سلام دوستان
من بازی F.E.A.R. 3 رو از راه زیر اجرا میکنم و به تنظیمات دیگش هم دست نمیزنم ( به غیر از گرافیکش )
campaign > Single Player > Lunch
اولش وقتی بازی شروع میشه یه شیطون آتیشی میاد کنارم و بهم تعارف میزنه که راه بوفتم ، وقتی میرسم به آخر همون مرحله ( فکر کنم آخرش میشه ) یهو بازی تموم میشه و تیتراژ پایانی میاد ؟!!! بعد هم از یک تا 5 میشمره و نشون میده دوتا دیوونه تو یه اتاق با هم دارند دعوا میکنند و بعد اون دختره میاد و مامورا کله هاشون میترکه .....
بعد از بازی میاد بیرون و میره تو همون منوی اول ، وقتی دوباره از راه بالا اجرا میکنم دوباره میره از همونجا که تعریف کردم ( شیطون میاد کنارم و ... )
تازه بازی ای که تو اینترنت برای دانلود گذاشتن 4.3 گیگ هست اما اینی که من دارم 8.57گیگ هست و بعد نصب رو هاردم میشه 9.50 گیگ
چیکار کنم ؟ مشکل از کرک هست ؟ از بازی منه ؟ یا باید از یه جای دیگه وارد مرحله بشم ؟؟؟
چون وقتی میرسم به آخر زندان یهو بازی تموم میشه .
بتا هم نیست ورژن 15.20.992 هست
راستی
گزینه های زیر فعال هستند
campaign : Resume game
diffusivity: federal
اینا هم غیرفعال هستند
mission
character
بازی رو کامل آنستال کردم و دوباره بدون هیچ دستکاری ای نصب کردم ، شد : 16.00.20.1035
بازم همون مشکل برقرار بود .
بعد از اون پچ 27مگی استفاده کردم شد : 16.00.20.1060
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلم هاش هم کامله چون فکر نمی کنم برای ورژن بتا 1.7 گیگ فیلم بذارن ، چون خودم مثلا بتمن رو دموش رو دانلود کردم 2.6 گیگ هست و فقط 3 تا فیلم کامل داره و 4 تا هم ناقص که کلا حجمشون 460 مگ هست .
اینم پوشه فیلم هامه که همه باز میشن و سالم هستند .
مشکلم اینه یه مرحله دارم و بعد یه دمو نشون میده و دوباره میره از اول ، حتی با اینکه 2 تا کرک عوض کردم و یک پچ ریختم .
F.E.A.R 3
یک مرحله