سلام دوست عزیز
تا ساعاتی دیگر انشا الله عازم سفرم و این برنامه ردیف نشد
اگر ممکنه لینک فایل UNL را در پیام خصوصی بزارید
سلام دوست عزیز
تا ساعاتی دیگر انشا الله عازم سفرم و این برنامه ردیف نشد
اگر ممکنه لینک فایل UNL را در پیام خصوصی بزارید
نقشه تبریز رو کسی برای navitel داره؟
من گارمین رو نصب کردم، همه چیز ok شده ولی بیشتر از 2 ساعته که بالای صفحه نوشته: searching for satellites.
نمی دونم تنظیمات خاصی داره؟ یا GPS من خرابه؟! 2 سال هست که گوشی رو گرفتم ولی تا حالا سعی نکرده بودم GPS شو فعال کنم!!!
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
گوشیم: omnia i900
نقل قول:
سلام.
احیانا" زیر سقف که نیستید؟
واسه ارتباط با ماهواره باید جایی باشید که سقف نباشه یا نزدیک پنجره که اونم ارتباطش طول میکشه برای بار اول خیلی بهتره که تو فضای باز باشید.:11:
I900 رو نمیدونم ولی I8000 20 دقیقه تا نیم ساعت طول میکشه وصل بشه. احتمالا این دوستمون باید صبرش رو بیشتر کنهنقل قول:
یه نکته ی عجیب،امروز اتفاقی داشتم همینطوری با HD ور میرفتم و توی منوهای گارمین اینور و اونور میرفتم،دیدم از خطهای سیگنالش غیر از یکی،بقیه سبز شده و موقعیت رو دقیق نشون میداد!(90% کیفیت سیگنال داشت)،اونم توی طبقه ی همکف یه ساختمون 2 طبقه! نزدیک پنجره هم نبودم.چطور ممکنه؟:18:نقل قول:
نقل قول:
سلام.
از A-Gps استفاده میکرده.اون اطراف آنتن گیرنده GPS بوده.:11:
دوستان اين دوتا فايل ارور ميدن، ميشه يه چكي بكنيدنقل قول:
نقل قول:
سلام.
اون فایلها چون مستقیم از سرور گارمین بود و ما ایرانی هستیم اجازه دانلود نمیده فایل صدا رو براتون میزارم.نقشه بیس اگر سفر خارجی ندارید مهم نیست نصبش فقط حافظه اشغال میکنه اما به هر حال اگر اصرار به نصبش دارید باید براتون آپلود کنم.
فایل صدا رو از اینجا دانلود کنید:
[PHP] http://www.4shared.com/file/212988337/c4e2d3fe/GarminMobileXTSupportFiles_4xx.html [/PHP]
آریان جون من قبلا کامل این مسائل مربوط به GPS و گارمین رو یاد گرفتم طوری که بدون راهنما نصب میکردم و نقشه میریختم ولی الان همش یادم رفته!!! میشه توضیح بدی این فایل صدا واسه چیه؟؟ اگه همون turn left turn right هستش واسه همه ی نقشه ها کار میکنه؟؟ محدودیت نداره؟؟ روش نصب خاصی نداره؟؟ چون الان دارم دان میکنم میگم لنگ نمونم...لطف میکنی یه نگا بندازی ببینی نقشه کرمانشاه اومده یا نه؟؟ بخدا این نوکیاییا کلی باOVi مخضرفشون فیس نقشه ی کرمانشاهو میدن منم گارمین که خیلی از OVi بهتره رو دارم ولی نقشه ی کرمانشاهو ندارم..ممنون
تا یادم نرفته نقشه ی تهران هم از رو گوشیم پاکیده ممنون میشم زحمت لینکشو بکشی