البته نه کاملانقل قول:
میتونی بری و مرحله Croft Manor رو هم بازی کنی که اون هم به نوع خودش جالبه و Secret های باحالی داره :31:
Printable View
البته نه کاملانقل قول:
میتونی بری و مرحله Croft Manor رو هم بازی کنی که اون هم به نوع خودش جالبه و Secret های باحالی داره :31:
ممنون رفيق خيلي باهالي.:10:نقل قول:
سلام:31:نقل قول:
من هر كاري ميكنم اين غول اخرش نميميره
وقتي نزديكم ميشه من اسلوموشنش ميكنم از روسرش ميپرم همينطورم شليك ميكنم بخ پشتش
ولي ازش خون كم نميشه:41: اگه غول اخرش نبود ميدادم خودت ردش كني:46: اخه ميخوام دموشو ببينم
سلامنقل قول:
وقتی نزدیک شد و حالت اسلوموشن پیش امد باید کلیک راست موس رو نگه داری و شیفت رو با جهت پایین رو بزنی
(شیفت + جهت پایین) لارا به سمت عقب شیرجه میزنه .غول هم سریعا میخواد ضربه بزنه که وقتی شما به عقب میپری ضربه اون رو جاخالی میده و بعد کاملا پشت سر غول مشخص میشه که اون لحضه باید دشلیک کنی .بعد از اینکه شلیک کردی برای چند ثانیه تو همون حالت میمونه که باید با یک تفنگ قوی تر بزنی تا خونش سریعتر بره
چند بار تکرار کنی اینحرکت رو میمیره :46:
ممنون
ببينم چي ميشه
ممنون
از end boy عزيز
بالاخره من اين بازيو به پايان بردم
ممنون
قشنگ بود
كسي سيو 100% اين بازيو نداره ميخوام ببينم چه چيزايي ازاد شده
سیو 100% برای شما دوست عزیز :46: :نقل قول:
برای فعال کردن Cheat باید از Option برید و گزینه ها رو On کنیدکد:http://www.divshare.com/download/1010374-614
برای شروع بازی هم در اغاز هر مرحله میتونید مدل لباس ها رو انتخاب کنید
زیر قسمت ا نتخاب Easy و Hard
:10:
دمت گرم خيلي باحالينقل قول:
معلومه اين كاره اي:46:
با عرض شرمندگي من باز يه جا گير كردم توي اون مرحله كه يه ستون هست و چنتا پل رو بايد آزاد كرد تا گويهاي چهار طرف ستون رو برداريو تو پل چهارم يعني سمت راستي كه ميرسه به يه جا كه دره قفس مانند باز ميشه و يه موجود رو ميكشه و با كشيدن يه اهرم پله هايي نمايان ميشه.ببخشيد كلي داستان گفتم.ممنون ميشم راهنمايي كنيد.سيو هم گذاشتم
save: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
این قسمت باید جعبه رو میاوردی بیرون از اون حفره.از روی همون حفره میرفتی بالا تا به اخرین دستگیره برسی و یکی دیگه ار پلها بیاد پایین و شی اخر رو بگیری .بعد هم بر میگشتی به سمت ستون اصلی در وسط کاخ
4 تا شی رو میزاری سر جاش در روبرو باز میشه
سیو در مقابل دربی که تازه باز شده :
موفق باشید :46:کد:http://www.divshare.com/download/1016394-c0d