تو کلوپ پچ یه پچ واسش هست با آموزش یه سری بزننقل قول:
دوستان یک سوال دارم شاید تکراری باشه
چه جوری میشه روی گوشی قفل گذاشت منظورم همون قفلیه که در منوی setting قرار داره ممنون
Printable View
تو کلوپ پچ یه پچ واسش هست با آموزش یه سری بزننقل قول:
دوستان یک سوال دارم شاید تکراری باشه
چه جوری میشه روی گوشی قفل گذاشت منظورم همون قفلیه که در منوی setting قرار داره ممنون
سلام دوستان
شدیدا نیازمند یاری سبزتان هستم.گوشیم قاطی کرده !یهو هنگ کرد ،بعد خاموش شد !بعدشم به زور روشن می شه باز خاموش می شه!بردم دادم درست کنن طرف گفت چندین بار فلشش کردیم درست نشده !نفهمید که چش هست؟ کسی می تونه بگه چشه ؟کجا ببرم بدم درستش کنن؟؟:37:
با سلام و وقت بخير بحضور دوستان گرامي ، بنده از جديدترين اعضاي ملحق شده به فروم p30word هستم و يه سوالي داشتم از دوستان متخصص ، آيا ورژن جديد Walkman player 2 که در حال حاضر روي گوشي هاي جديد سوني اريکسون موجوده رو ميشه بر روي w810 نصب کرد ؟؟
و لطف بفرماييد راهنمايي کنيد که اين پلير رو از کجا ميشه دانلود يا تهيه کرد ؟؟؟
موافق باشيد
من می خوام W810 بخرم... آیا اصلی و تقلبی داره ؟؟ کلا کجایی هست؟؟ از کجا اصلی اش رو تشخیص بدم؟؟
ممنون همه دوستانی که از وقت خودشون مایه می ذارن...
سلام اقا مصطفی
اقا جان من گوشیم هر از چند گاهی سرعتش میاد پایین
ببین کدوم دلیلا درسته رفعش کنم
1--این باکس موبایلم پر و سرعتو میگیره
2--رم گوشیم پر 1 گیگ او اکثرا تا اخرش پره
3- بد فلش شده و با یه اپدیت دذست میشه
یا ببرم بدم فلشش کنن
4--خودم تو خونه فلشش کنم
5----لازم بهذکر است با هرچی انتی ویروس میشناختم دنبال ویروس توش گشتم ولی چیزی توش نبود
6------هروقت روشن خاموشش میکنم درست میشه تازه وقتی اهنگ میریزم رو رم میذارم توش یا نمیشناسه یا همون اهنگای قدیمی رو نشون میده یا خیلی طول میکشه تا اهنگارو بشناسه تازه اگرم بشناسه همش نیست چند بار باید برم تو ترکها تا همشونو بشناسه
بعضی مواقع هم تو دستورها خیلی دیر عمل میکنه مثلا شرت کات واکمن که میزنی دیر میره توش یا اصلا نمیره
ولی من با دبیو 700 اصلا به این مشکلات بر نخورده بودم
ممنون از همه دوستان که ووقت میزارن
من رم گوشیم 2GB هست 1.5GB پره اصلاً سرعتش پایین نیست.نقل قول:
اگه مشکل از رم یا ... نباشه با فلش یا ریست آل درست باید بشه .
اگه میتونی فلشش کن خونه یا بیرون فرقی نداره.
خوش امدی عزیز:11:نه عزیزم امکانش نیست یه هیچ وجهنقل قول:
اولا سعی کنید که مالزی باشه یعنی زیر باطری نوشته باشه MADE IN MALASIYA....اصل و تقلبی که هست اما خیلی تابلو هستن ...یه چیزهایی که اگه بگم شاید خندتون بگیره...اما تو عمل اگه توجه نکنی راحت امکان داره اشتباه کنی و تقلبی بخری....مثلا یه یکی گوشی انداخته بودن که اره این سری جدید گوشی های دبلیو 810 هست....همه میدونید زیر دکمه ها عارم نارنجی w هست...حالا این گوشی دوستمون ارمشو برعکس زده بودن!!!!یعنی ارمش این بود:Mنقل قول:
درسته که اقا مسعود میگن رمم پر هست و مشکلی ندارم اما رمها متفاوت هستن و کارایی هاشون فرق داره...شما یه امتحان ساده کن ببین اگه با کمی کم کردن رم گوشیت...سرعت گوشیت مناسب شد..پس مسئله از رمت هست دیگه.....نقل قول:
اگه بحث ویروس که باشه که فرضا رو رمت نشسته باشه..خودتم مینونی پیداش کنی...با چشم معلومی تو پوشه هات بگردی تابلوست دیگه به فایل ناشناخته بربخوری....معلومه ویروسه دیگه....یه بار واسه دوستم ویروسی شده بود رمش...من رفتم تو فایل منیجرش و یکی یکی از تو خود گوشیش پاکش کردم....البته همیشه اینجوری نیست...مثلا ویروس COPY.EXE داریم هر چی دلیت بزنی کار نمیکنه یا برمیگرده نیاز به انتی پیدا میکنی...
اگه خواستی از انتی استفاده کنی فقط کاسپر اسکای باشه...من با نود32 هم کار کردم به پای کاسپر نمیرسه...
شایدم یه مشکل نرم افزاری از ورزنی هست که شما ازش استفاده میکنی...دفعه ی بعدی که خواستی گشیتو فلش کنی سعی کن حتما ورزن FRIMWARE گوشیتو جدیدتر و به روز تر کن....
امثلا این مشکل میانبر والکمن که گفتی رو منم قبلا یه کمی داشتم..الان خیلی وقته این مشکلم با تغییر ورزن رفع شده
شاد باشید:10:
اقایوننقل قول:
سلام
ممنون ما همیشه واسه زحمتامون مزاحمتون میشیم
من انتی ویروسم کاسپرسکی هستت و چیزی پیدا نکرد
2--چیجوزی میتونم ورژن گوشیمو عوض کنم بهترینش چیه که هم خوب عکس بندازه هم موزیک پلیر خوبی داشته باشه ( ازینی که هست بهتر باشه)
3-- یه شرتکات واسه فرومی که توش اموزش چنج فریمورونوشتید بدید لطفا اگه نکته خاصی هم هست بگید چون تا حالا ازین کارا نکردم گوشیرو تعطیل نکنم
بازم ممنون
قربانتون سهراب
مسعود جان سلام منظورت از رو یا چی بودنقل قول:
هر چی حدس میزنی بگو
:10:
مصطفی خان ممنون مرامت ... خیلی استفاده کردم...نقل قول: