ای بابا میگفتی کدوم صفحه من 3 یا 4 صفحه رو گشتم نبود با اینترنت نفتی چه کنم
ای بابا میگفتی کدوم صفحه من 3 یا 4 صفحه رو گشتم نبود با اینترنت نفتی چه کنم
سلام خدمت دوستان می خواستم بدونم ایا چنین فلوتی وجود داره در ایران و قیمتش چند هست
برای اطلاعات بیشتر به این ادرس سر بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
شما این صفحه رو مطالعه بفرمایید ، اگر باز هم سوالی بود من در خدمتم:11:
[PHP]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=111442&page=27[/PHP]
سلام دوستان ایا کسی رو در تهران می شناسید که بتونه ساز نی رو درست کنه
دوستان من میخواستم بدونم قیمت یک درام آماتور برای آموزش چنده
کمک
فیمت روز گیتار را می خواهم ؟
دوستان من میخواستم یه افکت گیتار الکتریک بخرم , راستش مارک خوب نمیشناسم.
خودم یدونه دارم ولی همش صدای گز میده.
خوشحال میشم کمکم کنید.
برای اولین بار هست که به این تاپیک سر میزنم .
با عرض معذرت باید بگم که راهنمایی شما به ایشان کاملا اشتباه هست .نقل قول:
شما از کلیاتی صحبت میکنید در مورد سازها و تصور میکنید این کلیات واقعا در مورد همه سازها صدق میکند و واقعا "کلی" هستند .
در صورتی که در خیلی از موارد اصلا اینها صدق نمیکنند .
در مورد فلوت Boehm به نظر من پیشنهاد شما اصلا درست نیست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فلوت ساز بسیار بسیار ظریف و حساسی هست و در ساخت آن تکنولوژی و دقت و ظرافت بالایی بکار گرفته شده .
کیفیت در این فلوت حرف اول را میزند .(فارغ از بحث نوازنده فلوت - بحثم در مورد خود ساز هست)
مرغوبیت و جنس فلوت در اینجا بسیار مهم هستند .
چه خوشایندمان باشد چه نباشد باید قبول کرد که این فلوت یک ساز گران قیمت هست .
(در حالی که مثلا فلوت چوبی(فلوت عربی) در بهترین نمونه خود-ساخت خود استاد وزیری - بین 80 تا 120 تومان قیمت دارد - نمونه های تقلبی و بی کیفیت فلوت کلید دار 100-150 قیمت دارند و نمونه های در حد قابل قبول این فلوت تازه از حدود 250 تومان شروع میشوند و به بالا میروند و سقف قیمتی هم برای این قلوت وجود ندارد )
و کسی که بخواهد از زیبایی صدای جادویی این فلوت بهره مند شود باید هزینه آن را هم متحمل شود .
وگرنه همان بهتر که طرف این ساز نرود .
نواختن این فلوت تصمیم جدی و عزم بلند میخواهد ...
و بهایی که هنرآموز در قبال زیبایی و سحر این فلوت باید متقبل شود.
اگر مشکل مالی وجود دارد و برطرف نشدنیست به نظر من یا از خرید این نوع فلوت صرف نظر شود .
(و مثلا به سراغ فلوت دیگری مثل فلوت چوبی بروند)
و یا نمونه دست دوم از مارکهای معتبر و قابل قبول این فلوت خریده شود . (به شرط سالم و بدون نقص بودن)
ولی به هیچ وجه سراغ نمونه های ارزان قیمت این فلوت نروید .
کیفیت فلوت کلید دار به شدت تابع بهایی هست که برای این فلوت میپردازید .
منظور شما از ساز جانبی چیست ؟نقل قول:
- اگر منظورتان این است که فلوت کلید دار یک ساز جانبی و حاشیه ایست باید بگویم که اصلا چنین چیزی نیست .
این فلوت در بسیاری از آثار فوق العاده زیبا به عنوان جوهره اصلی آهنگ استفاده میشود .
برای نمونه میشود از هنر بینظیر نوازندگی فلوت کلید دار جیمز گالوی در آثار موسیقی کلاسیک نام برد .
که اتفاقا به عنوان "تک نواز" ارکستر سمفونیک های عظیم به نوازندگی پرداخته است .( و نه مثلا به عنوان یک صدای حاشیه ای در بک گراند موسیقی کار ! )
و در مورد موسیقی های مدرن مثل New Age , Contemprory Instrumental هم این فلوت واقعا تاثیر سحر آمیزی دارد . مثل آلبوم های نیکلاس گان ...آلبوم های متعددی داده که در تمامی آهنگهای این آلبوم ها فلوت کلید دار نقش اصلی و کلیدی رو ایفا میکنه .
پس اینکه این فلوت رو کلا سازی جانبی بدانید درست نیست .
------------------------
و اگر منظورتان اینست که بعنوان سازی جانبی -در کنار ساز اصلیتان- میخواهید از این فلوت استفاده کنید . به نظر من تصمیم درستی نیست .
یادگیری این فلوت واقعا وقت -حوصله و انرژی فراوانی میطلبد ...
و چون فاقد زبانه(دهنی) هست نواختن آن از خیلی از سازهای بادی زبانه دار مشکل تر هست .(نه حالا همه سازهای زبانه دار!)
شما شاید در ابتدای کار یکی دو هفته با این فلوت سر و کله بزنید و حتی نتوانید هیچ صدایی از این فلوت -حتی در حد صدایی ناهنجار و ناشی ! - در بیاورید !! (ساز کاملا ساکت و بیصدا باشد!)
پیاده کردن نتها بر روی این فلوت هم در ابتدا کار ساده ای نیست .
هرچند بهره مندی از کلاسها و استادان مناسب یادگیری را تسریع میکند و مهارت را بالا میبرد ولی باز هم با این حال :
یادگیری این فلوت وقت و انرژی و ذوق فراوان میخواهد ...
و بنابراین به نظر من استفاده از این ساز به عنوان ساز فرعی تان تصمیم درستی نیست .
نقل قول:نقل قول:
راستی منظورتون رو از نقره نهمیدم
یعنی جنس این فلوت از نقرست ؟!!!!!!!!!!!
نظر من :
- به هیچ وجه فلوت کلید دار چینی(و کلا نمونه های قیمت پایین) نخرید .
آلیاژهای استفاده شده در این نمونه های ارزان قیمت و چینی آلیاژهای نامرغوبی هستند و علاوه بر اینکه در کیفیت ساز تاثیر سوئی میگذارند هیچ حسابی روی دوام ساز نخواهد بود و نکته مهمتر اینکه این آلیاژها برای سلامتی انسان بسیار مضر هستند .
همچنین فلوت های ارزان قیمت چینی معمولا در نواختن برخی نتها دچار نقص و مشکل هستند .
و بر خلاف گفته جناب Vioman باید بگویم که اتفاقا اگر فکر میکنید احتمالا این فلوت موقتتان خواهد بود و مدتی دیگر این فلوت را خواهید فروخت به هیچ وجه فلوت چینی ارزان قیمت نخرید .
چون موقع فروش به شدت به مشکل برمیخورید و دیگر کسی این فلوت را از شما نمیخرد . و تازه اگر هم بخرند به قیمتی بسیار نازل و مفت ...کسی زیر بار فلوت چینی دست دوم نمیرود .
در صورتی که فلوت های مرغوب و اسم و رسم دار موقع فروش هم خریدار دارد هر چند با قیمتی پایین تر .
پس اگرچه بهای کمتری بابت فلوت های چینی میدهید ولی متوجه باشید که پولی که در این لحظه میدهید کاملا غیر قابل برگشت خواهد بود . همچنین بابت چیزی پول داده اید که کیفیت بسیار نازلی داشته و روی عمر آن چیز حسابی نیست و مهمتر اینکه برای سلامتی شما مضر است .
استفاده از نقره - حداقل در حد روکش - اصلا مساله فرعی و یا تشریفاتی نیست .
روکش این فلوت "باید" از جنس بسیار مرغوب مثل نقره باشد .
در ساخت این فلوت حدود 150 قطعه بکار گرفته شده است .
ساز بسیار بسیار ظریفی هست و باید حداقل در روکش از جنس مرغوب استفده شود .
علاوه بر این سلامتی شما را مورد تهدید قرار نمیدهد .(بر خلاف نمونه های ارزان قیمت)
--------------
با این اوصاف - اگر هنوز خرید نکرده اید - خودتان میتوانید تصمیم گیری کنید که چه کالایی میخواهید بخرید و چه بهایی بپردازید ...
در مورد مارک های مختلف در بازار ایران :
* نمونه های چینی ارزان قیمت - که کیفیت نازلی دارند - حدود 100- 150 تومان
* نمونه های قابل قبول (با روکش نقره ای) :
از حدود 250 تومن شروع میشوند به بالا .
برخی مارک های قابل قبول - در ایران :
- یاماها : ژاپن - کیفیتش رو میتوان قابل قبول دانست . بسته به مدل و نوع فلوت خانواده کلید دار قیمتش مختلف .
یاماها 300 حدود 250 تومان هست .
- ژوپیتر : یک مارک فرانسوی معتبر و اسم و رسم دار هست در فلوت کلید دار . کیفیت مناسبی دارد .
معمولا از نمونه های معادلش در یاماها تا حدی گرانتر است .
برای نمونه : ژوپیتر 411 حدود 400-450 تومان .
نمونه های آمریکایی معتبر هم بسته به مارک و نوع فلوت 600 - 800 و بالاتر ...
نمونه های آمریکایی مثل وینستون - امرسون و ...
و ...
در مورد سقف قیمت باید بگویم میشود گفت تقریبا سقف قیمتی برای این فلوت وجود ندارد .
به راحتی قیمتش از یک میلیون فراتر میرود و به چند میلیون نیز میرسد ...
جالب اینکه اساتید بنام فلوت کلید دار در دنیا معمولا جنس فلوتشان از طلاست ...! آن هم طلای ناب (عیار 24)
البته اینها در ایران همی یافت نشوند ! مگر به ندرت ...شاید!
-------------------------------
در ضمن علاوه بر مارک - بستگی به نوعی (کلاسی) که میخواهید از خانواده فلوت کلید دار انتخاب کنید باز قیمت ها متفاوت خواهد بود .
توضیح : خانواده فلوت کلید دار دارای چهار کلاس فلوت هست .
(هر چقدر اندازه و طول فلوت بزرگتر شود صدای فلوت بم تر خواهد بود )
*** اعضای خانواده فلوت کلید دار (بترتیت از کوچک (صدای زیر) به بزرگ (صدای بم) ) :
- پیکولو
(صدای بسیار زیر)
-کنسرتو (C Flute)
در موسیقی کلاسیک و اجرای کنسرت ها زیاد استفاده میشود .
- آلتو
بم تر از کنسرتو
- باس
بزرگترین عضو خانواده که بم ترین صدا را دارد .
کنسرتو معمولا متداول ترین نوع این فلوت هستند و بعد از آن آلتو.
(مخصوصا در ایران)
گستره صدایی فلوت کلید دار 3 اکتاو هست .
-----------------------------------
در مورد خرید :
تصمیم با خودتان که چه بهایی بابت چه کالایی بپردازید .
ولی اگر با پرداخت هزینه بالا واقعا مشکل دارید چه میشود کرد ؟؟
به نظر من :
- باز هم به هیج وجه طرف نمونه های ارزان قیمت و چینی نروید !!
بجای اینکار یک نمونه دست دوم از یک مارک معتبر و اسم و رسم دار بخرید .
یک فلوت دست دوم از یک مارک معتبر از همه نظر شرف دارد به یک فلوت چینی نو و آکبند !
و در ضمن با این کار اگر بعدا شما قصد فروش فلوت را داشتید کمترین ضرر ممکن را میکنید .
(نه چینی هست که کسی زیر بارش نرود و نه جنس نو هست که کلی از قیمتش بیتفد )
برای مثال یک نمونه نسبتا قابل قبول کره ای دست دوم در بازار دیده بودم حدود 150 تومن .
-----------
(در مورد قیمتهایی که در این پست ذکر کردم : قیمت ها به روز نیستند . ممکن است الان تا حدودی قیمتها فرق داشته باشند )
----------------
این را هم اضافه کنم "بالاخص" در مورد فلوت کلید دار :
برای خرید حتما حتما یک فرد خبره - که خود نوازنده فلوت باشد - همراه ببرید و به تنهایی خرید نکنید که احتمال پشیمانی زیاد است .
حتی اگر فلوت مورد نظر نو و آکبند و مارک معتبری باشد .
همان طور که گفتم ساز بسیار ظریف و حساسیست . کلید ها و قطعات باید کاملا چک شوند که دچار مشکلی نباشند .
حتی نمونه های نو و مرغوب هم ممکنست ضربه خورده یا دچار اشکالی شده باشد .
این موضوع در مورد نمونه های دست دوم که بیشتر تاکید میشود .
-----------
در نهایت اینکه :
اینجا ایران است !!
option های زیادی پیش روی شما نیست ...
بالاخص در مورد سازی مثل فلوت که به مراتب در بازار سازها در ایران کمتر هست تا مثلا ویلن و گیتار و کیبرد و ...
(تازه فلوت کلید دار یک ساز جهانیست و به نسبت خیلی از فلوت از متداول ترین فلوتها در ایران هست !! چه برسد به فلوتهای بومی ! )
نهایتا زیاد حق انتخاب ندارید ...که هر کلاسی و هر مارکی از این فلوت را با گستره وسیعی از قیمتها در پیش رو داشته باشید ...
.