سلام دوستان یه سوالی ؟ من کی اوریجینال خریدم واسه فیفا ولی میخوام بدونم که با یه cd key میتونم هم تو مغازه هم تو خونه آنلاین بزنم ؟ اگه میشه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم
Printable View
سلام دوستان یه سوالی ؟ من کی اوریجینال خریدم واسه فیفا ولی میخوام بدونم که با یه cd key میتونم هم تو مغازه هم تو خونه آنلاین بزنم ؟ اگه میشه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم
بله ميشه مهنذس من
Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سهیل جان اگه میشه یکمی توضیح بدید تا ما هم متوجه بشیم
کافیه اونجا هم اریجین و فیفا نصب کنی و با همون اکانت خودت وارد بشینقل قول:
البته فکر کنم قابلیت cloud storage هم داره واسه اینکه بخوای سیوهات همون سیوها باشن . البته دقیق نمیدونم ولی در کل میشه از هر جا وصل بشی . فقط کافیه فیفا رو روی اون سیستم هم داشته باشی .
مرسی از راهنماییت ولی سوالی که برام پیش میاد اینه که نمیشه یه اکانت دیگه اوریجین رو با اکانت اصلیت ست کنی تا با 2 اکانت "اما نه بصورت همزمان" بازی کنی ؟یعنی اگه اون اکانت اوریجینت -- بشه دیگه پولی که واسه کی دادیم پرید ؟
سلام.
من با xBOX بازی میکنم.چرا نمیشه اپدیت SQUAD رو که از اینترنت دانلود کردی رو به XBOX منتقل کنی؟فیفا 13 میشد:n03:
اوه اوه دهنم سرویس شد واسه دانلود بازی
فایلهای بازی رو ریختم و همه اپدیتها رو هم اعمال کردم اما اریجین میگه باید یه 2 گیگ دیگه دانلود کنه ( فکر کنم فایلهای زبان بازیه)
شبا ISP ها (مخصوصا مخابرات) سرورهای خارجی رو که محدود میکنن و همش هم dc میکنن . هیچی دیگه مجبور شدم بزارم روز دانلود بشه . 2 گیگ = 8 تومن هم اینجا ازم کم شد .
تازه احتمالا الان که بازی رو هم نصب کنم و برم واسه بازی انلاین اینقدر لگ داره که باید بی خیال انلاین بشی .
خداییش انصافه که ما ایرانی ها بیشتر از خارجی ها واسه یه بازی پول بدیم اما از اخر به خاطر محدودیت ها ، نصف امکاناتی که گیمرهای خارجی دارن رو نداشته باشیم ؟ :n15:
کلا هر سی دی کی رو فقط میشه واسه یک اکانت فعال کرد .نقل قول:
البته الان نگاه کردم دیدم تو اریجین یه گزینه داره نوشته connected accounts که نمیدونم چیه ؟ ایا منظورش اکانتهایی مثل استیمه یا اریجین رو هم شامل میشه ؟ ولی کلا نمیشه یک سی دی کی رو واسه دوتا اکانت استفاده کرد .
درود
دوستان پچ برای گیم پلی نیومده ؟؟
فیفا هم مثل ساکر وقتی درجه سختی میبری بالاتر بجای اینکه هوش بازیکنا زیاد بشه قبلیت بازیکنای خودت کم میشه :n27:
الان ورد کلاس بازی میکنم . خیلی بازیکنام افت کردن . اصلا نه شوت میتونن بزنن نه پاس میدن . سرعتشون که ماشالا 0 شده . توپ میگیرن شاید 3-4 ثانیه طول میکشه تا کاره بعدی انجام بدن با اینکه به موقع مثلا پاس میزنم ولی طول میکشه تا انجام بدن .
اکثر مواقع موقع پاس دادن یا شوت زدن با کله میان زمین . توپو از دست میدن . توپ هم که میرسه به شون کلا تعطیل میشن :n02: داور هم میتونه بگیرشون :n02:
کلا هم فیفا و ساکر فوتبال ساز نمیشن . خیلی بد طراحی میکنن . اصلا توجه نمیکنن به اینکه چجوری بازی سختر کنن فقط با هر بار بالابردن سختی بازی بازیکنات اسکل تر میشن :n08:
اقا مسنترین بازیکن فیفا کیه؟ کجا بازی میکنهو چند سالشه؟
راستی دوستان کسی میدونه که چطور میشه از شر 2 و خورده ای گیگ که خود اوریجین اونم با سرعت افتضاح سرورش دانلود میکنه خلاص شد ؟یعنی کل گیم ما رو فقط 69% رو میشناسه و بقیه رو باید دانلود کنه اگه کسی میدونه راهنماییم کنه