جالبهنقل قول:
اما گوشي من و فكر كنم بقيه ، از همون اول اين فرمتها را باز ميكرد.
Printable View
جالبهنقل قول:
اما گوشي من و فكر كنم بقيه ، از همون اول اين فرمتها را باز ميكرد.
درسته از همون اول باز میکرد....
تعجب می نماییم !!
البته این چیزی رو که گفتم روی k750 هم آزمایش کردم نتیجه همون بود
دوستان براي K750 چيكار ميشه كرد؟براي افزايش صدا
کا750 خودش تاپیک داره به تاپیک مربوطه مراجعه کنی همه ی مطالب اونجاستنقل قول:
سلام خواهشا يكي به من بگه چيكار كنم من هر كاري كه گفتيد انجام دادم ظاهرا نصب هم ميشه ولي در عمل معلومه كه تغييري ايجاد نشده.آخه وقتي منو هم نصب ميكنم عوض نميشه.ولي يه چيزي وقتي فلش رو ميزنم و گوشي رو وصل ميكنم ازم نميخواد باطري رو در بيارم و...
تا آخرش ميره و بعد از 30 ثانيه تموم ميشه.چيكار كنم مشكل از كجاست در ضمن گوشي من cid51 هست
شما هر آكواستيكي را كه ميخواهيد رو گوشي بريزيد بعد از دانلود از حالت زيپ درش بياريدنقل قول:
بعد همه فايلهايي را كه در پوشه انتهايي قرار دارند كپي كنيد به اين مسير ifs\settings\acoustic
يعني فولدري به اسم ifs بساز بعد داخلش فولدري به اسم setting بساز و داخل همين فولدر يكي ديگه به اسم acoustic بساز و همانطور كه گفتم فايلهايي را كه در پوشه انتهايي آكواستيك دانلود شده هستند را بريز در داخل acoustic بعد فولدر ifs را زيپ كن و بعد توسط برنامه بريز رو گوشي
خيلي خيلي ممنون درست شد.
خواهشنقل قول:
در ضمن اگه به همين روش عمل كني ميتوني منوي گوشي را هم براحتي عوض كني
البته فايلهاي منو را بايد در يك مسير ديگه بريزي در اين مسير : tpa/preset/system/menu
بازم مشكلي داشتي بگو
راستي برا K800 نياز به دراوردن باطري نيست
دوستان من یه منو رو ریختم آیکنها جابه جا شد آیکن Call Video هم نبود جاش خالی بود بعد که دوباره اورجینال رو ریختم آیکنها درست شد اما به جای Call Video رادیو اومده و آیکونها خیلی ریز شدن :45::37::45::37::45::37: چیکارررررررررررررر کنم مثل اولش بشن :19::19::19::19::19:
یا یه منو بدین که منو هاش درست باشن ((تست شده باشه لطفا:19:))