سلام دوستان متولد ۷۰هستم سال ۸۹ حدود۱۰ماه کسری گرفتم!ابان اعزامم هست!ولی روی برگ سبز هیچ کسری نوشته نشده حالا باید نظام وظیفه اطلاع بدم یا باید از طریق یگان پیگری کنم؟؟سوال بعدی اینه حالا کسری همون۱۰ ماه هست یا کمتر شده؟؟
Printable View
سلام دوستان متولد ۷۰هستم سال ۸۹ حدود۱۰ماه کسری گرفتم!ابان اعزامم هست!ولی روی برگ سبز هیچ کسری نوشته نشده حالا باید نظام وظیفه اطلاع بدم یا باید از طریق یگان پیگری کنم؟؟سوال بعدی اینه حالا کسری همون۱۰ ماه هست یا کمتر شده؟؟
سلام من دانشگاه قبول شدم برای ارشد و سرباز هم هستم.دیروز که رفتم برای ثبت نام گفتم به من یک نامه بدین برای تسویه از
پادگان که مسئول ثبت نام گفت که پرینت قبولی سنجش کافیه ّّّحالا من فردا برم پادگان چی کار کنم؟با خودم برم پادگان چی ببرم؟کسی تجربه ی ترخیص داره؟
- - - Updated - - -
سلام من دانشگاه قبول شدم برای ارشد و سرباز هم هستم.دیروز که رفتم برای ثبت نام گفتم به من یک نامه بدین برای تسویه از
پادگان که مسئول ثبت نام گفت که پرینت قبولی سنجش کافیه ّّّحالا من فردا برم پادگان چی کار کنم؟با خودم برم پادگان چی ببرم؟کسی تجربه ی ترخیص داره؟
سلام بله من این هفته ترخیص گرفتم .نقل قول:
اول میروید دانشگاه نامه میدهد به نظام وظیفه . نامه رو میبرید پلیس +10 . پلیس +10 یه نامه میده به پادگان . پادگان نامه میده پلیس +10 . پلیس +10 در نهایت نامه میده به دانشگاه
سربازی وقتی تموم میشه کلی خاطره هاش میمونه
اللن یک ساله سربازی من تموم شده ولی هنوز هزار تا خاطره دارم
خخخخخخخخخ
افتادم نقطه صفر مرزی عراق ،حلالم کنید
:n19::n19::n19::n19:
خدا به همرات داداشنقل قول:
انشاءالله زود تموم شه
Sent from my C6903 using Tapatalk
اگه کسری جبهه بوده قانونش سال 92 عوض شده و کسری ها کاهش پیدا کرده. دوباره باید برا گرفتن کسری اقدام کنید که احتمالا 4-5 ماه بتونید بگیرید.نقل قول:
سلام دوستان
توی پادگان امکانش هست که به صورت قانونی رادیو یا mp3 player برد!؟
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
سلام من تیروئید پر کار دارم البته هنوز ازمایش ندادم ولی لاغرم و ضعف عظلات دارم!به نظرتون ارزش داره درخواست معافیت پزشکی بدم؟؟قدم۱۷۵ وزنم حدود۶۰کیلو هست!چقدر احتمال معافیت داره؟
سلامنقل قول:
داداش برو تو سایت نظام وظیفه تو قانوناش بخون اگه که قانونی در این زمینه بود اقدام کن ولی اگه نبود الکی وقت خودتو تلف نکن