نقل قول:
نمیتونه خالی ببنده، چونکه یوسفی زاده گفت یه پروفایل گیم داریم که کاهش میده تاخیر ارسال بسته ها رو، یکی هم اینا که زنگ بزنین پشتیبانی ست میکنن و باید خط استیبل باشه، من حاضرم رو 8 مگ ست کنن و اینو واسم روشن کنن.
Printable View
نقل قول:
نمیتونه خالی ببنده، چونکه یوسفی زاده گفت یه پروفایل گیم داریم که کاهش میده تاخیر ارسال بسته ها رو، یکی هم اینا که زنگ بزنین پشتیبانی ست میکنن و باید خط استیبل باشه، من حاضرم رو 8 مگ ست کنن و اینو واسم روشن کنن.
نقل قول:
مثلا من داخلیم رو گیم 18 بود مثلا این پروفایل بیاد چند میشه به نظرت؟یه مقدار باورم نمیشه این موضوع
نقل قول:
نمیدونم والا، تا تست نکنم نمیتونم بگم، ولی من داخلیم با پروفایل گیم تو آسیاتک همیشه و همیشه فیکس 13 بود، با شاتل 15 تا 18 ام
شاید این فعال شه مثلا بشه 10 واسه من، البته بازم تست نکردیم که بدونیم... ولی خب چرا باید یوسفی زاده تو لایو چند صد نفره همچین دروغی بگه؟
والا داداش فکر کنم خالی بسته:Dنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
:||||||||||||||||||||| خب چرا آخه...
نقل قول:
ولی من تونستم از آی پی قبلی خودم که در آسیاتک بودم یه پینگ به سرور بگیرم دیدم یه تغییراتی اعمال شده
این همون رنج 2.188 هست که دیدم پینگ داخلی کمتر شده و به آلمانم کاهش پینگ داشته این آی پی ولید هست برای همون میشه ازش سرور به سرور پینگ گرفت
قبلا تا همین 10 روز پیش همین ای پی که قبلا دست خودم داخلیش 17-18 بود الان شده زیر 10
نقل قول:
با آیپی 95 و 46 و 178 آسیاتک هم بذار من بگیرم، البته این آیپیا ممکنه به هر کسی اختصاص داده بشه، دلیل نمیشه مام 7 بگیریم داخلی
متاسفانه از این رنجا ولید ندارم یعنی نداده بودن بهمنقل قول:
ما از این ای پی می تونیم یه نتیجه ای بگیریم اونم اینه که این آی پی مربوطه به مشترکان adsl و اگرپرایوت بود یعنی برای ارگان یا شخص خاصی نمیزاشتن به این راحتی پینگ به سرور بده
ولی خب اره این احتمالم هست برا من این اتفاق نیوفته ولی از اونجایی که vdsl شو راه انداخته و یه سریع پروفایل به گفته خودش اضافه کرده احتمالش هست که تو آینده چنین چیزی رو اضافه کنه چون طبق حرفی کارشناسش گفت اومده ولی فعلا نمیشه استفاده کرد ولی اگر اینجا یه کسی که اسیاتک داشته باشه بتونه زنگ بزنه و پیگیری کنه بهتر میشه من که کلا دارم میام اسیاتک چون از همه این شرکتا بهتره
نقل قول:
من این آیپی رو یادمه کلا 2 روز داشتمش.
نقل قول:
این از 0.7 بودن پینگش مشخصه اختصاص داده شده به سرور های مجازیش یا همون VPS این ای پی برای adsl نیست