هیچکدوم این سرعت رو به شما نمیدن! 2 مگ طلایی شاید بده! من خودم 2 مگ نقره ای دارم نهایت 130-120 هست. 173,734 تومان در ماه ببینید براتون میصرفه یا نه! تازه بازم تأکید میکنم شاید 150 نده (تست نکردم).نقل قول:
Printable View
هیچکدوم این سرعت رو به شما نمیدن! 2 مگ طلایی شاید بده! من خودم 2 مگ نقره ای دارم نهایت 130-120 هست. 173,734 تومان در ماه ببینید براتون میصرفه یا نه! تازه بازم تأکید میکنم شاید 150 نده (تست نکردم).نقل قول:
دیگه وقتی 2 مگ حجمی شبانه در بهترین شرایط میده 100 تا معلومه نامحدود چی میشهنقل قول:
باز هم مرسی
انگار آسیاتک ورشکست میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه گندشو درآورده این آسیاتر :n21: تا قبل از ساعت 8 روی 1 مگ میبندن و درست سر ساعت 8 میاد روی 2 مگ:n24:
من نمیدونم پس چه فرقی بین 2 مگ و 1 مگ آسیاتر هستش:n23:
فکرنکنم عمر ما تا تیر 93 بکشه که بخوام سرعت رویایی اینترنت تو ایران رو ببینم:n14:
آخر این ماه یا مخابرات یا های وب . بازم میگم بچه ها تحت هیچ شرایطی آسیاتر نیاین نیاین :n19: :n19:
های وب هر چقدرم مشکل داشته باشه 100 بار از آسیاتر بهتره:n10:
یک مگ اسیاتر هم ریده!
دیشب 1.2 گیگ دانلود کرد! شواهد هم میزارم!
این همه میگفتن محدود، محدودشم همچین چیزه خفنی نیست!
دوستان چرا انقدر اسیاتک رو خراب کنید؟!:n02:
یه سر به نمایندگی اسیاتک قم بزنید گفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چرا اینترنت پرسرعت آسیاتک را انتخاب کنیم
این جملش واقعا منو تحت تاثیر قرار داد:n08::
سرویسهای شبانه رایگان و نیم بها با سرعتی مناسب !!
- شرکت آسیاتک تنها شرکتی است که در انتخاب سرویس شبانه تنوع ایجاد نموده است این تنوع به منظور عدم افت بیش از حد کیفیت سرویسهای شبانه ایجاد شده است.
- شما با انتخاب سرویس مناسب میتوانید از خدمات رایگان و یا نیم بهای شبانه آسیاتک از ساعت 1 الی 9 صبح بهره مند شوید.برای استفاده از سرویس شبانه نیازی به قطع شدن از سیستم نیست.
مهدی جان فکر کنم 512 های وب گرفتی!؟ اگه اینطوریه بگو 5 تا 8 چند گیگ دانلود میکنی؟ضمنا این روال چند شب درمیون برقرار میشه؟ میشه با 1 مگش از 4 تا 7 صبح 4 گیگ دانلود کرد؟؟نقل قول:
نقل قول:
جالبه که نمایندگی قم هم قیمتاش بیشتر از سایته!
تنوع شبانه:n08:
اینم 512 نامحدود برنزی اسیاتک از سرور خارجی:n09::n10:چند ماهه همینطوریه بین 60 تا 80[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه که سرویس شما بیشتر از اکانتینگ تعریف شده 512 برنزی که 384ه، داره بهتون سرعت میده
نقل قول:
شهرای دیگه رو نمیدونم تو شهر ما اینطوریه 512 نامحدود برنزی بین 65 تا 80 و 1 مگ نامحدود برنزی 100 تا 110 هست .:n16:
جالبه! یعنی واحد اکانتینگ آسیاتک حرف مفت زده!
دوستان ، کسی دیگه از قزوین هست؟
ما که ازش راضی هستیم محدود 2 مگ هم داریم هم شبانش هم روزانش خوبه:n02:
سرعت شما چنده؟نقل قول:
الان من یک مگ محدود 10 گیگ رو شبا استفاده میکنم، سرعتم نهایت 80!
به شما چقدر سرعت میده؟
سرویسم رو عوض کردم 1 مگ محدود 10 گیگ گرفتم.
تست از سرور خارجی در ساعات رایگان بذاریدنقل قول:
نقل قول:
512 من هم اینطوره که به محض دانلود روی 80 میزنه و بعد از 20 ثانیه میاد روی 35 الی 45
شما بذار کانکشنا کامل رسیو کنن بعد عس بگیر!
حرف ایشون تایید میشهنقل قول:
+ عکس از اسپید تست بذارید ! عکس از دانلود منیجر معتبر نیست.
+ عکس از DU Meter چون دقیق تر هست!
تنظیمات فقط روی لوکال آریا کانکشن باشه!
کلا شانسی که آقا ابوالفضل داره فکر نمیکنه هیچ کاربر اینترنتی دیگه ای داشته باشه !! تست سرعت اینترنت مخابراتش هم نابود کنندس !! اصلا انگار منطقه ای که هستن شیر اینترنت رو تا ته باز کردننقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
نقل قول:
این روزشه!
شبش سرعت 70-80 تاس!
من که یه شب 1.5 گیگ یه شب 1.2 گیگ دان کردم!
امشبم خبر میدم
نقل قول:
اگر تست 1 مگ محدود روزانه اینه پس 2 مگ های محدود هم سرعت روزانشون درست شده و مثل قبل شده. من فکر می کردم مثل 1 ماه پیش سرعت روزانه هم هنوز داغونه.
اگر سرعت شبانه هم مثل قبل بشه، احتمالا از 2 مگ نامحدود بیام به 2 مگ محدود !
فعلا که من منتظرم شارژم تموم شه جمع کنم برم
512 نامحدود برنزی آسیاتک اصفهان
تست با سرور لندن
الان شرکت های بهتر از اسیاتک چیا هستن؟
چرا این ماه هدیه با سرعت بالا به من نداده ؟؟؟
512 نقره ای گرفتم که 6گیگ هدیه داره ولی از همون اول با سرعت 64 کیلوبایت داره دانلود میکنه ؟؟؟
بستگی به شهر و مرکز مخابرات و تعداد کاربرانش داره!نقل قول:
سلام
میخوام از آسیاتک برم یه شرکت دیگه ، کدوم شرکت الان سرویسهاش خوبه ؟
با مرکز مخابراتیم هم مشکلی ندارم ، مشکلم فقط شرکت سرویس دهنده هست
سلام دوستان
این هم برای کسانی که میگن مصرف منصفانه نداره :
اینترنت نامحدود 2 مگ برنزی (تست از خانه یک از فامیل ها گرفتم , چون خودم آسیاتک نیستم , اما براتون گذاشتم تا حال کنید :n02: )
تازه باز بهنونه نیارید که مخابراتش فلانه و ... که گفته از وقتی زنگ زدن اینطوری شده , همون زنگی که بهتون گفتم . الانه که چند نفر پست میدن که امکان نداره , نکنه میخواین حضوری براتون توضیح بدم :n02:
تا اونجایی که من میدونم آسیاتک مصرف منصفانه ندارهنقل قول:
خودم الان حدود یک ماه میشه دارم از 512 نامحدود برنزی استفاده میکنم و تقریبا میشه گفت 24 ساعته رو دانلودم(نه فقط بخاطر اینکه نت نامحدوده و... ،موقعی که محدود هم داشتم پی سی 24 ساعته روشن بود:n02:)
تا الان ،اگه از یه سرور خوب دانلود کنی سرعت بین 40-50 با نوسان خیلی کم هستش
مصرف منصفانه یعنی اینکه سرعت رو بالاتر از طرح اسمی که گرفتین ببندن(مثلا 128 نامحدود صبانت سرعت میده بین 100-120) و بگن شما بیشتر از این دانلود کنی سرعتت رو برمیگردونیم به حالت اسمی و یا حتی کمتر(یجورایی مثل نقره ای و طلایی های آسیاتک ولی حداقل بعد از مصرف کردن یه حجم مشخصی سرعت زیر 10 کیلو نمیاد)
من که یک ماه 512 برنزی دارم تا الان سرعت فیکس روی 40-50 هست(با اینکه باید فیکس رو 60 باشه)
اگه این تست رو هم الان گرفتین که بگم امروز استثنا از ساعت 12 سرعت ترکیده و الان من از هر سروری فایل میذارم دانلود شه از 0 تا 40 نوسان داره در حد لالیگا و پنگ هم داخلی رفته بالای 500-600 خارجی رو خودتون حساب کنین
خلاصه اگه کسی نامحدود میخواد با این قیمت ها بهتر از آسیاتک فعلا وجود نداره بقیه جاها مثل های وب خیلی گرونه یا بعضی جاها مثل صبا و پارس مصرف منصفانه داره
و اینکه تعریف نباشه برای من عالیه من صبانت داشتم شب زور میزد 1.5 گیگ میگرفت و ماهی 70-80 تومان هم میدادم +کلی خرید حجم اضافه!
همین که داری با 64 تا دانلود میکنی هدیته دیگه:n08:نقل قول:
چون 512 برنزی به زور در بهترین شرایط 40-50 تا سرعت میده
نقل قول:
128 صبانت شبی 1 تا 2 گیگ دانلود میکنه! (3.5 گیگ هم داشته) حالا شما چطور میگی ماهی 80 تومن دادی (احتمالا 2 مگ ) به زور 1 گیگ میگرفته؟
مصرف منصفانه تو قانون شرکت هست! میتونی به قوانیین سایت رجوع کنی!
نقل قول:
بعد حجم روزانه سرعتش چنده؟
سلام دوستان
من اینترنت مخابرات دارم
استان مازندران هستم
میخوام بیام اسیاتک بخرم
میخواستم بدونم سرعت دانلود این چند مورد و بهم بدین
1_ 128 محدود
2_ 128 نا محدود
3_ 256 محدود
4_ 256 نا محدود
5_ 512 محدود
6_512 نا محدود
اشتباه شد گفتم ماهیانه 70-80 تومان منظورم 3 ماه بود سرویس هم 1 مگ محدودنقل قول:
نمیدونم شما صبانت داری یا نه ولی تا یک ماه پیش که من داشتم سرعت شبانه که کلا با idm خراب بود و با هر لینک و سروری بالاتر از 20 نمیومد ولی با تورنت نهایت بین 80-100 سرعت داشت و شبی 1.5 گیگ نهایت میگرفت+تعرفه های صبانت فوق العاده گرون هم هست طوری که 128 محدوش با 512 نامحدود آسیاتک 20 تومان فرق داره و حجم دزدی هم که...!
من نفهمیدم کجای سایت نوشته که سرویس هاشون دارای قانون مصرف منصفانه هستش
تو کل این تاپیک اولین نفری که گفت آسیاتک سرویس های نامحدودش مصرف منصفانه داره که صفحه قبل بود و شما هم دومی هستی!
من 3 روز دیگه مونده تا سرویس نامحدودم تموم بشه و همینحا هم رو راست میگم تقریبا تو این 27-28 روز 24 ساعته رو دانلود بودم و تا الان که محدودیتی ندیدم(سرعت فیکس روی 40-50 هست)
همه اینایی هم که گفتم در مورد سرویس های برنزی بود و مطمئنا کسایی که میرن نقره ای و طلایی میخرن میدونن قیمت گرون ترش بخاطر گیگ هدیه ی سرعت بالایی هست که میدن هست و بعد از اون سرعت میاد رو حالت اسمی
خلاصه من قصدم تعریف از این شرکت نیستش اتفاقا بخاطر اینکه 2 ماه سرعت هارو هم کمتر از حالت اسمی میبندن ناراحتم ولی خب چه میشه کرد ولی فعلا کسی نامحدود بخواد و نخواد هم قیمت فضایی بده و هی دستپاچه باشه که زیاد دانلود نکنه که الانه سرعتش بره زیر دیال آپ آسیاتک بهترین گزینه هستش
اگه شما جایی رو میشناسی سرویس های نامحدودش قیمتاش گرون نباشه و قانون مصرف منصفانه نداشته باشه معرفی کن خوشحال میشم بدونم.!
دوستان سرعت شما عادیه ؟ از صبح سرعت من اومده روی 5-6 کیلوبایت در ثانیه !!!!
پشتیبانی هم که اصلا گوشی رو برنمیداره !
شیراز
برای منم از ساعت 11-12 ظهر سرعت افتضاح شده طوری که همین p30world رو 2-3 دقیقه طول میشکه کامل لود کنهنقل قول:
انگار سراسریه چون تاپیک شرکت های دیگه رو هم دیدم سرعت اوناهم از ظهری افتضاح شده
بله! 128 صبانت دارم
اینم از قانونی که شما میخواستی!
البته من گفتم نقره ای نه برنزینقل قول:
تا ماه پیش که 6 گیگ اولیه با سرعت 120 دانلود میکرد و بعدش سرعت کم میشد میرسید به 60
نامحدود دارم !!!!نقل قول: