کسی نیست به ما جواب بده؟؟؟؟
Printable View
کسی نیست به ما جواب بده؟؟؟؟
نه حمید جان نیمشه...........!!!
همون 20 تا 30 ثانیه بیشتر روشن نمیمونه........!!!
سلام.من یه چند روزیه که u600 خریدم.باتریش که خیلی زود شارژ تموم میکنه و فکر نکنم کاری براش بشه کرد.
من شنیدم که 1000 sms توی خود دستگاه جا میشه ، بدون مموری .ولی تو setting اس ام اس نوشته 50 تا.چرا؟
دکمه جانبیش کدوم دکمست؟
با تشکر
نقل قول:
کلید سمت راست گوشی ( دوربین) رو میزنم ( وقتی که تو حالت عکس برداری هستم) فقط 6 ثانیه نگه میداره>> ( u600 ) >>>> شما چی کار میکنید که 20 تا 30 ثانیه نگه میداره؟؟؟؟؟
درسته 1000 تا جا میشه.........!!! اونی که شما میبینی ، تعداد اس ام اس های سیم کارت هست : Text Messege(sim) ؛، اگه همخون جا سمت راست رو بزنی ، حافظه خود گوشی میاد.نقل قول:
برای شارژ میشه ، 2 باطری داشت......!!!
دکمه جانبی کدوم دکمس یعنی چی..............؟؟؟؟؟
روی صفحه اصلی گوشی ، Main Display اگر کلید ولوم رو. 4 ثانیه نگه داری ، روشن میشه...!!! به شرطی که اسلاید بالا باشه......!!! دی.نقل قول:
آخ... داغ دلمو تازه کردی...نقل قول:
خیلی توانایی داره..............!!! برای مثال میخوایی یه عکس نشون یکی بدی................ ، آب روت رو میبره..........!!!
نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدید . من زیاد وارد نیستم >> روی صفحه اصلی گوشی ، Main Display اگر کلید ولوم رو. 4 ثانیه نگه داری ، روشن میشه...!!! به شرطی که اسلاید بالا باشه.
سلام دوستان.
من می خوام یه گوشی برای کسی بگیرم. وقتی رفتیم و گوشی ها رو دیدیم بین سونی اریکسون مدل s500 و سامسونگ مدل u600 قرار شد من پرس و جو کنم و یکی رو انتخاب کنم. s500 قیمتش 180000و u600 قیمتش 210000 بود. در مشخصات u600 خیلی از s500 سره ولی تو این تاپیک حدودا 25 صفحه که خوندم از سرعت پایین، شارژ نگه داشتن پایین و دوربین حساس به لرزش u600، عدم عوض شدن تم اون زیاد بحث شده بود.
رو همین حساب یکم دل به شک شدم و میلم به سمته s500 رفت. حالا دوستانی که این گوشی رو دارن و با سونی اریکسون و مدل s500 اون آشنایی دارن کدومو پیشنهاد می کنن؟ آیا این چند تا مورد که یکم مهم هست در مقابل زیبایی u600 قابل چشم پوشی هست یا نه؟ فقط خواهش می کنم احساسی و از روی تعصب جواب ندین.
ممنون از همه دوستان.