یعنی 6-5 ساعت بیشتر طول میکشه ؟نقل قول:
یا ممکنه نرم افزار رو بطور کامل نگیره ؟
Printable View
یعنی 6-5 ساعت بیشتر طول میکشه ؟نقل قول:
یا ممکنه نرم افزار رو بطور کامل نگیره ؟
عزیزم من که حرفی نزدمنقل قول:
من فقط از نظر کامپیوتری خودم گفتم نه گوشی و...
در ضمن من خودم گوشی وارد میکنم . پس یه چند تا پیرهن بیشتر از بقیه پاره کردم !!! در ضمن تمام گوشیهایی که شما میخری کار میکنه حالا چه اصلی باشه چه نباشه . اگه کار نکنه که فروش نمیره !!!
در مورد اصلی یا فرعی بودن هم باید بگم که فقط میتونی سریال رو چک کنی و بقیه کارا رو نمیتونم بگم .
در مورد قاطی کردن گوشی هم باید بگم که اشکال اصلی از شبکه موبایل هستش نه گوشی . وقتی شما گوشی رو update میکنی این اشکال برطرف میشه . یعنی گوشی خودشو با شبکه سازگار میکنه .
شرمنده !!!
اینجا کسی نیست جواب من رو بده ؟
دوست من به خاطر سرعت پایین و ریسکی که خودت گفتی کسی تا حالا با Dial up گوشیشو Update نکرده.منم پیشنهاد نکردم به خاطر همین مشکلات.بله امکان داره بتونی با Dial Up هم update کنی ولی زمان و هزینه ای که متحمل می شی برابر یا شاید بیشتر باشه.نقل قول:
می دونم دوست منظور من قاطی کردن نرم افزای سیستم عامل خود گوشیه.یعنی بر نامه نصب نمی کنه وتحمل هیچ کاری هم نمی تونهداشته باشه.بیشتر گوشیها هم مشکلی ندارن.ما تو تاپیک "چرا P990 اینقدر ارزون شده؟"هم به دنبال این بودیم که با تحقیقاتی که بقیه هم کردن می توان از نظر نرم افزار گوشی هم پی به این مسئله تا حدی برای یک سری گوشیها برد.که اینجا من نمونه هاشو خیلی دیدم.خودم انواع گوشیهای Nokia N73 N90 6630 و....تاانواع SE رو Update کردم خودمم یه سری پروژه های دوران لیسانسم Symbian و Platform های Java بر روی انواع گوشیهای موبایل بود به خاطر این مسئله می تونیم تا حدی تفاوت هارو بشناسیم بین Original ها و دستکاری شده ها.می گم فقط از نظر نرم افزاری.نقل قول:
پیروز باشی.
آقا این چه حرفیه مخاصتیم
آقا این چه حرفیه مخلصتیم
سلام برنامه ای مثل MyPhoneExplorer برای گوشی p990 هم هست؟
گوشی من اصله ولی بعضی وقتها هنگ میکنه مخصوصا موقع عکس برداری یا فیلم برداری.راهی واسه حل مشکل هست؟
صداشم که خیلی کمه. کیفیت عکسش هم نسبت به k750 کمتره.
یه غیر از اینا مشکل خاص دیگه ای ندیدم...
ممنون میشم اگه کسی راهی بلده واسه حل این مشکلات بگه...
درود بر شما
Sony ericsson P900 P800 P990 دست دو تر تمیز کسی داشته باشه نقدی می خرم.
تماس: 9113514037
چند میخری p990 نو سه هفته کارکرد