سلام
می خواستم بدونم پارس هم مثل شاتل تو مناسبتهای مختلف جشنواره برگزار می کنه . مثل 3گیگ بخر 6گیگ ببر شاتل
Printable View
سلام
می خواستم بدونم پارس هم مثل شاتل تو مناسبتهای مختلف جشنواره برگزار می کنه . مثل 3گیگ بخر 6گیگ ببر شاتل
خوب اولین قطعی دیشب تا الان قطع بود و حالا وصل شد
دیشب از تورنت خوب با سرویس یک مگ کلاً 240 مگ دانلود کردم الان بخندم یا گریه کنم ؟
همه 128 میگیرن حرف از 100 کیلو بایت به بالا میزنن ولی من گرفتم حرف 14 و 15 کیلو بایت باید بزنم !
سرعت چقدر به مودم بستگی داره ؟
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------
همه 128 میگیرن حرف از 100 کیلو بایت به بالا میزنن ولی من گرفتم حرف 14 و 15 کیلو بایت باید بزنم !:41:
سرعت چقدر به مودم بستگی داره ؟
دوستان ترافیکتون رو چک کنید برای من دیشب 1گیگ الکی کم کرده
کامپیوترم 6.50 دقیقه خاموش شده ولی تا ساعت 8.22 دقیقه برام دانلود زده.
کسی این مشکل رو دیشب نداشته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای منم کم کرده باید به چه شماره ای زنگ بزنیم 82201 رو می گیرم کسی جواب نمیده
سرعت خیلی اومده پایین :2:
سرعت دانلود خوبه ولی باز کردن صفحه افتض :13:
با سلام ، من تو منطقه پیروزی ساکن هستم می خواستم بدونم که 1 - سرعت دانلود 512 تو این منطقه به طور متوسط در روز و شب چه مقداره ؟
2 - سرعت دانلود سرویسهای 128 و 256 و 512 با هم یکیه اگر نیست هر کدام تقریبا چه قدره ؟
3 - معمولا وقتی سرویس نا محدود بگیریم سرعت دانلود نسبت به محدود پایینتره . می خوام بدونم سرویس 256 با ترافیک 8 سرعتش بالاتر از سرویس 256 با ترافیک 20 است یا فرقی نمیکند ؟ اگه فرق میکنه حدودا چند کیلو بایت با هم فرق میکنه. همچنین سرویس 512 با ترافیکهای 2 و 10 و 30
ممکنه سوالهام تکراری باشه ولی قبول کنید مرور کردن 1473 واقعا مشکله .
ممنون میشم که سریعتر جواب مرا بدهید با سپاس از شما دوستان گرامی
نه نمی ذاره.نقل قول:
اگه مودمهای پیشنهادی خودشون رو بگیری سرعت بهترهنقل قول:
ولی خیلی تأثیری نداره که بخواد از 100 به 14 برسه
شما احتمالأ مشکل دیگه داری
شاید خطت نویز داره یا منطقتون بیشتر از این جواب نمی ده
برای 128 ، 14 _ 15 سرعت نرمالشه
آره باید به همین زنگ بزنیمنقل قول:
سلام دوستان عزیز یه سوال داشتم از خدمتتون/
من مشترک شاتل هستم میخوام بیام پارس انلاین / به نظرتون الان پارس انلاین خوبه؟
من تو شاتل 512 اکو داشتم
دوستان کسی جواب سوال من رو نمیده؟ تو صفحه 1472 پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا جواب بدید :41:
نه همه سرویس های پارس وضعیت خرابی دارن و تمامی دوستان اعم از 2 مگ و 1 مگ ....128 محدود و نامحدود همه ناراضی و به فکر راه دررو اند بهتر پارس رو از فکرتون خارج کنید که افت سرعت شدید پینگ بالا و کارشناسان پشتیبانی بی عرض که باعث این اتفاقات اند گند زدن به شرکت و پول مشترکان شرکت:19::19::19:نقل قول:
شتر افت سرعت در خونه شما هم خوابید. تبریک می گم.یه تستم بذار که بدون تست از دنیا نریم.نقل قول:
یه بار اومدم کلاس بذارم گیرم بدم حالا کاربرا ول کن نیستن بفرما تقدیم به همگی:نقل قول:
مال من در حد یکی 2 گیگ اینطوری کم کرده... ایمیل زدم جواب ندادن! خودم حوصله سر و کله زدن با پشتیبانی بیشعور رو ندارم که به من میگه متوسط پینگ باید 500 باشه از اون بدتر شد ما وظیفه داریم درستش کنیم!!نقل قول:
دوستان این چند روزه همه قطعی داشتین؟ روزی 5 6 بار دی سی شدن + سرعت نابود روزانه و شبانه! الان سرعتم نصف سرعت اسمی م هم نیست! تو مدتی که از پارس اکانت گرفتم اولین باره اینطوری شده... پریشب هم کلا تا صبح 200 300 مگ گرفته بود! دیشب باز بهتر بود ولی از نصف همیشه هم کمتر...
سرعت page باز کردن در حد دیال آپ
چرا سرعتا یه دفعه ترکید ؟!!!
دیشب ماله منم نزدیک به 420 مگابیت بیخودی کم کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-2 روز پیش ایمیل داده بودم به پشتیبانی بابت سرعت کم شبانه(15-20) امشب ساعت 2.30 زنگ زدن بهم! :دی پشتیبانی میگفتم به خاطر کمبود پهنای باند 75% پهنای باندشون در حال حاضر قطع شده و به کاربرا 25% BW داده میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت دارند از مخابرات پنهای باند بیشتر رو دریافت میکنند. یه 15-20 دقیقه هم دستکاری کرد توی تنظیمات سرعت یهکم بهتر شد(20-25) من الان 2-3 سال پارس دارم. در طول سال معمولا 1-2 ماه این وضعیت پیش میاد و با توجه به اینکه 22 بهمن و انتخابات نزدیکه این مدت رو باید تحمل کنیم! :31: سرعت توی اسفند و عید مثل پارسال خوب میشه انشالله! :10:
سلام دوستان عزیز یه سوال داشتم از خدمتتون/
من مشترک شاتل هستم میخوام بیام پارس انلاین / به نظرتون الان پارس انلاین خوبه؟
من تو شاتل 512 اکو داشتم
اگه 512 با محدودیت 2 گیگ بگیرین یه بسته ی 3 ماهه 6 گیگ براتون حدود 39 هزار تومن میشه.نقل قول:
از نظر سرعت هم روزا سرعتش 220 کیلوبایته .(512 و 1 مگ را امتحان کردم هر دو سرعتشون یکیه).
اما در مورد دانلود شبانه به منطقه ی مخابراتی و تا حد زیادی شانس بستگی داره و ممکنه شبی 4 گیگ دانلود داشته باشین و یا ممکنه یک گیگ هم به زور بگیرین.
من یه هفته پیش یک مگ پارس رو فعال کردم و دو روزه که وضع دانلودم یه ذره بهتر شده و الان دو شبه حدود 3 گیگ در شب دانلود دارم فکر کنم اومدن ADSL مخابرات تو شهرمون یه کمی وضع رو برا پارس آنلاینیا بهتر کرده و یه ذره خلوت شده. حالا از شانس ما اینقدر خلوت میشه که آخرش پارس آنلاین از شهرمون میره.:31::31::31:
چطوره که نیم ساعت قبل ساعت دانلود رایگان سرعت تا 100 هم میره ساعت رایگام میشه 15؟عجبنقل قول:
به خاطر اینکه مثل ترافیک و راه بندونه تهرانه هرچی ماشین(مشترک آنلاین) کمتر ترافیک روان تر(سرعت تا 180 کیلوبایت برثانیه):20:نقل قول:
ممنون دوست عزیز اخه شاتل خیلی گند شده الان درست 22 شب هستش که سرعت من روی 5 کیلوبایت هستش:41::41::41:نقل قول:
دوستان کسی میدونه مثلا از 256 به 512 تغییر سرویس بدیم،آیا گیگ هایی که از قبل بستانکار بودیم،آیا با تغییر سرویس باز هم منتقل میشه؟
{ من الان 3 گیگ دارم که هر دفه شارژ میکنم اضافه میشه به حجمم به عنوان بستانکار از قبل }
2 مگ بزن به بدننقل قول:
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
ندونم والانقل قول:
اگه 512 رو بخرین به عنوان سرویس رزرو ثبت میشه و وقتی سرویس فعلی شما (همون 256) تموم شد یعنی یا حجم صفر بشه یا تاریخش تموم بشه بصورت اتوماتیک سرویس 512 فعال میشه.نقل قول:
من از 512 به یک مگ ارتقا دادم و اینجوری بود.
نمیدونم والانقل قول:
این چند وقت دانلود شبانم داغون شده 3 روزه هنوز نتوسنتم یک فایل 1 گیگی رو بگیرم :(
خودشون از عمد این کارو میکنن !نقل قول:
بستگی به مخابراتت و سرور دانلودت و استفتده از ... بین 10 تا 60 روی پارس جواب میدهنقل قول:
فقط گیگ هایی که خریدی یا عیدی دادن منتقل میشه و گیگ اکانت اصلی سوخت میشهنقل قول:
فقط تا شهریور وقتی تغییر سرویس میدادی گیگات میپرید چون از من کم کرد اما حالا میگن با تغییرسرویس گیگای نام برده کم نمیشه
منم این گیگ های بستانکاریم همه از عیدی که میدادن جمع شده.پس منتقل میشود به سرویس جدید.خیلی هم خوب:31::10:نقل قول:
من بدبخت چی 4 روز طول کشید فتوشاپ جدیدودانلود کنمنقل قول:
شبی 400 مگ
اونم به لطف 12:30 و 6 تا 7 که سرعت زیاد میشد شبی 400 مگ دانلود میشد وگرنه که شبی 50 مگ هم دانلود نمیشد
:41::41::41:
سرعت 12:30 تا 1 و 6 تا 7 برا من خیلی کمه
40 - 50 - 60 - 70 متغیر
برا همه همینطوره ؟
نه برا من در طول روز فقط تو همین دو تا بازه زمانی همیشه خوب بوده و کم نشده.اگه تو این 90 دقیقه هم سرعت رو بیارن پایین که دیگه الفاتحه.:13:نقل قول:
مال من 1.3 گیگ کم کرده.پشتیبانی زنگ زدم جواب درستی نداد.شاید ترفند 6:59 از کار افتاده؟؟/نقل قول:
یه عکس از گزارش مصرفتون بذاریننقل قول:
سعی کنین روی 6:55 مودم رو خاموش یا ریست کنین چون ساعت سیستم ممکنه با ساعت پارس یکی نباشه و از 6 تا 7 رو واستون رایگان حساب نکنه
ماله منم مثل شما هست دوست عزیزنقل قول:
پنجشنبه شب به پارس ایمیل زدم ولی فعلا باهام تماس نگرفتند
فکر کنم خودم باید دست به کار بشم و زنگ بزنم
معلوم نیست اون شب چه مرگش بوده
من سیستم را ساعت 6 خاموش کردم ولی زمان دیسکانکت را ساعت 8:23 ثبت کرده