اينم يك نظر بسيار زيبا در مورد محسن چاووشي و البوم متاسفم
به نظر من در اين بين آلبوم محسن چاووشي واقعا متفاوت و بسيار بهتر ظاهر شد...شما در نظر بگيريد كه يك آلبوم تمامي آهنگ هايش و يا حتي %90 براي افراد جذاب باشد ....چه چيزي را ميرسونه????? اين فقط براي خود من صادق نبود بلكه افرادي كه اين آلبوم رو گوش دادن همين نظر رو داشتن
و اما دلايل موفقيت اين آلبوم:::
در وحله ي اول كه صداي بسيار زيباي محسن چاووشي و خصوصا شيوه ي بياني كه براي هر آهنگ متفاوت ميباشد... واقعا به آدم حس اون آهنگ رو القا ميكنه..اين نشان دهنده ي اين هست كه چاووشي واقعا به علم اين كار كاملا اگاهي داره و در ضمن قادر هست كاملا اون رو اجرا كنه!!!!
و اما دليل بعدي اشعار بسيار زيبايي كه هركدام گويي روايت زندگي خود ماست و مانند يك تصوير از جلوي چشمامون ميگذره...شعرهايي كه چاووشي ميخونه هم متفاوت هست و البته زيبا
و اما دليل آخر متفاوت بودن...يك مثال ساده ميارم براتون تا شايد منظورمو بهتر درك كنيد..در اهنگي كه درباره ي مادر خونده كاملا متفاوت عمل كرده...عموما خواننده ها ميان شروع ميكنن از خود مادر كه مثلا مادر گله و بلبله....اما چاووشي در آهنگ خود اومده از زبون يك بچه اي صحبت ميكنه كه نامادري داره و به سبب دلتنگي كه داره اين حس دوست داشتن مادر رو به ما القا ميكنه !!!! در اون زمانه كه ادم اشك به چشماش مياد و قدر اينكه سايه ي مادر هنوز بر سرمون هست رو ميدونيم و يا انهايي كه مادرشان را از دست داده اند!!!!
راستش رو بخواهيد من نقطه ي ضعفي توي آهنگ هاي چاووشي نميبينم كه بخام بگم...چون هنوز بعد از چند ماه گوش كردن نه خسته شدم و نه زده...
مطلب از كاربر vahid123 در همين فروم