سلام.دوستان من اين point هاي MicroSoftرو از كجا گير بيارم؟!راهي بجز خريدن نيست؟دلم نمياد بخاطر 1500 Point پول بدم!
سلام.دوستان من اين point هاي MicroSoftرو از كجا گير بيارم؟!راهي بجز خريدن نيست؟دلم نمياد بخاطر 1500 Point پول بدم!
شرمنده اگه سوالم بیجا بود ...نقل قول:
خیر این کابل با hdmi فرق میکنه.
.............................................
دوستان بهتره کسایی که سوال دارن صفحه 1 رو بخونن بعد بیان سوال کنن الان یه روزه 5 صفحه تاپیک جلو رفته بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی مگه تو پست اول چیزی در مورد انواع کابل نوشته ؟ ...:46:
این که تاپیک یه روزه 5 صفحه رفته بوده جلو ... اگه بخونی می فهمی که دوستان داشتن در مورد برتری PC یا X360 کل کل میکردن ... :31:
نقل قول:
تنها راه خرید کارت هست ... در فروشگاه فروم هایی مثل Bazi center میفروشند.
با میثم تماس بگیریدنقل قول:
joykiller360
اگه میشه کار با منوهای کنسول یا طریقه ی نصب کردن بازی ها رو هارد رو هم آموزش بدید
کار با منو رو نمیدونم منظورت چی هست اما راجع نصب بازی ها ، کار سختی نیست .
وقتی دیسک بازی رو توی دستگاه میزاری ، دکمه Y رو میزنی که بتونی اطلاعات بازی رو ببینی و همونجا یک گزینه Install داره که بازی رو روی هارد نصب میکنه و یا میتونی بری به قسمت games Library و از اونجا بازی رو نصب کنی.
===================================
من ازش به این عنوان استفاده میکنم و فیلم های 720 و حتی 1080p رو هم توش میزارم و نگاه میکنم و انصافا با کابل HDMI کیفیتش خیلی بالاتر از DVD Player های غیر HD هست.نقل قول:
ولی کاش میتونستیم ازش به عنوان hd player استفاده کنیم
آخه استفاده ش خیلی زیاده.و بالا خره یه عمری داره و وقتی از رده خارج شد مثل ps2 نیفته اون گوشه خاک بخوره.نقل قول:
میشه مثل ps2 براش کنترل خرید؟
من میخوام برام آهنگ و عکس و فیلم رو در حد مطلوب پخش کنه...
nextgen زنگ بزن سفارش بده اماده میکنن بعد برو بگیر ! NBA که فراوونه :دی یادت نره فقط 2K10 رو بگیریانقل قول:
هر جا میرم فقط FIFA 2010 دارند. دنبال NHL , NFL و NBA و ... می گردم
سلام بچه ها
خوبید شما؟
راستش ما یه 2 هفته ای هست دو فروند XBOX elit خریدیدم!یکیش رو کادو دادیم و یکی رو نگه داشتیم و هنوز وقت باز کردنش رو نداشتم!
ظاهرا باید 1 فروند دیگه خریداری شه.الان قیمت چنده الیت و با بورد جاسپر ؟
به نظرتون تا اواخر این ماه چقدر تغییر میکنه؟
بیشتر میشه؟کمتر میشه؟یه حدسی بگید دیگه...
مرسی سو ماچ...
نقل قول:
سلام دکتر............. .
برای داشتن قیمت های دقیق یه زنگ بزن فتحی تا دستت بیاد........ .ولی تا آخر این ماه حتما افزایش قیمت خواهد داشت حدود 20...30 تومنی.
halflife g عزیز
مرسی.
ولی رو چه حساب زیاد میشه؟؟:31:
حالا بگذریم...
فتحی کیه؟
بخدا وقت تلفن زدن ندارم واسه یه چیز نچندان مهم.:41:
یکی قیمت روز داره میاد آمار بده به ما؟
مرسی...:11:
خوب خیلی ها میزارن اینجور وسیله ها رو بعد از مدرسه بگیرن ... یا مثلا به شرط نمره خوب و این جور چیزا ... بعد تعداد Xbox ها کم میشه ، فروشنده ها هم از موقعیت استفاده میکنن ... گرون میشه :دینقل قول:
دوستان توی سایت
XBOX 360 Limited Editionکد:http://vitrinshop.com/index.php?productID=2358
505 تومن میده همچین مدلی اصلا تو بازار هست؟
کسی از این مدل گرفته؟
فک کنم فقط به خاطر هارد 250 گرونه اینطور نیست؟
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مم
نون
.
.
نقل قول:
خوب من رسیدگی کردم به قیمتهای امروز فتحی:
الیت کپی خور شده جاسپر 330 تومن
اگه نگهدارین واسه بعد امتحانات بخاطر تموم شدن مدرسه ها و دانشگاهها تا حدی فروشنده ها به قیمتها اضافه می کنن
راستی حتما جاسپر بگیرید.
نقل قول:
دوست عزیز این limited edition هستش..........خودشم limited edition بازی مدرن وارفر2........... .در نتیجه قیمتش گرونتر خواده بود
الان با مین جسپر ، البت 330 هست.
همین فروشگاه dc که اینترنتی هست ، الیت با مین جسپر و آپدیت داشبورد و فریمور رو میده 327 تومان و درب منزل هم تحویل میده.
خودشون میگن که تولید 2010 هم هست.
این مدل هاب COD یک فروشنده که برای فروش گذاشته بود ، علاوه بر هارد 250 و کیس با طرح COD و بازی اصلش ، دوتا دسته هم داشت.
هارد 250 که فکر کنم 175-180 باشه.
دسته هم 40-45 هست
خود بازی هم اندازه یک دسته حداقل می ارزه.
در مجموع فکر کنم که این مدل ارزش خرید داشته باشه.
ديروز توي توپخونه رفتم قيمت كردم باندل فاينال فانتزي رو با آخرين آپديت و اينا ميگفت 400.
خوب مشکل خرید اینترنتی چیه ؟نقل قول:
اینطوری که شما از مغازه ها میگیری نه جنس dvd مشخصه نه سرعت رایت نه مسایل امنیتی
اکثرا هم patch شدن به wave 3 که بی برو برگرد بن میکنن تو LIVE
اگه پیدا نکردی بکو یک جا بهت معرفی کنم
خوب تا 4 یا 5 سال دیگه که کنسول جدید بیاد مونده هنوزنقل قول:
از اون سمت هم این دستگاه کار اصلیش بازی هست و Player نیست
گرچه دوستمون هم گفتن تجربیاتشون رو
کنترل داره 360 اینم عکسش
تو دو مدل اومد و قیمتش هم 15 دلار هست
ولی از همون 2007 از رو pack ها جدا شد و جدا فروخته شد البته نمیدونم تو ایران باشه جایی
این چیز هایی که گفتی رو که خیلی خوب پخش میکنه
مطمنی این قیمت ؟نقل قول:
این که خیلی خوبه
میشه یه نفر آموزش نصب موس و کیبورد به xbox 360 رو بگه و اینکه چه چیزایی نیازه؟
فروشگاه های اینترنتی بوسیله ی پست، بازی ها رو تحویل میدند و متاسفانه پست محل زندگی من، کارشو به خوبی انجام نمی ده! از اون طرف موقع تحویل بازی ها هم نمی تونم به اعضای خانواده این مسئولیت رو بسپارم. چون با Gaming چندان میونه ی خوبی ندارند و حوصلهی سرزنش شدن ندارم!نقل قول:
خوب مشکل خرید اینترنتی چیه ؟
اینطوری که شما از مغازه ها میگیری نه جنس dvd مشخصه نه سرعت رایت نه مسایل امنیتی
اکثرا هم patch شدن به wave 3 که بی برو برگرد بن میکنن تو LIVE
اگه پیدا نکردی بکو یک جا بهت معرفی کنم
در مورد wave 3 و پچ شدن هم باید بگم که فکر نمی کنم مهم باشه. چون من از LIVE استفاده نمی کنم به خاطر نداشتن اینترنت پرسرعت.
احتمالا برم از همون nexgen بگیرم.
آموزش خاصی نداره!!!نقل قول:
شما اون قطعه ی تبدیل رو تهیه میکنید و موس و کیبرد با پورت PS2 رو بهش وصل میکنید..
یا حق:11:
اموزش خاصی ندارهنقل قول:
شما به یک قطعه نیاز داری به نام XFPS
که قیمتش حدودا 70 تومانه و باید سفارش بدی برات بیارن
با این قطعه میتونی key board و mouse و حتی دسته های PS2 رو به 360 وصل کنی
-چه چیزی کلا باعث بن شدن دستگاه میشه؟ کپی خور کردنش یا استفاده از بازی های کپی شده؟
-نظرتون در باره آپدیت آنلاین چیه؟
-این عکسیه از یک دی وی دی که توسط xbox360 خراشیده شده.آیا همچین چیزی برای شما اتفاق افتاده؟
نقل قول:
امضا و آواتارت هم خیلی باحاله مال بقیه بازیهاشو نداری؟
خوب اگه Live نمیری که patch مساله ای نیستنقل قول:
در مورد خانواده و تحویل هم خوب درک میکنم
ولی پست و مامورش حتما باید خودت باشی و امضا بزنی برگه تحویل رو و نمیگن بازیه چون بسته بندی داره و میگن بسته داره طرف و اگه نباشی تحویل خانواده نمیدن حد اقل اینجا اینطوریه
به nextgen سر نزده بودی مگه ؟
نه. بازی ها رو از توپخونه می گرفتم که متاسفانه فروشگاه هاش، آرشیو قوی ای ندارند.نقل قول:
به nextgen سر نزده بودی مگه ؟
1 - استفاده از بازی های کپی به خصوص بدون FS و چک نشدهنقل قول:
2 - نداشتن Ixtreme LT
3 - زودتر بازی کردن نسبت به تاریخ عرضه
4 - استفاده از بازی های Patch شده به wave های پایین تر
این موارد رو هم اگه رعیات کنی بازم نمیشه گفت 100 درصد در امانی
2 - اپدیت online موردش چیه ؟
برای dashboard میتونی انجام بدی بازم به شرطی که این مواردی که گفتم رو چک کنی
گرچه update برای dashboard روی offline هم میاد
3 - این مشکل تو ماه های اول launch این کنسول و بیشتر توسط درایو های samsung ایجاد میشد که حتی dvd رو میشکون
ولی از همون 2007 حل شد
آپدیت dashboard به صورت آفلاین کاملا امنه؟
کلا آپدیت dashboard چه تغییراتی رو شامل میشه؟
منم خودم شك كردم اول كه باري دوستم elite رو قيمتش روپ رسيدم گفت با آخرين آپديت 322.بعد يه سري باندل فاينال فانتزي داشت گفت اينا خودشون آپديت شده هست 400.نقل قول:
اسم مغازه اش رو نميدونم ولي پاساژ لباف طبقه ي پايين اون مغازه هه كه روي درش عكس Mortal Kombat vs Dc Univers هست بود.:10:
اگه مورد نداشته باشه واقعا عالیهنقل قول:
بله امنهنقل قول:
این ورژن اخر مهمترین تغییرش امکان نصب بازی روی USB هست
بچهها این آپدیت آخر که میگید بازیورو از روی یو س بی میخونه ... یعنی دیگه به dvd احتیاج نداره ؟
یعنی چی؟.....یعنی میشه هارد اکسترنال PC رو روش بازی ریخت؟نقل قول:
قابلیت نصب بازی که روی هارد بودنقل قول:
این usb برای دستگاه های بدون هارد اومده مثل Arcade که بازی رو بشه رو usb نصب کرد
ولی Dvd در هر حالتی باید باشه تو Drive
بله ولی فقط تا 16gb میتوانید بازی بریزید یعنی 2 تا بازینقل قول:
دوستان من خوندم دیدم بچه ها میگن کیفیت XBOX رو TV بهتره این راسته ؟ من LCD 2261VP FULL HD LG دارم و تو بازیه و فقط بازیه GTA new episod fom liberty city کیفیت بسیار مزخرفی میگیرم تصویر اصلا شارپ نیست سایه ها داغون تصویر افراد داغون!!! یعنی باید TV بخرم ؟:41:
دقیقا مشکل و مساله ای که منم بارها اعلام کردمنقل قول:
حتی رو مدل های دیگه مثل w2284f هم همینه
من حتی رو tv با component خیلی خیلی بهتر از Monitor تصویر میبینم اصلا 2 تجربه متفاوت هست
2 نوع بافت متفاوت دو نوع نورپردازی و رنگ متفاوت
سینا:
دوستان هرکاری میکنم این 360 فلش رو نمیشناسه.3 تا فلش زدم هیچ کدمو نشناخت.داشبورد رو هم آپ کردم فلش رو هم فرمت کردم بازم نشد.تورو خدا کمک کنید.
من به TV پاناسونیک 25 اینچ با لامپ تصویر وقتی وصل میکنم نسبت به مانیتور تصویرم بدتره مخصوصا توی متن ها این مسئله به وضوح مشخص است و به زور میشه متن ها رو خوند ، البته برا مانیتورم کلی دردسر با این کابل VGA کشیدم اما تصویرم الان از TV بهترهنقل قول:
به نظر من تصویر روی TV بهتر هست اما نه روی تلوزیون هایی که لامپ تصویر دارن(CRT).
قبل از اینکه تلوزیون Plasma بخریم ، من فقط با مانیوتور بازی میکزدم
من در باره متن صحبت نکردمنقل قول:
خوب مشخصه تو LCD hd به خاطر وضوح بالا متن بهتر نشون داده میشه
ولی texture و color افتضاحه نسبت به tv
تو BC هم همی بحث بود و همه میگفتن
لطفا یکی هم جواب مارو بده:
اعصابم واقعا خورد شده.نقل قول:
سینا:
دوستان هرکاری میکنم این 360 فلش رو نمیشناسه.3 تا فلش زدم هیچ کدمو نشناخت.داشبورد رو هم آپ کردم فلش رو هم فرمت کردم بازم نشد.تورو خدا کمک کنید.
یه سوال داشتم و من آهنگام و نمیتونم از رو فلش مموری کپی کنم رو هارد ایکس باکس . کسی می تونه کمکم کنه ؟