وای مردم از خنده:27:نقل قول:
را هنمایی میکنند و از بابت تبلیغات کلیکی پول دریافت می نمایند.
وای مردم از خنده:27:نقل قول:
را هنمایی میکنند و از بابت تبلیغات کلیکی پول دریافت می نمایند.
من دقیق نمیدونم این ویستا پنل مشکلش چیه ولی اینطوری که فهمیدم مشکل از پایه آب میخوره و ربطی به وبفا و وبجا و بقیه سایتای ارائه دهنده نداره. همون اولم گفتم که منظورم از دزد این سایتا نیست همون منبعش اصلیش هم همین مشکل رو داره
راستی سایت خودمم بیشتر از یه سال تو وبفا بوده ها! غیر از اون ریدایرکتها تا همین اواخر بدون مشکل کار میکرد تا اینکه بعد از یه سری تغییرات که نمیدونم منبعش از کجا بود رنک سایتم از 4 به 2 افت کرد!
دیگه فکر کنم فردا آخرین روزم تو وبفا باشه در هر صورت ممنون :11:
خوب دیگه بچه ها کافیه داریوش الان عصبانی میشه مجبور میشم همه پستا رو پاک کنما!! :31:
اگه فکر میکنید لازمه در موردش بحث کنیم تاپیک جدید بزنید
:دی نه دیگه کافیه .نقل قول:
خوب دیگه بچه ها کافیه داریوش الان عصبانی میشه مجبور میشم همه پستا رو پاک کنما!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه فکر میکنید لازمه در موردش بحث کنیم تاپیک جدید بزنید
با سلام
دوستان من یک سوال کلی دارم
من از 4 ماه پیش یک دامنه و هاست دارم که خریداری شده ولی به دلیل مشکلاتی نتونستم کاری براش بکنم م پولی که برای یک سال پاش داده شده داره میره
الان یک چند هفته ای هست درگیرشم یه چیزای یاد گرفتم اما سردرگمم چون خط ندارم اصلان نمی دونم برای راه اندازی از کجا باید شروع کرد مرحله به مرحله
یه سری برنامه ها هم خود هاست داخل کنترل پنل داره از جمله:
joomla,mambo v4,oscommerce,phpbbv2 ,wordpress
می خواستم بدونم این برنامه ها چه کمکی بهم میکنند؟
و
data base :
هم sql server 2005 , 2002 و mysql 4 ,5 و access رو داره
در کل می خواستم بدونم برای راه اندازی این ها را چطور باید با هم تطبیق داد
اگه میشه مرحله به مرحله به صورت مختصر بگید بعد خودم برم دنبالش
با سپاس
نکن این کارو
با phpnuke فارسی سه صوته یه سایت بالا بیار وسلام
البته اگه سایتت php ساپورت باشهکد:www.phpnuke.ir
نقل قول:
بهترین سیستم ها برای استفاده ، Joomla و Wordpress هستند. که اگر مبتدی هستید و میخواید یه مقدار آسون تر باشه بهتره که از وردپرس استفاده کنید.
چطور بايد تو سايت پرشين گيگ عضو بشيم
با عرض سلام خدمت آقا داريوش و دوستان گرامي
من ميخواستم براي اولين بار يه وبسايت بسازم كه موضوعش قطعات الكترونيكي و دوربين هاي مدار بسته باشه
و چون تجربه اش را نداشتم دنبال هاستينگ رايگان ميگشتم كه گذرم خورد به تاپيك آقا داريوش و كامل مشكلات دوستان و راه حل ها را خواندم
ولي چون تاپيك مربوط به 2 پيش ميشه خواستم بدونم جديدا سايت هاستينگ رايگان جديد با امكانات خوب و اسم مناسب و كوتاه پيدا نشده ؟
من ميخواستم با webng و six6.net شروع كنم ولي گفتم يه پستي اينجا بزنم ببينم هاست جديد دوستان پيدا نكرده اند ؟
باتشكر
باید دعوتنامه بگیری. برو تو قسمت "وبلاگها و وبسایتها"ی همین سایت اونجا تاپیکش هست درخواست بده میفرستن برات.نقل قول:
سلام.نقل قول:
الان به نظر من گیگفا و وطن گیگ خیلی خوب هستن خودم از گیگفا استفاده میکنم و راضی ام.
برای اسم کوتاه هم شما میتونی نام دامنه رو به دلخواه عوض کنی حالا یا بخری یا از دامنه های رایگان استفاده کنی.
یاعلی