کاکا: از بازی مسی لذت می برم
ریکاردو كاكا، فوق ستاره برزيلى ميلان اظهار داشت، که: «از مشاهده بازى ليونل مسى لذت مى برم»
كاكا كه اخيراً شايعاتى درمورد انتقال او به يكى از باشگاه هاى رئال مادرید با بارسلونا به گوش مى رسد، درخصوص ليونل آرژانتينى اينچنين گفت: مسى استعداد محض است. با اينكه خيلى جوان است اما هر روز بهتر از روز قبل مى شود. از ديدن بازى هاى او به وجد مى آيم و واقعاً لذت مى برم»
هافبک برزیلی در ادامه صحبت هایش، در مورد وضعیت آینده اش می گوید: «وضعیت مشخصی دارم. من در میلان راحت هستم، اما در صورتی که هرگونه مشکلی را در مسیر پیشرفت فوتبالی ام ببینم، قطعا بارسلونا یا رئال مادرید، اهداف بعدی من خواهند بود»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیکسیکی بيگيريستان: اين دو آينده بارسا هستند
تیکسیکی بگریستیان، مسئول نقل و انتقالات و مدیر فنی بارسا، در صحبت هایش با اسپورت کاتالونیا، به تمجید از لیونل مسی و آندرس اینیستا پرداخت و این دو بازیکن با استعداد را 'آینده بارسا' دانست.
در همین زمینه، بگریستیان، ترک بارسا توسط اینیستا و لیونل مسی را، امری کاملا 'امکان ناپذیر' دانست و گفت: «آن دو همیشه تعصبشان را روی تیم ما نشان داده اند؛ طوری که اینیستا، در فصل نقل و انتقالاتی که گذشت، به راحتی پیشنهاد رئال مادرید را رد کرد. مسی نیز، به تعداد دفعات بسیاری، با صحبت هایش، قصد دارد، هدفش که ماندن در بارسا است را به همگان نشان دهد»
در ادامه صحبت های مدیر فنی، وی به طور جداگانه به صحبت درباره لئو مسی پرداخت: «او مهار نشدنی است. مسی فورواردی است، که هر روز در حال پیشرفت است و اگر همینطور ادامه بدهد، من شک ندارم که توپ طلا به این فوق ستاره آرژانتینی تعلق خواهد گرفت»
مسئول نقل و انتقالات بارسا، درباره مسی افزود: «یکی از مهمترین و واضح ترین چیز هایی که در سبک بازی وی دیده می شود، هدف بزرگش، یعنی تاریخسازی در بارسلونا و آرژانتین است. همین باعث می شود، که او بسیار محبوب باشد»
سپس بگریستیان، درباره قرارداد لئو مسی با بارسا صحبت کرد: «قرار داد این بازیکن ارزشمند کاملا امن است. او از همه نظر در بارسا احساس راحتی می کند. قرارداد مسی با بارسا، تا 2014 ادامه دارد و من فکر نمی کنم، این آخرین قرارداد این فوق ستاره باشد. قطعا سعی خواهیم کرد، که با او ادامه دهیم»
در پایان، تیکسیکی، حدود 10 دقیقه از زمان مصاحبه اش را به صحبت درباره ی اینیستا اختصاص داد: «فکر می کنم، او در کار های دفاعی نیز موفق می شود، اما نکته ی مهم، بازی و درخشش اینیستا در تمام میادین است. او به خط دفاع و حمله، همچنین خط میانی، اتحاد خاصی می بخشد. اینیستا وضعیتی مشابه با مسی دارد، من فکر می کنم، او فقط بارسا را می خواهد»
«او فصل فوق العاده ای را پشت سر می گذارد و در نهایت اوج قرار دارد. هرگز درخشش وی در فینال لیگ قهرمانان را فراموش نمی کنم. من معتقدم، که هیچ باشگاهی، برای خرید وی مبلغی نخواهد پرداخت، زیرا همه می دانند، که فقط بارسا این بازیکن را می خواهد!»
«دقیقا مانند لئو مسی، او نیز، بازیکنی است، که ما برای موفقیت در میادین، به سبک و شیوه بازی وی نیازمندیم و امیدواریم، که در 6 الی 8 سال آینده، با این سوپراستار آرژانتینی فوتبال گرم و هوادار پسندمان را ادامه دهیم»
در آخر بگریستیان، با یک جمله مصاحبه اش را به اتمام رساند: «این دو آینده بارسا هستند»
نوجوان آرژانتيني در آستانه پيوستن به بارسا
داريو مائورو ايكاردي يكي ديگر از بازيكنان مد نظر بارسلوناست. اين نوجوان 14 ساله زير ذرهبين باشگاههاي رئال مادريد، والنسيا، سويا، اسپانيول و دپورتيوولاكرونيا نيز هست.
ايكاردي آرژانتيني پاسپورت ايتاليايي دارد و طي 5 سال حضور در تيم نوجوانان 400 گل به ثمر رسانده است.
ايكاردي اخيراً از باشگاه بارسا و امكانات آن ديدن كرده و به نقل از روزنامه آس، خوان كارلوس، پدر او درخصوص شرايط انتقال فرزندش به نوكمپ با سران كاتالانها مذاكره كرده است. امكان دارد اين ستاره نوجوان ژوئن آينده به اسپانيا بيايد.
بگريستين: فابرگاس انتظار نداشته باشد
از آنجايي كه سسك فابرگاس 5 سال پيشترجيح داد بارسلونا را به مقصد آرسنالترك كند، چيكي بگريستين تأكيد كرد مقامات بارسا به هيچ وجه براي به خدمتگيري مجدد اين بازيساز اسپانيايي پيشدستي يا هزينه كلان نخواهند كرد.
مدير ورزشي بارسلونا در مصاحبهاي با خبرنگاران نسبت به اين شايعه كه فابرگاس دوست دارد به نوكمپ بازگردد، شديداً واكنش نشان داد.پس از اينكه فابرگاس در سن 15 سالگي تصميم گرفت شانس خود را در جمع توپچي ها بيازمايد ديگر كاتالانها به اين هافبك ارزنده به عنوان يكي از اهداف خود نگاه نكردند تا نشان دهند از رفتن بيدليل وي از نوكمپ شديداً ناراحت هستند.
بگريستين درباره سسك گفت: او بازيكن فوقالعادهاي است اما باترك بارسا بيشتر پلهاي پشت سرش را خراب كرد.براي اينكه او بتواند بار ديگر براي بارسا به ميدان برود، بايد نشان دهد علاقهمند بازگشت به نوكمپ است، بنابراين منتظر دريافت پيشنهاد از جانب ما نباشد و انتظار نداشته باشد كه با او قراردادي سنگين به امضا برسانيم.