فردا ساعت 21:30، پیج اینستای پیوست، با مدیرعامل آسیاتک بحث درباره "پالش های توسعه اینترنت ثابت" داره
حتما ببینید
اصولا شبانه های پیوست خیلی باحال و مفیده دنبال کنید
Printable View
فردا ساعت 21:30، پیج اینستای پیوست، با مدیرعامل آسیاتک بحث درباره "پالش های توسعه اینترنت ثابت" داره
حتما ببینید
اصولا شبانه های پیوست خیلی باحال و مفیده دنبال کنید
مبارک باشهنقل قول:
به نظرم وقت هدر نده همین الان که این پیام رو میخونی زنگ بزن خودت پیگیری کن... برای من پشتیبانی میگفت اصلا ثبت نشده!! ولی در کل از ثبت سفارش تلفنی تا وصل شدن اینترنت حدود 3 یا 4 ساعت طول کشید
مدیر عامل آسیاتک:
"تا یک ماه دیگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آسیاتک با توجه به توافق و عقد قرارداد نوع دوم بیت استریم با شرکت #مخابرات در اختیار تمام مشترکان قرار میگیرد. با قرارداد اخیر میان مخابرات و #آسیاتک عملا تعداد مراکز آسیاتک از هزار و ۵۰۰ مرکزی که اکنون در آن حضور داریم به یازده هزار و ۵۰۰ مرکز مخابراتی افزایش مییابد و باعث میشود تمامی مشترکان بتوانند از سرویس وی دی اس ال استفاده کنند.
.
⬅️ مدیرعامل آسیاتک با اشاره وضعیت پیادهسازی وی دی اس ال افزود: تجهیرات نصب شدهاند و به لحاظ فنی در حال اینتگریشن هستیم حتی سرویس وی دی اس ال در سی آر ام آسیاتک تعریف شده و قراردادهای تبلیعات و بیلبورد را بستهایم، در بدبینانهترین حالت تا یکماه دیگر این سرویس عرضه عمومی خواهد شد. همین الان هم متقاضیان میتوانند در سایت آسیاتک پیش ثبتنام کنند تا به محض پیادهسازی سرویس را دریافت کنند."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماکه دوباره داریم میاییم آسیاتر هرچی باشه بهتر از دیده بان بود:D
نقل قول:
خیلی عالیه، امیدوارم هر چی زودتر عملی بشه...
ببین کلا تا جایی که من فهمیدم، واسه آذربایجان شرقی آسیاتک از همه شون بهتره. من اشتباه کردم این ماهو شاتل تمدید کردم، کاش میومدم آسیاتک.نقل قول:
اره بابا آی پی ولید داره سرویس گیم داره هرچی ام ایراد بگیری رفع می کنن برات با زور تخلیه کردم هنوز خطم رانژس برداشتن پورتم بستن تا فردا که خط ار رانژه در بیادنقل قول:
یوسفیزاده @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدیرعامل آسیاتک @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1544 در پانزدهمین #شبانههای_پیوست در گفتگو با @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rahmand خبر از عرضه Vdsl تا یک ماه دیگر به مشترکان اینترنت ثابت داد و سرمایه مورد نیاز برای توسعه vdsl و ftth را ۲ هزار میلیارد تومان در آسیاتک برآورد کرد.
اگه داستان جدی هستش من میخوام مودم جدید بخرم ایندفعه مودم VDSL بخرم...نقل قول:
از کجا میشه پیگیری کرد خط و مرکز جواب میده یا نه؟
من لایو دیشب با مدیرعامل آسیاتک رو گذرا دیدم... یه نکته ای گفتن. (اگه جاهاییشو اشتباه گفتم به خاطر اینکه که همه لایو رو ندیدم.)
گفتن که ما واسه کاهش پینگ واسه گیمرا دو تا راه داریم
یکیش اینکه پروفایل گیم فعال کنن تا تاخیر ارسال بسته بیاد پایین (اینو که هممون میدونیم)
یکی دیگه اینکه گفت زنگ بزنید پشتیبانی و بگید که اولویت سرویس تون با ارسال بسته ها و تاخیر کم ارسال بسته باشه که نیازمند خط بسیار استیبلی هست و اونجا پشتیبانی اینکارو براتون میکنن.
روش دوم رو که گفتم یکی از دوستانی که آسیاتک داره اگه امکانش هست زنگ بزنه و بپرسه چطوریه و به ما هم اطلاع بده.
فکر کنم مربوط به پروفایل DLMO هست و با پروفایل فست و اینترلیو فرق داره و منظورش همین بوده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]