سلام به همگي
خوب من چند تا از ايرادات زانتيا رو برطرف كردم.اين هم از عكسها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون چيه؟
Printable View
سلام به همگي
خوب من چند تا از ايرادات زانتيا رو برطرف كردم.اين هم از عكسها:
نظرتون چيه؟
یه خبر خوب دارم ریو می سازم خیلی هم قشنگ شده 80% کار رو انجام دادم.
آقا محمد من عکس از آرم تاکسی های خطی می خواهم که روی درشون هست ممنون میشم این کارو برام انجام بدی و عکسشو بهم بدی
یه خبر خوب دارم ریو می سازم خیلی هم قشنگ شده 80% کار رو انجام دادم.
آقا محمد من عکس از آرم تاکسی های خطی می خواهم که روی درشون هست ممنون میشم این کارو برام انجام بدی و عکسشو بهم بدی
همون طور که آقا توماج گفتن نباید این برنامه رو آپدیت کنین ولی شما میتونی به سایتش بری و آخرین نسخه که فکر کنم 9 باشه رو دانلود کنی و همون شماره سریال قبلی رو بهش بدی :31: من که این کار رو برای ورژن های جدید میکنمنقل قول:
آموزش برنامه ی زدمودلر 3 قمست از 12 قسمتش آماده شد که از یه مقاله ی آموزشی که میر محمد داد ترجمش کردم قرار شد اول بدم به خودش یه نگاهی بندازه بعد میزارم دانلود کنن
بعضی از دوستان PM فرستادن که این افکتها که گذاشتی برای دانلود اصلا به چه کاری میاد
این مجموعه فایلها رو برای این گذاشتم که دوستانی که نیدونن چجوری قسمتهای مختلف بازی رو عوض کنن یاد بگیرن
مثلا در این فایل ها آیکون یکی از اسلحه ها عوض شده که با همون یکی میتونین یاد بگیرن که بقیه رو عوض کننین
یا مثلا رنگ فونت بازی رو نارنجی گذاشتم که دیگه تو بازی نارنجی در میاد
یا هدف گیر اسلحه ها عوض شده
یا مثلا قسمت افکتها آتیش گرفتن ماشین ها بهتر شده یا مثلا صدمه های شیشه ی ماشن خیلی طبیعی تره یا دود ها و ماه و سبزه ها و درختها و.... اینقدر زاده که یادم نمیاد همش چی بود :31:
آقايون من مي خوام يه تاپيك تو دارينوس بزنم به خاطر همين جي تي اي تهران.البته اگه اجازه بدين چون به هر حال افراد زيادي مي تونن بيان تو گروه و كار با سرعت بيشتري پيش بره.نظرتون چيه؟
در ضمن محمد جان اون صفحه ي اول تاپيك رو يه ويرايشي بكن و اسم من رو هم بذار و همچنين اون پيشرفت كلي رو يه افزايشي بده ديگه(10 درصد يا 15 درصد)
:31: نه تو رو خدا همین جا ادامه بدیم ..............................نقل قول:
یه بار همین کارو کردیم نتیجشو دیدیم :31:
همین جا ادامه میدیم
-------------
چشم الان درستش کردم :5:
لطفا کارهاتونو برای همه ی افراد گروه پیغام خصوصی کنید که آخرش من یه پچ کنم و بازی کامل بشه !
ببخشید نظرم عوض شد :31:نقل قول:
اگه میشه خودتون اونجا یه تاپیک بزنید و چند نفر حرفه ای رو جذب کنید و بیارید اینجا
چشم.در ضمن آقا محمد اگه مي تونيد برام يه عكس از بالا ، يه عكس از جلو ، يه عكس از چپ ، و يه عكس از عقب يه ماشين كه تاحالا درست نشده به من بديد.مي دونم كه كار سختيه ولي ... اگه بتونيد من شايد بتونم اون ماشين رو درست كنم تا سريع تر به بخش نقشه ي بازي برسيم.
خوب شده اما پرژکتور ها کوچک هستند می توانی از این 2 عکس کمک بگیری.نقل قول:
راستی اگه من تو گروهتون هستم پس چرا اسم من تو پست اول نیست و اگر نیستم چرا ار اتومبیل های من استفاده میکنید. تکلیف من رو روشن کنید.