خوب.حالا این 8600gt که میگی چنده؟:31:نقل قول:
Printable View
خوب.حالا این 8600gt که میگی چنده؟:31:نقل قول:
تاپ ترین کارت گرافیک خونه ای چه قیمت و مارکی داره ؟؟
ترجیحا انویدیا
بین 150 تا 200 . بستگی به مارک و اورکلاک شدنش داره.نقل قول:
قوی ترین کارت :Geforce 8800Ultra با قیمتی بین 800 تا 850 .نقل قول:
تاپ ترین کارت گرافیک خونه ای چه قیمت و مارکی داره ؟؟
ترجیحا انویدیا
بهترین خرید : Geforce 8800GTX با قیمتی حدود 600 .
به صرفه ترین خرید : Geforce 8800GTS 320MB با قیمتی حدود 320 .
من تو این سه هفته سه تا کارت گرافیک عوض کردم!و با اجازه ی دوستان دو تا مدل بهت پیشنهاد میدمنقل قول:
xfx Fatal1ty 8600gt=189.000
xfx 8600gts =226.000
اگه برا بازی میخوای اولی رو بگیر چون هم قویه هم اور شده ی گیم.سیستم خنک کننده sbd دیگه باحالترشم کرده.قیمتشم منصفانس!
عذر میخوام ..نقل قول:
این قیمت ها به ریال بود یا تومن ؟
به تومان.نقل قول:
از کی تا حالا تاپ ترین کارت گرافیک خانگی شده 8600 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من تو این سه هفته سه تا کارت گرافیک عوض کردم!و با اجازه ی دوستان دو تا مدل بهت پیشنهاد میدم
xfx Fatal1ty 8600gt=189.000
xfx 8600gts =226.000
سلام ببخشید می خواستم بپرسم که برای agp چه گرافیکی در حدود 100 تومان می شه خرید... ممنون می شم اگه جواب بدید..
رفیقمون که نگفت تاپ ترین کارت گرافیک بازار که شما یه کارت 800.000نقل قول:
تومنی رو بهش پیشنهاد کردی!!!!اگه میگفت بهترین کارت گرافیک برای کار حرفه ای اون وقت لابد میگفتی دوتا ultra رو sli کنه!!!
ولی به نظر من برای خونه و بازی همونایی که گفتم خوبن...بله منم میدونم 8800 از 8600 بهتره!!!:5:
این رفیقمون اگه xfx 8600 gt x edision یا xfx fatal1ty 8600 gt بگیره من تضمین میکنم براش کافیه:46:اگه کم بود بیار بده به من ضررشم پای من:10:
فکر کنم سوال دوستمون بهترین کارت گرافیک خانگی بود. حرفی هم از قیمت نزد. پس باید بهش بهترین رو معرفی کرد نه اینکه براش تصمیم بگیریم کارتش کم میاره یا نه. اگه میگفت کارت گرافیک حرفه ای که بهش Quadro FX 5600 رو پیشنهاد میکردم نه ultra sliنقل قول:
رفیقمون که نگفت تاپ ترین کارت گرافیک بازار که شما یه کارت 800.000
تومنی رو بهش پیشنهاد کردی!!!!اگه میگفت بهترین کارت گرافیک برای کار حرفه ای اون وقت لابد میگفتی دوتا ultra رو sli کنه!!!
توقع کاربران نشون میده کدوم کارت گرافیک براشون کافیه نه نظر من و شما!نقل قول:
ولی به نظر من برای خونه و بازی همونایی که گفتم خوبن...بله منم میدونم 8800 از 8600 بهتره!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رفیقمون اگه xfx 8600 gt x edision یا xfx fatal1ty 8600 gt بگیره من تضمین میکنم براش کافیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه کم بود بیار بده به من ضررشم پای من
ویرژیل عزیز!
از سوال شخص میشه استفادش رو پی برد...مخصوصا اگه زیاد راجع به قیمت بپرسه.خوب بود شما از قیمت کم بهشون میگفتی به بالا که طرف بیخیال نشه!!!همین gts8800 با رم 640 رو تا 4-5 روز پیش داشتم...باور کن با این fatality که الان دارم فرقی نمیکنه تو بازی چون بازی ها فعلا ماکسیمم همین قدر میخوان چرا بره پول اضافی بده؟؟؟فقط بخاطر اینکه 8800 باشه بره 320 مگ رو ورداره؟؟؟؟
همه میدونن 8800 بهتره اما من 100% مطمئنم همینی که گفتم به کار رفیقمون میاد
در هر صورت شما استاد مایی
مرسی