوبه چرا
که پر رنگی و شفافیت جلوه خاصی به LCD می ده اما بعلتهای فیزیکی تعداد رنگ در LCD کمتز از پلاسماست و حدود رنگی که در اونها ذکر میشه حدود 16.7 میلیون رنگ و انواع مختلف پلاسما مثل سری 700 پانوسونیک در ایران 20 میلیارد رنگ و پلاسما 42 اینچ هیتاچی 107 میلیارد رنگ رو نشون میدهند.اما نکته ای دیگه ای که همین تعدد رنگ در پلاسما سبب میشه Gradation یا تدریج رنگ که دوستان فتوشاپ کار با اون آشنا هستند مثلا در پاناسونیک سری 700 در ایران 3072 مرحله تدریج رنگ وسری که در ایران نیست 4096 مرحله تدریج رنگ داره پس طیفهای مختلفی از هر رنگی رو شامل میشه خیلی کمرنگ ،کمرنگ،......،پر رنگ،خیلی پر رنگ.اما سازندگان LCD این نکته رو در کاتالوگهاشون ذکر نمی کنند کلا هر چی به نعفشون ذکر کی کنند.اما کلا باید در حد 1024 مرحله باشه.پس نکته منفی در LCD اینه که با رنگهای خیلی سیاه و خیلی سفید مشکل دارند یعنی بعلت تدریج رنگ کمتر در صحنه هایی که رنگ سیاه غالبه سیاهی غلبه می کنه و با جزییات کمتر صحنه رو می بینی همه چیز سیاهتر از حد معموله و در صحنه هایی که رنگ سفید غالبه و رنگ سیاه کمتر به چشم می خوره اجسام سفید تر از حد معمولند.اما در صحنه هایی که رنگ روشن و تیره به میزان مساوی هستند همدیگر رو متعادل می کنند و تصویر زیبا جلوه می کند.و لیکن فعلا پلاسماها رنگها رو واقهی تر نشون مدهند.پلاسماها روشنایی کمتری دارند و در نتیجه تصویر زیبایی کمتری نسبت به LCD دارد اما در عوض همه صحنه ها رو دقیق و با جزییات کامل پخش می کند.
LCD ها قبلا رنگ سیاه رو خاکستری رنگ نشون می دادند مشکل حل شده ،در صحنه هایی که سرعت حرکت زیاد بود ،تاری پیش می آمد که با اومدن تکنولوژی 100HZ و افزایش زمان پاسخگویی پیکسلها این مشکل حل شده.
کنتراست نشانگر اختلاف بین رنگ سفید و سیاه ،یعنی وقتی کنتراست 1:1000 است یعنی تیره ترین رنگ
10000 برابر روشن ترین رنگ، بطبع هر چی اختلاف بیشتر، جزییات تصویر بهتر، که هر روز شاهد افزایش این عدد بخصوص در سایزهای بزرگتر هستیم.اما همیشه به دنبال کنتراست Native باید باشیم نه کنتراست دینامیک که کنتراست واقعی LCD در حالت استاندارد نیست و مثلا کنتراست واقی اعدادی مانند 1:950 1:1200 یا 1:1600 است.اما برای پلاسما اکثر ا بصورت واقعی 1:1000 است.
مشکلی که در پلاسما ها وجود دارد رزولوشن پایین تر در آنهاست بصورتیکه در Hitachi سری 9800 این عدد 1024
*1080 است و در پاناسونیک سری 700 در حدود 768*1024 است اما در سایز های 50 به بالا اکثرا 1080*1920 می باشد.در صورتیکه در LCD های 40 اینچ به بالا درجه تفکیک یا تعداد عناصر تصویری بصورت افقی و عمودی 1080* 1920 می باشد و در سایزهای کوچکتر 768*1366 می باشد که بطبع اگر منبع ورودی به تلویزیون در این ابعاد
باشد تصویر بهتر و کاملتری میگیرید.
اما مشکل اینست که چنین منابع تصویری بصورت کامل در ایران وجود ندارد.اولا این تلویزیون ها دیجیتال هستند و با پخش آنالوگ تصاویر مشکل دارند و در مغازه ها جمهوری و شریعتی از منابع تصویری با وضوح بالاتر استفاده میشه
پس می مونه ماهواره چرا که ایران پخش دیجیتال با نام ----T نخواهد داشت چرا که هزینه آن 100میلیارد تومن برآورد شده.در ماهواره های معمولی یا ----S حداکثر وضوح 720*576 خواهد بود البته باید از رابط کامپوننت 5 سیمه برای رسیدن به این وضوح اسفاده کنید نه رابط معمولی و قدیمی AV سه سیمه.
بنظر میرسه کسی که این تلویزیونها رو میگیره یک خرج اضافی مانند خرید یک ریسیور جدید و یا نصب رو دیوار رو خواهد داشت.البته ریسورها با وضوح بالا همراه با HDMI بزودی در بازار ایران رواج خواهد یافت اما حداکثر وضوح در حد 786*1366 خواهد ماند چرا که شرکتهای پخش ماهواره ای هیچ برنامه ای برای رسیدن به پخش با حداکثر وضوح یا 1080*1920 را ندارند.
اما از این تلویزیون ها با حداکثر وضوح برای اتصال XBOX 360 همراه با HD-DVD و یا Sony PS3 همراه با درایو blueray البته باید رابط HDMI استفاده کنید .کابل HDMI قیمت 30 تومن به بالا داردو یا blueray player البته در آینده که البته فعلا قابل کپی غیر مجاز نمی باشند و قیمت فیلمها در حال حاضر $30 به بالا می باشد البته در آینده نزدیک مطمئنا ارزان خواهد شد.و البته فعلا در ایران یافت نمی شوند.
البته در حال حاظر دستگا هایی برای حداکثر وضوح توسط کابل HD Component به بازار خارج کشور رسیده است
,ولیکن شرکتها در حال رقابت هستند اما شرکت سونی عموما ایجاد کننده ابتکارت جدید می باشد
و در حال حاضر سونی در LCD , پاناسونیک در پلاسما در بازار ایران مناسبترین می باشند.البته همیشه اینطور
نسیت و ممکن است تولیدات شرکتهای دیگر در بعضی مدلها بهتر باشد.
با بودجه ای که دوست ما در حد 1.500 دارد خرید پلاسما امکان پذیر نیست چرا که در سایزهای 42 به بالا ساخته می شوند.
پس اگر بخواهید با توجه به مطالب بالا TV جدید بخرید
باید به,native contrast, Response time,Brightness,100HZ technology;
تنوع ورودی ها و اینکه دستگاه سیگنال 1080p را support میکند برای اتصال bluray player که در آینده خواهید خرید ،توجه کنید.
نکته ای که هست فیلمهای بلوری بصورت 1080/24p ساخته می شوند.که تنها سونی از این تکنولوژی استفاده کرده است.
اما برای شما ُSony 32D300 با قیمتی فراتر از 1.500 و پاناسونیک 32LX700 با قیمتی در حدود 1.300 تا 1.350
پیشنهاد میشه البته در همه چی جلوتر از رقیب خود می باشد بجز اینکه 1080/60P میباشد و 24 فریم در ثانیه رو
Support نمیکند.
در پلاسما هیتاچی سری 9800 بهترین است منتها نور محیط را زیاد بازتابش میکند و بعد پاناسونیک سری 700.
پایونیر از جمله سازندگان اصلی پلاسما می باشد و در ایران نمایندگی اصلی ندارد و در بازار ایران کمیاب است.
پلاسماها اکثرند دو تیونر دارند و در هر لحظه میتوان دو کانال مختلف تلویزیونی را دید.
نکته مهم دیگر که شاید برای بعضی مهم نباشد اسنست که در اتصال لپ تاپ یا کامپیوتر ممکن است نوشته ها خیلی روان و خوب نباشند که در هر مدل متفاوت است.
اما تکنولوژیها پیشرفت میکند و هنوز بصورت کامل هیچیک از اینها به بلوغ در فن آوری نرسیده اند احتمالا تا سال 2010 برنده مشخص خواهد شد.
سایت مشترک پایونیر پاناسونیک هیتاچی در حمایت از پلاسما
در پایان گله ای که دارم AB , شنهای زمان فقط حامی بازار جمهوی هستند وسونی و سامسونگ و LCD رو پیشنهاد می کنندنقل قول:
کد:http://www.plasma-lcd-facts.co.uk/
ممنون از راهنمایی کاملت
میشه قیمت حدودی چند مدل پلاسمای 42 اینچ Full HD موجود در بازار ایران رو بدید؟
پلاسماهای 42 اینچ بازار
1-هیتاچی سری 9800 1080*1024
2-پاناسونیک سری 700 768*1024
ورژن Full HD سری زیر 50 اینچ این مدلها وارد ایران هنوز نشده برای همینه که تبلیغات LCD تو هر برنامه ای به چشم می خوره و مردم رو اسیر تبلیغات کرده اند این وسط فقط شرکتهای وارد کننده گلد ایران و سام سرویس و بازرگانی ایران و بانیان الکترونیک سود هنگفتی می برند.
از نظر من تا آمدن مدل ّfull HD 42 اینچ پلاسما که در خارج کشور که یکساله اومده صبر کن و گرنه یه DVD player همراه با چند فیلم و ... با خودت ببر و رو انواع مدلهای LCD و پلاسما امتحان کن و مقایسه کن .
راستس تو که 1.500 بیشتر نداشتی
در ضمن AB همه 3،4 میلیون پول ندارند که تو تبلیغ سونی با اون قیمت سنگین می کنی من از این جهت اون تلویزیون رو پیشنهاد می کردم که بودجه سنگینی طلب نمی کنه و کاملترین در رنج خودش هست و با بودجه مردم متوسط بیشتر می خونه من فروشنده تلویزیون نیستم که تبلیغ مارکی رو بکنم.
پلاسما سری PY هست که Full HD ساپورت می کنه؟
منظورت همیناس که میگی صبر کنم تا بیان ایران؟
فکر میکنی کی بیاد و وقتی بیاد قیمتش چقدر بشه؟
الان پلاسمای پاناسونیک سری PV هست تو ایران؟اینا 42 اینچش چنده؟
گفتم دور و ور 1.5 ،اگه یه موردی باشه که جدا به قیمتش بیارزه تا 2 تومن هم می تونم هزینه کنم
ببین قیمت 42 بالای 2 میلیون حالا هر چی
این TH-42PV700M/MR که به ایران اومده 1080P/50/60HZ v رو ساپورت می کنه ولی 24HZ یا 1080P/24HZ یا 24 فریم در ثانیه رو پشتیبانی نمی کنه و مثلا اگر بلوری پلیر بیاد باید Option ورودی رو روی 1080P/50HZ بذاری که 24HZ مودی هست که فیلم برداری سینمایی روش انجام می شه.
منظور از Full HD در انها اینه که سیگنال Full HD رو ساپورت می کنند ولی رزولوشن اون 768*1024 است.
دو مدل سری 700 داریم که سری FUll HD به ایران نیومده وسری 700 HD Ready به ایران اومده اما تو تبلیغات اونرو FUll جلوه می دهند.
65 و 50 اینچ این سری در ایران ّFUll هستند.
پاناسونیک پلاسما HD Ready در انگلیس سری 700 سایز 42
پاناسونیک پلاسما Full HD در انگلیس سری 700نقل قول:
کد:http://www.panasonic.co.uk/plasma-tv/th42px700cab/index.htm
نقل قول:
کد:http://www.panasonic.co.uk/plasma-tv/th-42pz700b/index.htm
ببینم 42pv7 و 42pv70 که دیگه باید زیر 2 تومن باشن.نه؟
نظرت در مورد اینا چیه؟
بابا برو قیمت بگیر هر لحظه تغییر می کنه خسته که نمی شی!
42pv700+pt550=2.580t
42pv70+pt550=2.085y
42pv7+pt550=1.765t
این قیمتها تا پایان دی بوده
Hitachi سری 9800 42 اینچ بهتره اما با بودجه تو 42pv70