دی ان اس مخابرات را کجا ست کنیم؟ کدوم بخشش تا سرعت بیاد بالاتر
Printable View
دی ان اس مخابرات را کجا ست کنیم؟ کدوم بخشش تا سرعت بیاد بالاتر
این مربوط به ویندوز 8 هست بقیه ویندوزها هم مثل این هستن تقریبانقل قول:
Control Panel\Network and Sharing Center>>Ethernet>>Properties>>Internet Protocol Versian 4
سلام، کسی میدونه که توی صفحه ی کانفیگ مودم همین 192.168.1.1 چطوری بفهمیم که سرعت اینترنتمون چنده؟ یعنی 128؟ 512 ؟و.... ممنونم :)
اگه منظورت پهنای بادی هست که خط رو روش بستن باید دنبال مقداری به اسم Line Rate بگردینقل قول:
یا همون صفحه اول نوشته یا اگه صفحه اول نبود برو به این مسیر
Device Info >> Statiscis >> ADSL
تو قسمت : Line Rate - Upstream (Kbps) اگه نت 128 باشه نوشته میشه 128؟ برا ما که زده بالای 300 !! :n02::n09: مشکل چیه؟نقل قول:
مشکلی وجود ندارهنقل قول:
اکثرا پورتی که روی خط بسته میشه بالاتر از پورت خریداری شده هست
مثلا مخابرات تو همه شهرستان ها یا پورت مشترک رو روی 2 مگ بسته یا روی 4 مگ
پارس آنلاین فکر کنم 4 مگ باشه
و .............
من هنوز جوابم رو نگرفتم :( الان سرعت من چنده؟؟؟ یا از اینجا نمیشه فهمید؟؟نقل قول:Line Rate - Upstream (Kbps):
509
Line Rate - Downstream (Kbps):
2047
نقل قول:
حداکثر سرعت دانلود شما تا 256 کیلوبایت و حداکثر سرعت آپلود شما تا 64 میره
ولی این مقدار حداکثر هست و به خیلی چیزها بستگی داره
از جمله نویز - شرکت فروشنده پورت - مخابرات منطقه و ....
مثلا واسه خودم رو همین 2 مگ بسته شده که باید سرعت 256 کیلوبایت رو داشته باشم
ولی هیچوقت از 130 بالاتر نرفت
ولی شرکت قبلی که بودم رو همین پورت 2 مگ سرعتم تا 200 هم میرفت
همون دومی را فقط عدد بدم؟ prefreed dns یا alternate dns کدوم را عدد بدم؟
dns دیگه...نقل قول:
شما حالا چرا اینقدر اسرار داری dns دستی وارد کنی ؟؟نقل قول:
اگه میخای عدد بدی باید هر دوتا رو عدد بدی
برای DNS ست کردن باید هر 2 تا فیلد رو پر کرد که دومی به عنوان جایگزین انتخاب میشه و حتما باید پر بشه:n12:
چطوری بدونیم نتی که داریم استفاده میکنیم محدوده یا نامحدود؟ اگه محدوده چقدرش مونده؟
به سایت پشتیبانی مراجعه کنید.نقل قول:
Tapatalk
من برای راهندازی adsl یه خط تلفن ثبت نام کردم ولی الان 2 هفتست برای وصل کردن خط نیومدن
تازه مخابرات هم رفتم که متاسفانه کارمندا هنوز تو سیزده بدر بودن فقط میتونستم با نگاهبان حرف بزنم
مگه این مراحل قانونیش چقد طول میکشه؟؟
بستگی به شهرستان و مخابرات منطقه دارهنقل قول:
ولی حدودا 72 ساعت کاری رانژه وقت میبره
24 ساعت ساخت یوزر
خیلی از مسائل دیگه دخیل هست که این زمان بالا پایین بشه __ مثلا واسه یکی تو 24 ساعت رانژه شد ))
شما چرا رفتی مخابرات ؟؟ از کدوم شرکت گرفته بودی ؟؟ زنگ بزن به پشتیبانیش (( ساکن کجا ؟ ؟))
مخابراته! کجاش برم؟ دی لینک مستقیم داری بدی؟نقل قول:
خب عزیز بخش adslنقل قول:
بعدا برو پنل کاربری اونجا ازتون یوزر و پسورد میخواد که همون یوزر و پسورد هست که به اینترنت وصل میشی
من که چندجا رو تست کردم یا باید عضو بشیم یا من جای اشتباهی میرم. شما یه لینک بدین ببینم.نقل قول:
ما گلستانیم.
سلامنقل قول:
شما از چه شرکتی اینترنت خریدید؟ مگه خودشون آدرس سایت حساب کاربری را بهتون ندادند؟
با پشتیبانی تماس بگیر...نقل قول:
نه اونم باید یه دی ان اس ست کنی همینطوری نمیتونی عدد بزارینقل قول:
توی alternate dns میتونی 8.8.8.8 یا 8.8.4.4 رو ست کنی که دومی بهتره
سلام
مودم DLINK 2730U دارم و هرکاری میکنم نمیتونم یک سری از آیپی های شبکه رو فیلتر کنم که یه اینترنت دسترسی نداشته باشند ، یا همه وشل میشند و یا همه قطع هر رنج آیپی هم که میدهم مشکل حل نشد.
ممنون راهنماییم کنید.
سلامنقل قول:
از تب سکیوریتی. هم incoming ip. هم outgoing رو فعال کردید باز هم وصل میشوند؟ باید دوتاشو فعال کنید.یکی از مشکلاتی که تو اپدیت مدل هندی این مودم حل شده همینه اما سعی به اپدیتش نکنید اگه مودم هندی نیست.میتونید هردو گزینه که گفتم فعال کنید جواب میده.
Andro-Sdk T00l's
سلام
آقا نشد هر دو رو فعال کردم نشد که نشد :n28:
تو هر دو قسمت پورت رو من خالی گذاشتم و فقط رنج آیپی رو دادم نکنه مشکل همین پورت باشه ، رنج پورت رو از چی تا چی باید بزارم؟
ممنون
نقل قول:
کلا همه پورتهارو ببندید. ولی اگه مخصوص بازکردن صفحه اینترنتی هست فقط 21.23.80نقل قول:
شما باید بنویسید 21/80
Andro-Sdk T00l's
مخابرات دیگه :n02: فک کنم گفتم نگفتم؟ دینقل قول:
استاد نشد لطف میکنید تو عکس های زیر کجا رو اشتباه کردم .
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خوب مخابرات که همون موقع نصب باید راهنماییتون میکرد.نقل قول:
در هرصورت سایت حساب کاربری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . (البته برای استان تهران) برای من باز نشد.(من اهواز هستم)
اگر برای شما هم باز نشد با2020 تماس بگیرید.
مال گلستان رو نداری؟ :n02: این که نمیاد. در ضمن یوزر پسورد همونیه که تو کانفینگ مودم هست رو باید زد دیگه؟نقل قول:
حوصله تماس گیری رو ندارم. فقط نت :دی
متاسفته من تصویری نمیبینم اگه امکان داره یه جای دیگه آپ کنید.اما:نقل قول:
ببینید وقتی شما گزینه هارا فعال میکنید باید روی Change defualt policy کلیک کنید تا حالت بلوک رو فعال کنید.
اگه فقط یه رنج خاص هست و تک و توک نیست کافیه dhcp رئ غیر فعال کنید و ایپی lan رو از 192.168.1.1 به رنجی بلاتر از حد فیلتر شده اختصاص بدید ! در صورتی که ایپی اختصاصی میخاید فیلتر کنید پس صد درصد ار تنظیمات لوکال نتورک سیستم شما ایپی هارو دستی ست میکنید و نیازی به فیلتر کردن تک تک نیست! مثلا 192.168.130.170 " حالا وقتی دیفالت گت وی رو که ادرس جدید لن" هست کسی ندونه به هیچ وجه دسترسی به نت مودم نداره !
ولی اگه تک تک هست مطمین باشید شما حالت پیشفرض بلوکینگ رو روشن نمیکنید! وگرنه با ایپی تنها دادن هم بلکل فیلتر میکنه.
تنها عیب این مودم که تاحالا دیدم اینه که چندین پروفایل وایفای اگه همزمان روشن کنید مثلا 6 تا به بالا با مقادیر متفاوت پسورد پیشفرض مودم میپره رو ادمین!!! و پسورد ریست میشه.
و برترین چیزی که تو این مودم هست که تو هیچ مودمی ندیدم یه باگه که به نفع بعضی مصرف کننده هاست اینکه چندین یوزر همزمان باهم بایند میکنه!:n05:
بازم گه تصویر بود بهتر میشد راهنمایی کرد!
------------------------------------ ,Edit
حالا با تبلتم دیدم تصویرو..
شما تو پورت هیچی ننویس اینجا و فقط outgoing ر پر کنید چون داریدایپیهای شبکه رو بلوک میکنید نه ایپی های اتوماتیک تعیین شده!!
مثلا الان اون ادرس که دادم فیلتره جاهای قرمز رو خالی بزارید
سلام بچه ها بعد از 2ماه يه پورت دادن به ما صبح زنگ زدن گفتن خطت رانژه شده ميتونی مودم بزاری استفاده کنی اما چراغ adsl مودمم خاموشه حتی مستقيم زدم تو پريز بازم خاموشه!:-( زنگ زدم پشتيبانی گفتن پيگيری ميکنيم زنگ ميزنيم که فعلا نزدن(مخابرات تهران)
مودم هم نو هست. tplink TD-W8951ND
امکان داره ايراد از مودم باشه؟!:-/
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
سلامنقل قول:
بعضی مودمها اینجور مشکلاتی نشون میدن. اما دو راه میگم اگه حواستون جمع باشه متوجه میشید و نیازی نیست مودم دیگه بیرید تست کنید.
اول اینکه از سلامت چراع مطمین بشید که با ریست از طریق سوراخ پست مودم حین ریست همه چراغا روشن میشه پس باید چراغ روشن شدن رو ببینید وقتی نشون داد روشن شد. شما کابلو وصل کنید مودمو بدون اسپلایتر. از یه پورت تلفن تو خونه که تلفن وصله زنگ بزنید موبایلتون یا هرجا دیگه. و وصل کنید تماسو بعد 10-12 ثانیه چراغ قرمز شد یعنی رانژه هستید تغییری نکرد یعنی رانژه نیستید.
حتما بددون اسپایتر اینکارو بکنید.تا تماس بتونه رو چراغ ای دی اس ال اخلال ایجاد کنه
Andro-Sdk T00l's
چراغش که سالمه تازه خريدم مودمو روشن خاموش ميکنم تا 5 ثانيه روشنه بعد خاموش ميشه... در مورد دوم هم چوم 1پريز داريم بايد برم يه دوشاخه 2خروجی بگيرم تا تست کنم،از طرفی اکانتم اکتيو شده چون ميرم تو سايت ميزنم مياره:-/ ميگم نکنه اکانتو اکتيو کردن خط رانژه نشده؟پشتيبانيم که قربونش برم فقط ميگه پيگيری ميکنيم:-S هزينشم احتمالا الان داره حساب ميشه...نقل قول:
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
دقت کنید بعضی دوستان با اینکه اینترنت داشتن چراغ دی اس ال روشن خاموش میشده. اگه تو همون حالت وصل نمیشه پیگیر باشید چون جدیدا خوب مال کاربرارو میخورن.نقل قول:
موفق باشید
Andro-Sdk T00l's
برای خونه بهترین سرعت چیه؟ این که شرکتها میگن از 128 تا 563 واقعا فرق دارن؟
محدود یا نا محدود ؟
کارت شبکه همان کارتی است که با دایال اپ وصل میشن یا یه چیز دیگست؟
میخوای همینجوری بگردی 128 خوبه. اگه زیاد چیز دانلود میکنی 128 به بالا بگیر :n02: مثلا اگه فیلم دانلود میکنی. چون با 128 چند ساعت وقت میبره آدم حوصلش سر میره :n02:نقل قول:
کارت شبکه که کارتیه که چند کامپیوتر به هم دیگه با کابل وصل میشه هست. برای اینکار کارت شبکه لازمه که تو همه سیستم ها هست.
الان سیاست قیمت های شرکت ها روی حجم مصرفیه.4MB با 128 خیلی تفاوت قیمت نمیکنه اگه به تعرفه ها نگاه کنید.سرعت بالا بگیرید و مقدار حجمی که مورد استفادتون هستنقل قول:
preferred DNS رو ای پیه (IP) مودمتون بدین دومی نیازی نیستنقل قول:
من 2 روزه مودمم(D-link) فقط چراغ پاورش روشن میشه!
به نظرتون مشکل از مودم هست؟
چی کارش باید کنم؟
در این 9 ماهه اولین باره این اتفاق می افته