از سایتای ملی سرعتم نهایتا 250کیلوبایت:n21:
Printable View
از سایتای ملی سرعتم نهایتا 250کیلوبایت:n21:
250 کمه؟ :n27:نقل قول:
اینترنت به طرز فجیعی قابل بازی کردن نیست...
همه اش جابجا میشی و Ghost Shot :n24:
لعنت به مخابرات دیشب 150 مگ از اکانتم خورد:n23:
پس چرا بچه ها میگن اینجا چند نفر کارمند هستن ؟نقل قول:
دیشب با 2 مگ
4 گیگ دانلود کرررردم
سرویس شبانه رو تست کردی؟نقل قول:
من وقتی تست میگیرم با اسپید تست سرعت از سرور داخل و خارج یکیه حدود 1.70 و پینگمم خوبه ولی نمیدونم چرا سرعت وبگردی کمه مخصوصا گوگل چند دقیقه طول میکشه تا باز بشه هر دی ان اسی که گذاشتم درست نشد.کسی میدونه کجای کار ایراد داره ؟
دوستان دان استریم واسه من هر 1دقیقه عوض میشه از 10مگ میاد پایین تا 2مگ مودم رو خاموش روشن میکنم میاد 5مگ.
مشکل از چیه؟؟؟
مال منم همینه امروز اینطور شده درست میشه نیازی به دستکاری نیستنقل قول:
سروش جان تست کردم فرقی نکرد
بعد چند ثایه بدون اون هم از وی ای می سرعت دانلود رفت 240
نقل قول:
میدونم درست میشه ولی دلیلش رو میخام بدونم .مخابرات از این مشکلات عجیب و غریب زیاد داره:n09:
این گوگل هم رفته رو اعصاب ما ها!.....یه ساعته باز نمیشه!!! یکی نیستی بهشون بگه سرورتون مشکل داره چرا الکی میگید مشکل از اینترنت ما است!!! برید سرورهاتون و درست کنید اقایون گوگل!!! :n15:
گوگل من با موزیلا باز نمی شه اما با اکسپلورر اوکیه
یعنی فقط گوگل مشکل داره ؟
مشکل گوگل بخاطر SSL هست...
گوگل رو با آدرس زیر باز کنید که SSL غیرفعال بشه.
کد:http://www.google.com/webhp?nord=1
تست با گیت وی 89:n27::n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب 1.9گیگ دانلود کرد:n21:
سایت های ملی سرعتشون بالا ولی خارجی و لینک های کمکی 60کیلوبایت
ipهای آسیاتک هم که ساعت 2 اصلا از لینکای کمکی دانلود نمیکرد با سرور های داخلی هم سرعتش از 250بالاتر نرفت:n15::n21:
این همون 5 مگه ؟ پ چرا سرعتش ریدس ؟ برا من سرعت از داخل و خارج یکیه .نقل قول:
فری هم اوایل مثل تو بودنقل قول:
Sent from my GT-I9300
شبانه 10 مگ سرعتش میاد روی 5 مگ چه سرور خارجی و چه سرور داخلی همه یکین
چرا پشتیبانی ماناماد هیچ وقت نیستش ؟؟ اگر کار داشته باشی تکلیف چیه ؟ :n13:
نقل قول:
فکر کنم باید دعا کنید تا مشکلتون حل شه مشکلتون چی هست بگید شاید بتونم بهتون کمک کنم
مگه مانامد پشتیبانی داره ؟ فقط چند نفر اونجا کار اداری انجام میدن و اپراتور نداره .من هر وقت رفتم منشی بهم گفت من کارم فروشه و پشتیبانی به من مربوط نمیشه گفتم برین صداشون کنین زنه گفت کیارو صدا کنم اینجا که اپراتور نیست .خلاصه معلوم نی کجان فک نکنم اپراتور داشته باشه وقتی زنگ میزنی همون منشی ها جواب میدن .:n14:نقل قول:
راستی یادم رفت بگم قبلا وقتی تماس میگرفتم میگفت اپراتور کد فلان ، ولی الان انگار از توی خونه در حال درست کردن سالاد به تلفن ها پاسخ میدن:n09:
کسی خبر نداره نامحدودا میان یا نه ؟ چرا تو پرتک جزو تعرفه ها نوشتتشون ولی توی قسمت خرید نمیان ؟
ممنون از لطف شما ! چه کسی باید پهنای باند رو بالا ببنده مثلا اگر پهنای باند روی 128 تظنیم شده باشه باید به چه کسی گفت که روی 512 تنظیمش کنه ؟ :n13:نقل قول:
به علی و سامان باید بگی:n10:نقل قول:
گفتید پشتیبانی ماناماد چند وقت پیش هی زنگ میزدم پشتیبانی کسی گوشی رو بلند نمیکرد هی قطعش میکرد به همین شماره 2227007 زنگ میزدم بالاخره اینقدر زنگ زدم تا یه آقایی گوشی رو بلند کرد ولی هر چی سوال میپرسیدم میگفت نه هیچ کلمه ای به غیر از نه نگفت خیلی بی ادب بود
تنها خوبی ماناماد اینه که اگه دان استریم رو حق خودتون ببنده سرعت سرور داخل و خارجش یکیه ولی پشتیبانیش صفره
ولی نمیدونم چرا این اتفاق برا ضحی میفته که سرعت با سرور خارجی کم میشه شاید بخاطر این باشه که ضحی شلوغ تره
من یه مدت که اونجا بودم فقط بخاطر دان استریم باهاشون بحثم شد چون کمتر از حقم بسته بودن ولی اصلا فرقی بین سرور داخل و خارجش ندیدم
متاسفانه ماناماد چنین کاری رو یا انجام نمیده یا به سختی انجام میده من سر همین موضوع باهاشون دعوام شد هی میگفت دان استریم عدداش الکی هستن منم بهش گفتم اگر دان استریممو بالا نبرید تخلیه میکنم گفت مشکلی نیست یعنی حاضر شد تخلیه کنم ولی دان استریممو رو چیزی که حقمه نبنده دیگه شما فکرشو بکن که اینا چه جور آدماییننقل قول:
ولی اگر تونستی یه کاری کنی که دان استریمی که حقته ببندن عالیه چون سرعت سرور داخل و خارجش تقریبا میشه گفت همیشه یکیه
با سلام این دانلود رایگان شبانه مخابرات هنوز پابرجاست یا جمعش کردند؟!
مودم من از ساعت 6 خاموش بود تا الان که ساعت 1:40 شب هستش روشنش کردم. IBS چک کردم دیدم 200 مگ کم شده. این یعنی چیییییییییییییییییییییییی ییی. به کجا باید شکایت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کن زنگ میزنن بتنقل قول:
الان تماس گرفتم یه آقایی جواب داد. برخوزد هم خوب بود . ولی گفت باید فردا به شماره 2227007 زنگ بزنی ! راستی گفت نمایندگی که ازش شارژ کردی هم میتونه تغییر بده دان استریم رو ولی نمایندگی به من گفت فقط این امکان واسه 2020 هست و ما از طریق پنل شارژ میتونیم شارژ و تمدید کاربرهارو انجام بدیم ! اگر هیچ کدوم فردا زیر بار نرفتن چه کار کنم ؟ :n27: اصلا اون شماره ای که گفت فردا جواب میده ! :n03:نقل قول:
در این 2 روز که اکثرا هم بیرون بودم الان نگاه کردم 500 مگ کم شده چه خخخخخخبررررره؟
از کجا بفهمم تو شبانه هم هم چیزی کم کرده یا نه؟
اگر شهرستان هستید به نمایندگیتون بگید استریمتون پایینه بهشون گیر بدید زنگ میزنن پاس ماناماد همین شماره ای هم که بهتون دادن شماره پاس ماناماد هستش ولی سعی کنید به نمایندگیتون گیر بدین تا استریمتون رو بالا ببرن خودتون زنگ بزنید کاری واستون انجام نمیدن من 512 دارم به نمایندگیمون گیر دادم استریم روی 2 و خورده ای گذاشتند یه خط 10 مگ هم دارم اون استریمش عالیه 20 مگ و خورده ای هستشنقل قول:
سامانه پارتاک گند زده دستی دارن این کارها رو انجام میدن بعضی ها 100 مگ بهشون اضافه شده خیلی ها کم شده و.... درست میشن نشد زنگ بزنید بهشون راستی میتونید ریز اتصالی هاتون رو هم بگیرید که چقدر مصرف داشتید کی و... توی همون پارتاک و یا ibsنقل قول:
من یک بار زنگ زدم سرویسم 512 بود سرعت دانلودم رو 100 بود بعد تمدید به 2مگ بازم 100 بود زنگ زدم استریم رو بالا برد الان تقریبا تا 1.73 میرسه دانلودم با sped test با idm هم تا 230 میکشه. حالا به نظرتون اگر بازم بزنگم بگم بیشترش کن انجام میدن؟ یا میگه یکبار واست انجام دادیم ؟:n28:
کدوم اینترنت بهتره؟
1- مخابرات
2- پارس آنلاین
3- شاتل
4- بدر رایان جنوب
5- های وب
6- صبا نت
یکی به من بگه نامحدودا کی برمیگردن ؟ اصلا قراره برگردن یا نه ؟
نقل قول:
1 ماه پیش گفتن ، دوهفته دیگه بر میگرده! الان هم میگن معلوم نیست...یه خبرهایی بود که ماه دیگه برگرده! هیچی معلوم نیست. ولی چیزی که احتمالش زیاده اینه که اگه هم برگرده مثل شرکت های دیگه برای نامحدود،محدودیت میزارن! چون اینا تمام مشکلشون پهنای باند بود که قبلا نامحدودشون واقعه نامحدود بود! ولی میخوان گند بزنن بهش!!!