با سلام
بهترین دوربین دیجیتال زیر 500 تومان در بازار ایران کدومه؟
برای کارای عادی و عکس گرفتن در مسافرت می خوام. بصورت آماتور و غیرحرفه ای. ممنون
با سلام
بهترین دوربین دیجیتال زیر 500 تومان در بازار ایران کدومه؟
برای کارای عادی و عکس گرفتن در مسافرت می خوام. بصورت آماتور و غیرحرفه ای. ممنون
[QUOTE=amir200812;7679370]سلام
من میخوام یه دوربین دیجیتال نیمه حرفه ای تا 2 میلیون بخرم.
مهم ترین چیزی که دنبالشم، زوم بالا + کیفیت فیلم و عکس خوب هست.
4 تا گزینه در نظر داشتم:
Canon Powershot sx50 hs
Nikon Coolpix p520
Sony Cybershot hx300
Sony Cybershot hx200v
بعد از بررسی که خودم کردم ، Nikon Coolpix p520 در زوم بالا ، فوکوس ضعیفی داره(2 3 تا نمونه فیلم ازش تو اینترنت دیدم که همشون این مشکل رو داشتند)! پس این رو حذف کردم.
Sony Cybershot hx300 بدلیل اینکه جدید هست هنوز با گارانتی موجود نیست! به این دلیل این رو هم حذف کردم.(اگه با گارانتی پیدا میکردم، اولین انتخابم این بود)
حالا 2 تا گزینه باقی مونده که نمیدونم کدوم رو باید انتخاب کنم:
Canon Powershot sx50 hs
زوم اپتيکال بیشتر(50x در مقابل 30x)
زوم دیجیتال بیشتر(4x در مقابل 2x)
با پسوند raw بدون فشرده سازی عکس میگیره
پردازشگر تصویر Digic 5
Sony Cybershot hx200v
دقت حسگر بالتر (18 در مقابل 12 مگا پیکسل)
پردازشگر تصوير Bionz
فیلم برداری Full HD لا فریم بیشتر (60 فریم در مقابل 24 فریم)
محدوده ديافراگم کمتر(2.8 تا 5.6 در مقابل 3.4 تا 6.5) (فکر کنم این هر چقدر کمتر باشه ، نورگیری بهتری داره، درسته؟)
شاتر سریعتر(1/4000 تا 30 ثانیه در مقابل 1/2000 تا 15 ثانیه)
iso بیشتر(12800 در مقابل 6400)
عکاسي پياپي شریعتر (10 عکس در ثانیه در مقابل 2.2 عکس در ثانیه)
فلاش با برد بیشتر (12.4 متر در مقابل 5.5 متر)
عکاسی پاناروما (کنون کلا پاناروما نداره)
سايز صفحه نمايش بزرگتر (3 اینچ ر مقابل 2.8 اینچ)
دقت صفحه نمايش بیشتر (921 هزار پیکسل در مقابل 461 هزاز)
دارای Pict Bridge هست (البته فکر نکنم مهم باشه)
دارای موقعيت ياب GPS و قطب نما (کنون کلا نداره)
باطری قویتر(450 عکس در مقابل 315 عکس)
اگه بخوام از روی مشخصات روی کاغذ انتخاب کنم، 100% باید HX200V رو بردارم! ولی سوال من اینه که چرا با اینکه sx50 hs امکانات کمتری داره، قیمتش بیشتر هست؟(حدود 300 هزار تومن گرون تر هست)
آیا قابلیت خاصی داره که من نمیبینم؟
و اینم بگم که این اولین خرید دوربین من هست(قبلا فقط با کمپکت های 300 400 تومنی کار کردم و چند شات هم با Niokn D90 و Nikon D7000 زدم.)[/QUOT
شما اگه می خوای بریج(سوپر زوم )بگیری به fz150 یا 200 پاناسونیک یه نگاهی بنداز از اینا همه جوره سرتره,دلیل فروش بیشتر sx کنن نسبت به سونی یکیش اینه که کنن تو ایران برند جا افتاده ایه و انصافا هم خوبه و نکته ی دیگه که به نظرم میرسه فاصله کانونو کنن از 25 شروع میشه که بسیار قابل تامل تر سونی که از 28 شروع میشه
شما اگه میتونی بعدها خرج لنز تله کنی با این بودجه می تونی یه دوربین حرفه ای یا بدون اینه بگیری که کیفیتش خیلی بهتر از بریجه.
با ارزوی بهترین ها
نقل قول:
سلام
اگه مدل قدیمی سری s کنن مثل s95 گیر بیاری که به بودجه تون بخوره بهترین رو با این پول خریدید اگه نشد سری a کنن مثل a 3400 یاsx150/160,ixus220,ixus310 میتونن راضیتون کنن این نکته رو هم بگم که توی این رنج عکس های canon بهتر از Sony هست و در مقابل کیفیت فیلمبرداری سونی کمی بهتر است
موفق باشید
دوستان a 2300 کانن آیا دوربین خوبی هست؟
توی یان نرج قیمت چه دوربین بهتر دیگه ای هست؟
a2300 و2400 هردو مال پارسالند که خیلی هم تفاوت قیمت ندارند,a3400 حول وحوش 360 تومنه که انگار جدیدتره .
من با 2400 کار کردم که نسبت به پولی که میدین خوبه و راضیتون میکنه فقط موقع فیلمبرداری اگه حرکت کنی تصویر کند میشه ولی کلا تو این رنج سمت سونی نرو canon انتخاب بهتر و مطمین تریه کیفیت عکسشم خیلی بهتر از موبایل های زیر 1.5میلیونیه و و ترکیب رنگها بسیار زنده و زیباست.
با ارزوی بهترینها
دوستان کسی اطلاع داره بازرگانی ایران امسال محصولات سری nex را وارد میکنه ؟ بیشتر nex 6 و لنز E mount 55-250 مدنظر منه
سلام D3100 نیکون چجور دوربینی هست؟
و با HX 100 V میشه فیلم کوتاه ساخت؟ :n02:
والا دوربینایی که قراره امسال وارد کنه رو هنوز اعلام نکرده ولی احتمالش بالاست .در حال حاضر nex c3 در رده مبتدی و nex5n رده متوسط و nex 7 در رده حرفه ای رو می تونی از نمایندگی ها و بازار تهیه کنی مدل های جدیدتر هم شاید قاچاقی بتونی گیر بیاری. لنز هم در این رنج 18-200 sel رو دارند که خیلی تعریفیه وبهتر مورد مد نظرتونه.نقل قول:
موفق باشید
شما اگه فیلمسازی مد نظرتونه دوربین حرفه ای تهیه کنید بهتره اگه بودجه تون کمه همین d3200 دوربین رده مبتدی از SLR هاست که بد نیست یا micro four third پاناسونیک تهیه کنید که خیلی خوبه .نقل قول:
موفق باشید
سلام
دوربین فیملبرداری تا سقف 700 چی بگیرم
کیفیت عکس و فیلمبرداری و زوم خوب داشته باشه
برای خرید به چه نکاتی باید توجه کرد
با سلام
بنده تصمیم گرفتم دوربین بخرم،استفاده در حد خیلی معمولی خواهد بود،عکاسی تو مهمونی و تو طبیعت،تو اینترنت که می گشتم canon sx160 به خاطر ظاهری که شبیه دوربین های حرفه داره نظرم رو جلب کرد،اما تحقیق که کردم موارد ضد و نقیضی پیش اومد،لطفا نظر بدید که با قیمت حدود 650 هزار تومان گزینه خوبی است؟اگر دوربینی هست تو بازار که با هزینه کمتر کیفیت عکساش در همون حد sx160 یا بهتر است معرفی کنید لطفا
با تشکر
تو این قیمت چیزی نیست ؟نقل قول:
نقل قول:
دوست خوبم من قدیم تر درباره ی sx150 تحقیق کرده بودم دوربین متوسطی بود ولی الان در مورد sx160 کهه تحقیق کردم اکثر کاربراش ناراضی بودند ,a 2400 با قیمت حدودی 350 نسبت به قیمتش دوربین خوبیه برای عکسای خانوادگی رضایت بخشه ,البته الان مدلای جدیدترش هم اومده,سری sx 230 به بالا هم دوربین های خوبین که با بودجه شما نمی خونن.
موفق باشید
شما بهتره یه دوربین از سونی برداری که فیلمبرداریش بهتره نسبت به کنن ,مثلw730 که زومش 9 برابرهنقل قول:
ولی ترجیحا بهتر افزایش بودجه تا 900 تومن بدید برای دوربین های قویتر مثل hx10 سونی و sx 260 کنن.
پاینده باشید
دوستان خوبم لطفا راهنماییم کنید
:n16::n16:اولا می خواستم بدون سونی hx100v بهتره یا پاناسونیک fz150 (البته خودم دلم با fz بیشتره چون فرمت raw داره ولی یک سری محاسن هم سونی داره)؟
دوما دوربین سونی مدل hx10v یکی از دوستان رو گرفتم با قیمت 800. عکساش خیلی خوب بود. به نظرتون برای مصرف خونگی و گاهی طبیعت می ارزه به فکر یه دوربین با قیمت حدود 2 برابر باشم. من حقیقتش اون قدر پول نمی تونم هزینه کنم مگر اینکه واقعا بیارزه
ممنون دوست عزیزنقل قول:
m0fidi خیلی ممنون از راهنمایی که کردین،راستش منم تصمیم عوض شد،الان سه تا گزینه مد نطرم هست،canon sx230,canon ixus 510 HS,sony wx150 ، به نظرتون کدوم نسب به قیمتش بهتره،تو شهر ما قیمتاشون تقریبا نزدیک به همه ،البته من خیلی دوست داشتم دوربینی بخرم که ظاهر حرفه ای داشته باشه،اما مثل اینکه تو این رنج قیمت گزینه های خیلی خوبی نیست،اکثرا حسگراشون ccd هستن که فکر کنم نسب به دوربین های دیگه با همین قیمت که حسگر cmos دارن اشتباهه روی شکل ظاهری این انتخاب رو بکنم،نظر شما چیه؟
دوربین کارراه انداز تا 300-350 میتونم گیر بیارم؟
Wx روی ورق امکانات بالاتری مثل فاصله کانونی 25 و ایزوی بالاتر برای مکانهای کم نور و...دارد سری sx رده بالاتری نسبت به ixus دارد و کلا سری sx2... امتحانشو پس داده و فروش خوبی داره اگه بودجه تون به مدلای بالاترsx مثل 240-260 میخوره بهتر (چراکه فاصله کانونی شان از 25 نسبت به 28 sx230 شروع میشه وبرای عکسای نزدیک بهتره و زوم بالاتر 20 برآب نسبت به14 230 دارند) در غیر این صورت sx230 انتخاب مطمین تری است. در ضمن حسگرهای CCD هم خوبند و در دوربین هایی مثل xz1 المپوس که بهترین دوربین کامپکت 2011 شد استفاده شده. هیچ وقت بدون تحقیق از روی ظاهر انتخاب نکنید. اگر ظاهر حرفه ای برایتان مهم است دوربین های شبه حرفه ای نیز هستند مثل ل کنن sx500-sx50و فوجی hs25 که از قیمت دقیقشان اطلاع ندارم ولی کنن بیشتر پیشنهاد میشه تا فوجی.نقل قول:
موفق باشید
بله که میتونید کنن a2400 یا مدلهای جدیدترش.نقل قول:
پاینده باشید
Wx روی ورق امکانات بالاتری مثل فاصله کانونی 25 و ایزوی بالاتر برای مکانهای کم نور و...دارد سری sx رده بالاتری نسبت به ixus دارد و کلا سری sx2... امتحانشو پس داده و فروش خوبی داره اگه بودجه تون به مدلای بالاترsx مثل 240-260 میخوره بهتر (چراکه فاصله کانونی شان از 25 نسبت به 28 sx230 شروع میشه وبرای عکسای نزدیک بهتره و زوم بالاتر 20 برآب نسبت به14 230 دارند) در غیر این صورت sx230 انتخاب مطمین تری است.نقل قول:
موفق باشید
m0fidi خیلی ممنون که وقت و برام می زاری،من این چند روز انقدر تحقیق کردم که کم کم دارم قاطی می کنم:n02: الان موندم بین sony wx150 , sony wx50 , canon sx230 ،حرف های شما در مورد sx230 قبول،ولی موضوع اینه که wx50 خیلی به این دو مورد دیگه نزدیکه ولی تو قیمت 300 هزار پایین تره،واقعا وسوسه کننده هستش،تفاوت های sx230 با wx150 یک طرف wx50 با wx150 فقط توی زوم فرق داره و یک فرق اساسی هم توی لنز سر G برای wx150 هست ،منظورم اینه که احساس می کنم wx50 برای 300 هزار تومان قیمت پایین تر فاصله خیلی کمی از دو مورد دیگه داره،تویه چنتا سایت انگلیسی هم که قابلیت مقایسه دارن همشون wx50 رو برنده الام می کنن با در نظر گرفتن قیمت،نظر شما چیه؟
باعث خوشحالی منه اگه بتونم کمکی کنم بله درست میگید به غیر از اون دو مورد فرق آنچنانی نداره البته اگربیشتر مصرف خانوادگی دارید زوم بالای 5 به کارتون هم نمیاد ,لنز هم بسیار در خروجی دوربین تاثیر گذار است و sx230 علاوه بر اینها مود ها و قدرت انتخاب بیشتری مثل تنظیم دستی در عکس دارید البته شاید wx50 هم داشته باشد .غ هر حال اگر قیمت اونها برایتان تند است wx50 به نظر انتخاب خوبی میاد اونم با تفاوت 300 هزار منم یه تحقیقکی کردم کاربراش خیلی راضی بودند.نقل قول:
با ارزوی بهترین ها
سلام به همگی دوستان...
دوستان چند تا سایت که نمونه عکس های دوربین های دیجیتال رو با هم مقایسه میکنه (توی ایزو های مختلف) معرفی میکنید ؟
قبلا چند تا سایت داشتم، ولی متاسفانه هرچقدر فکر میکنم یادم نمیاد که اسمشون چی بود... :n13:
ممنون میشم راهنمایی کنید...
موفق باشید... :n16:
سلام
Dpreview
سلام دوست عزیز... :n01:نقل قول:
این سایت رو میدونم،
منظورم سایتی که چند مدل دوربین رو برای مقایسه باهم انتخاب کنی..
مثل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی... :n16:
در اینجا تمامی موارد رو میتونید مقایسه کنیدنقل قول:
در اینجام فقط دوربینها:
سلام دوست عزیز...نقل قول:
خیلی خیلی ممنونم،
ولی من مشخصات رو نمیخوام بررسی کنم ! نمونه عکس رو میخوام بررسی کنم، توی لینکی که جناب m0fidi عزیز فرستادن همه دوربینها وجود نداره ! من میخوام دوربین های ارزون قیمت رو ببینم که متاسفانه لیست دوربین ها کامل نیست...
موفق باشید... :n16:
سلام دوستان.
مدتیه دنبال خرید یه دوربین مناسب با قیمت نهایتا 900 تا 1 تومن هستم.(نزدیک 8 الی 9 ماهه!)
به خاطر برخی دلایل مجبورم DSLR نگیرم.البته اگه پیشنهاد خوبی تو این رنج از DSLR ها داشتین دارین خوشحال میشم و حتما استقبال میکنم.
این دوربین ها بهم پیشنهاد شدن.(بین SLR-Like ها و سوپرزوم ها)
Fujifilm Finepix HS25 EXR
Fujifilm FinePix HS20 (نمیدونم چرا با این یکی خیلی حال می کنم!)
Sony Cyber-Shot DSC-HX100V
Canon PowerShot SX40 HS
خوشحال میشم نظرات شما رو هم در مورد اینا و هم اگه پیشنهاد دیگه ای داشتین بدونم.
البته تا یادم نرفته؛فوکوس دستی خیلی واسم مهمه که باشه.
راستی یکی از دوستان توصیه کرد به خاطر نوسانات بازار فعلا دست نگه دارم.گفت احتمال داره تا یه ماه دیگه احتمال کاهش قیمت ها هست.نظرتون دراین مورد چیه؟
خیلی ممنون.
دوستان کسی جواب ما رو نمیده
نقل قول:نقل قول:
سلام دوست عزیز...
ببخشید من بجای اساتید نظر شخصی خودم رو عرض میکنم:
من با هر دو مورد HX100V و FZ150 کار کردم ! شک نکنید FZ150 یه سرو گردن از HX100V بالاتره... حتی Canon SX40 و SX50 هم از FZ150 پایینتره... (البته من با تحقیق خیلی زیاد و تجربه این حرف ها رو میزنم)
به شخصه نمیتونم از کیفیت عکس و تنظیمات بالای پاناسونیک بگذرم، واقعاً دوربین خیلی خیلی فوق العاده ایه...
لنزی هم که روی پاناسونیک هست خیلی کیفیت بالاتری نسبت به سونی داره،
FZ150 تمام نیاز ها رو برطرف میکنه دوست عزیز...
قیمتها به زودی افت میکنه و میتونید با قیمت بهتری مدل مورد علاقتون رو تهیه کنید...
موفق باشید...:n16:
سلا اگه سوپر زوم میخوای fz 150 200 از بقیه سرتره ولی رو این قیمت پیشنهاد من دوربین سونی nex5n از همه نظر عالیهنقل قول:
اشتباه نوشته شده پاک شود
سایتی به کاملی dp نمیشناسم چون در همه موارد کامل است ,بله همه ی دوربین های کامپکت را بررسی نمیکند ولی کامپکت های سطح بالا را بصورت سری بررسی میکند یعنی که مثلا sx240 ریویو ندارد ولی از ریویو sx260 میتوان سطح وکیفیت دوربین رو پیش بینی کرد .تمام موارد مثل ایزو دوربین های مختلف درریویو موجد میباشدنقل قول:
بله ممنونم جناب m0fidi عزیز... :n16:نقل قول:
سلام.
خیلی مختصر :
Canon Powershot G15 or Canon powershot G1x
????
خوب اینجوری که نمیشه گفت چراکه اولویتهای من با شما فرق دارد.مشخصه که کیفیت عکس g1x بالاتر است بعلاوه نمایشگر چرخان و زوم چهار برابر در مقابل g15 ظاهری شکیل تر و جمع و جور تر دارد همچنین لنز بهتر با دیافراگم 1.8 زوم یه کم بیشتر 5برابر و نمایشگر ثابت که به ظاهر کوچکش کمک کرده.نقل قول:
اینا دو رده متفاوتند g15 میسه گفت بهترین کامپکت هاست و g1x دوربینی با سنسور بزرگ نزدیک به دوربین حرفه آیه
صد در صد و بدون تردید،برای هر کاربری ای: G1 Xنقل قول:
ممنون از پاسختون، من جوابم رو گرفتم. اما به نظرم این دو رو نمیشه دو رده متفاوت دونست. چون بحث بین DSLR و سری G نیست که.نقل قول:
هر دو Powershot و از سری G هستند.
بهتر اینه که G1x رو یک محصول فرعی در سری G بدونیم تا رده متفاوت.اون هم به خاطر سنسور دوربین متفاوتش.
بله. من هم به همین نتیجه رسیدم. اما اون مورد f کمتر G15 بدجوری رو مخه. چون f لنز، چیز کم اهمیتی نیست.نقل قول:
نقل قول:
برای هر کاربری ای!!!!????