برای تغیر نامه کاربریتون دوست عزیز باید با از طریقه پیغام خصوصی از یکی از ادمین ها در خواست کنید تا در صورت امکان این کارو براتون انجام بدن.
موفق باشید
برای تغیر نامه کاربریتون دوست عزیز باید با از طریقه پیغام خصوصی از یکی از ادمین ها در خواست کنید تا در صورت امکان این کارو براتون انجام بدن.
موفق باشید
به Mafia يا Meisam بگو
ميگما من يه سوال دارم:
چرا وقتي من يه موضوع ارسال مي كنم و بعد ميخوام عنوانشو به هر دليلي ويرايش كنم بايد چكار كنم؟ چون وقتي به قسمت ويرايش ميرم و بعد عنوان رو عوض مي كنم، فقط عنواني كه زير اختيارات تاپيك، جستجو در اين تالار، ... هست تغيير مي كنه و عنوان اصلي كه در صفحه اصلي انجمن هست همون قبلي مي مونه. ناگفته نمونه كه من از مرورگر فايرفوكس استفاده مي كنم و بارها به اين مشكل برخورد كرده ام.
اگر يكي كمك كنه با تشكر.
سلامنقل قول:
ميگما من يه سوال دارم:
چرا وقتي من يه موضوع ارسال مي كنم و بعد ميخوام عنوانشو به هر دليلي ويرايش كنم بايد چكار كنم؟ چون وقتي به قسمت ويرايش ميرم و بعد عنوان رو عوض مي كنم، فقط عنواني كه زير اختيارات تاپيك، جستجو در اين تالار، ... هست تغيير مي كنه و عنوان اصلي كه در صفحه اصلي انجمن هست همون قبلي مي مونه. ناگفته نمونه كه من از مرورگر فايرفوكس استفاده مي كنم و بارها به اين مشكل برخورد كرده ام.
اگر يكي كمك كنه با تشكر.
بابک جان
تغییر عنوان جزو دسترسی های کاربرها نیست
مرسی
.مافيا كه فعلا خبري ازش نيستنقل قول:
نوشته شده توسط Hoom@n
آخرين پست اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو من دادم ولي نشون داده نميشه
اگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نگاه كنيد مي بينيد كه آخرين پست تاپيك(اگه كسي Combo NEC داره بياد تو ( كلاه برداري شركت سازگار ارقام )) مال منه.
سلام
پست نهم برای شما هست
اینجا فکر میکنم سیستم کمی قاطی کرده
مرسی
تاريخ رو نگاه كن پست 11 مال منه.نقل قول:
نوشته شده توسط Elfin-D
ديگه هم با اين مشكل بر خوردم.
يه پست ديگه توش دادم درست شدنقل قول:
نوشته شده توسط hasan11
1- خوب میثم که هست!
2- همکار ها یا مدیر ها می تونن با استفاده از اختیارات تاپیک اسم اون رو عوض کنن