خواهشا آیه ی یأس نخونید .
ما همگی امید واریم که بدون هیچ مشکلی این بازی رو تا قبل از جام جهانی 2010 بازی کنیم .
Printable View
خواهشا آیه ی یأس نخونید .
ما همگی امید واریم که بدون هیچ مشکلی این بازی رو تا قبل از جام جهانی 2010 بازی کنیم .
نقل قول:
بهتره سونی بخریم :11:[/quote]
من به شما قول میدم این بازی واسه پی سی میاد
2 تا خبر (یکی خوب و یکی بد)
که یکیش قدیمی تره و شاید شنیده باشین...
خبر اول (خبر خوبه)
Capcom shoots down RE5 release date rumours
Capcom has dismissed Internet speculation suggesting that its upcoming sequel Resident Evil 5 would be released in October 2008.
یعنی تا 6 ، 7 ماه دیگه میاد...
خبر دوم (خبر بد)
طي مصاحبه و تماسي که وبسايت UK videogame با سازندگان بازي Resident Evil 5 داشته اند ، از کمپاني کپکام پرسيده اند :
آيا بازي Resident Evil 5 براي PC خواهد آمد ؟ ( با توجه به پشتيباني شما از PC در بازي هاي اخيرتان )
مسئولان Capcom : ابدا ، ما قبلا هم اعلام کرده ايم که بازي RE5 فقط براي PS3 و Xbox 360 منتشر خواهد شد و هيچ قصدي مبني بر انتشار آن بر روي PC نداريم.
با توجه به انتشار DMC 4 ، Lost Planet و ... اينبار کپکام قاطعانه شايعات را تکذيب کرد !
نمیدونم چی پدر کشتگی داره با کامپیوتر و PC .نقل قول:
2 تا خبر (یکی خوب و یکی بد)
که یکیش قدیمی تره و شاید شنیده باشین...
خبر اول (خبر خوبه)
Capcom shoots down RE5 release date rumours
Capcom has dismissed Internet speculation suggesting that its upcoming sequel Resident Evil 5 would be released in October 2008.
یعنی تا 6 ، 7 ماه دیگه میاد...
خبر دوم (خبر بد)
طي مصاحبه و تماسي که وبسايت UK videogame با سازندگان بازي Resident Evil 5 داشته اند ، از کمپاني کپکام پرسيده اند :
آيا بازي Resident Evil 5 براي PC خواهد آمد ؟ ( با توجه به پشتيباني شما از PC در بازي هاي اخيرتان )
مسئولان Capcom : ابدا ، ما قبلا هم اعلام کرده ايم که بازي RE5 فقط براي PS3 و Xbox 360 منتشر خواهد شد و هيچ قصدي مبني بر انتشار آن بر روي PC نداريم.
با توجه به انتشار DMC 4 ، Lost Planet و ... اينبار کپکام قاطعانه شايعات را تکذيب کرد !
بازم به نظر من بد قولي ميكنن اون از اون ترينرشون اينم از اين:13:نقل قول:
اينا دوسال ديگه زير حرفشون ميزنن براي PC هم مياد:27:
به نظر من واسه پی سی نخواهد اومد ولی مثل همیشه یه شرکت دیگه تبدیلش میکنه
اي بابا مثل اينكه كاپكم با پي سي سر جنگ داره . بازم خدارو شكر كه اين يوبي سافت رو داريم تا بعدنا براي پي سي منتشرش كنه.
بلهنقل قول:
منظور من هم همین بود
بازم اين طوري خيلي طول ميكشه:41:نقل قول:
آخر سر شما منبع اون عكسه رو نگفتي (همون دختره كه زير آبه)
آخه من هر چي ميگردم پيداش نميكنم:13:
منظورت تریلر بود دیگه ...نقل قول:
امیدوارم که اینطور باشه ...نقل قول: