نقل قول:
فیبر نوری و VDSL از واجباته برای کاربرایی که گیمر هستند. یا استریمر هم هستند و توی یوتیوب یا توییچ استریم میکنن.
من خودم فیفا از بازیهای انلاینی هست که بازی میکنم و با ADSL واقعا دیگه نمیشه جلوی حریف ها وایساد. چون اونا که از کشورهای عربی یا افغانستان و پاکستان و یمن و اینا هستن فیبر نوری با پینگ تایم خیلی پایین تر دارن و خیلی راحت تر از ما ایرانی ها بازی میکنند.
این ADSL واقعا بی کیفیت و گیمر جماعت باید فیبر نوری با پینگ تایم پایین داشته باشه. یه سری شرکتا هم هستن مثل زیتل و مبین نت که خب با وجود پینگ تایم پایین تر به نسبت ایرانسل و اینا باز نمیارزه چون هم قیمتاشون بالا هست و هم برای گیم انلاین ارتباط بی سیم پایداری و کیفیت اینترنت کابلی رو نداره.
البته جسارت نباشه این کشور هایی که شما گفتی به جز یمن چون اطلاعی راجبش ندارم ولی کشور هایی که اطلاغ دارم مراکش-تونس-پاکستان
دوتا کشور اول به هلند پینگ 55 دارن ولی کشور پاکستان پینگ خوبی نداره و مثل ماست شاید یه چندتا بالا پایین و برای اثبات حرفم از پاکستان شروع می کنم برات از اونجایی که من از کشور های مختلف سرور دارم براتون چندتا تست میزارم
سرور از پاکستان می باشد
4.2.2.4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8.8.8.8
فرانکفورت
هلند
نکته:کشور مثل پاکستان پینگ80 میده به سرور های سنگاپور یعنی بازی که سرور سنگاپور داشته باشه برای پاکستان مناسبه
نتیجه گیری کلی: این که شما عده ای از دوستان رو میبینی می گن که طرف از عراق پینگ 50 میگیره یک توهمی بیش نیست بنده سرور عراقم تست کردم و حتی بازیکنانی رو دیدم از عراق داخل گیم البته خیلی کمن پینگشون بین88 -110 بوده
از کشور های عربی ام البته اگه کنجکاو بودی برات تست می زارم تا ببینی فقط کشور هایی که پینگ خوبی به اروپا میدن یکی ترکیس که البته زیادم خوب نیست بین60-70 یکی دیگه روسیس که معروفن کلا تو بازی های بین 60-80 یکی مراکش بین 50-60 یکی تونس اونم بین 50-60
ویکی دیگه ایرانه که بهترین پینگ رو میده به اروپا (اگه بزارن و پورت هارو هیلتر نکنن) چون من سرور ایرانم داشتم مثلا به اروپا لست تایمش 71 بود فیکس این لست تایمه یعنی وقتی وارد مچ میشی میشه بین60-65 و کشور های عربی معروفم که دیگه نام نمیبرم میدونی اونام به دلیل این که برای خودشون سرور دارن پینگ خوبی دارن وگرنه اونام به اروپا بین 90-150 هستن مثل عربستان سعودی-امارات البته هستن می گم دوستانی که می گن یکیو دیدم عراقی بود پینگش 9 بود اون دوست عزیزمون نمیدونه اون عزیز اصالتا عراقی هست محل سکونت در کشور های اروپایی راستی از هلندم سرور دارم خواستی بگو از اونم برات تست میزارم تا ببینی چه پینگ خوبی داره که آدم محو تماشا میشه:thumbsup:
امید وارم مفید بوده باشه برات این مطلب:»