100 درصد مطمئنم که شما Silicon power Jewel J10 را خریدید !:n09:نقل قول:
چون خودم همینو خریدم :n06:
Printable View
100 درصد مطمئنم که شما Silicon power Jewel J10 را خریدید !:n09:نقل قول:
چون خودم همینو خریدم :n06:
دوست عزیز فکر نمیکنم مشکل از درایو باشه چون از سایت لنوو گرفتم. اما منظور شما از خشاب چیه. مکان قرار گرفتن رم رو میگید که در این صورت باید ببرم گارانتی؟نقل قول:
ارسال شده از LG-P715 با استفاده از تپاتالک 2
خشاب وسیله ای است که مموری های Micro SD موبایل درون آن فرار می گیرد تا به وسایل دیگر وصل شود
نام دیگر آن Memory Adapter هستش .
شما مموری گوشی نداری روی لپ تاپ امتحان کنی ؟
مرسی دوست عزیز مموری گوشی دارم اما خشاب ندارم. اما رم دوربینم sd هست و به راحتی درون اسلات قرار میگیره اما اتفاقی نمیفته و رم خونده نمیشه. گفتم شاید اسلات لبتاب خراب باشه.نقل قول:
دوستان اگر کسی رم sdداره لطفا امتحان کنه.
باتشکر.
ارسال شده از LG-P715 با استفاده از تپاتالک 2
متاسفانه تا تست نشه نمیشه به طور قطع گفت سالمه یا نه . شما ببین فامیلی دوستی آشنایی خشاب داره تست کنی ؟نقل قول:
ولی برای تکمیل اطلاعات اینا رو هم باید بگم چون یادم رفته بود :
1 -معمولا برای اتصال به ویندوز مموری نباید رمز داشته باشه . تا اونجا که من تست کردم مموری های رمز دار روی ویندوز شناسایی نمی شن :n13: مگر اینکه به دستگاهی مثل دوربین یا گوشی وصل باشن و اون دستگاه به رایانه وصل شده باشه
2 - به عنوان کار آخر شما دوباره برید تو Device Manager گزینه View و سپس Show hidden devices رو بزنید از توی Universal serial bus controllers دنبال Realtek usb 2.0 card reader بگردین ببینین اخطاری چیزی نباید داشته باشه . مانند عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چند ثابت نمی کنه دستگاه سالمه یا نه ولی می گه درایور درست نصب شده یا نه .
اگر نبود یه عکس از Device Manager بزارین در حالی که منوی Unknown devices باز هستن
نقل قول:
دوست عزیز من هم امتحان کردم البنه احتمال میدم مشکل از خشاب رم (Trans Flash Adaptor) باشه.چون رم رو نمیشناسه و زمانی که قصد باز کردن رم رو دارم میگه که باید رم رو فرمت کنید ولی وقتی قصد فرمت کردن رم رو دارم رم رو فرمت نمی کنه.رم هیچ مشکلی نداره و داخل رم ریدر به رحتی توسط لپ تاپ شناسایی و باز میشه.
البته داخل Device Manager رو هم رفتم گزینه ای که حیان جان گفت رو هم چک کردم اخطاری ندیدم.باید صبر کرد تا یک خشاب دیگه بخرم با اون چک کنم ببینم مشکلی داره یا نه.
دوستان یه سوالی داشتم
کسی آفیس 2013 رو نصب کرده ؟؟ هر چی میخوام نصب کنم ارور میده میگه Erorr While Setup During چیزی که من متوجه شدم اینه که خطا در هنگام نصب ولی نمیدونم چرا اینو میده تمام پارت ها کامل دانلود شده و تک تک تست شده و بدون مشکل هستند !
عجیبه
کسی راهی نداره ؟؟
hayyan71 عزیز واقعا بابت کمکت ازت ممنونم، مشکل نور حل شد:n19::n16::n16::n16:
دقیقا :n02:نقل قول:
میشه بگید از کجا دانلود کردید؟نقل قول:
همینطور کدوم نسخه از آفیس رو؟