با سلام منظورم استفاده از اینترنت ثابت مبین نت هست که حدود 3 سال هست استفاده می کنم.حالا باز نیایید بگید اینترنت ثابت مبین نت هنوز 3 سال نیست راه اندازی شده.(آذر 1395 از سرویس tdd رونمایی شد اما تحویل مشتری نشد و فقط پیش ثبت نام انجام می شد) دارم میگم حدود 3 سال هست. از حالت fdd از خرداد ماه 1397 تا به حال استفاده می کنم به علت جابه جایی و تحت پوشش شبکه tdd نبودن. و به جز در مواردی تا به حال مشکلی باهاش نداشتم.شرمنده عذر خواهی می کنم اگر مبین نت بد هست چرا استفاده می کنید اپراتور بهتر از مبین نت هم هست مانند همراه اول و ایرانسل و شاتل موبایل (در بحث اینترنت همراه) . بنده به علت جابجایی زیادی که دارم سیم مبین نت رو داخل گوشیم گذاشتم با کمک دوستان در همین انجمن و از اینترنت همراه fdd استفاده می کنم.نسبتا هم راضی کننده هست البته هنگام حرکت به نسبت همراه اول و ایرانسل و شاتل موبایل و... ضعیف تر هست اما گزینه بهتری سراغ ندارم (که به طور مثال 330 گیگ شش ماه رو با ارزش افزوده بده 369 هزار تومان در بحث اینترنت همراه) اگه شما سراغ دارید معرفی کنید.مبین نت هم خط اختصاصی بهم نداده در ضمن اینجا ایران هست سوییس که نیست احترام به حقوق مشتری مساوی صفر هست.باز هم تکرار می کنم در بحث اینترنت همراه به نسبت حجم ارایه شده و قیمت از مبین نت بهتر سراغ ندارم و مجبور هستم استفاده می کنم اگه شما بهتر سراغ دارید اطلاع رسانی کنید با تشکر.