خدا رو شکر از دیشب دان استریم منو رو 4 مگ بستن
بلاخره بعد از چند ماه طعم 2 گیگ دانلود رایگان رو چشیدم
Printable View
خدا رو شکر از دیشب دان استریم منو رو 4 مگ بستن
بلاخره بعد از چند ماه طعم 2 گیگ دانلود رایگان رو چشیدم
پس مخابرات اینطوری کرده...دستش درد نکنه...واقعا زحمت کشیدن...رفتم مخابرات میگ من خودم شخصا تا حالا 2 میلیون تومن دانلود کردم!!!
مال من که 350 فیکسه
سرور سایت ساده دانلود رو تست کنین
تو ایران نظیر نداره
بهله بهله سرور ساده دانلود خیلی قویه. سرعت منم رو 380 فیکس شده. خودت دیدی که قدیما با چه سرعتی دانلود می کردم :n02:نقل قول:
:n02::n06:نقل قول:
درود
آمل هستم الان از شاتل 3ماهه اکو استفاده میکنم با ترافیک اضافه ای که میخرم حدود 60-70 تومن برای هر دوره 3ماهم میشه. دانلود شبانه هم بعضی وقتا شبی 1گیگ و بعد از چند شب دانلود سرعتو میکشن پایین.
میخام مخابرات بگیرم ، ممکنه راهنمایی بفرمایید چه سرویسی بگیرم که دانلود شبانس خوب باشه و قیمت مناسب هم داشته باشه؟
ممنون
256 حجم 8 گیگ در ماه هزینه 14000 تومان سرعت همه ی سرویس ها یکی هستنقل قول:
سلام دوستان ،دوستم رفته مخابرات آمل واسه ثبت نام ADSLبهش گفتند مخابرات خطش پوشش نمیده باید شاتل ببنده دوستان راهی هست که بشه از مخابرات ADSL گرفت؟یعنی به هیچ وجه نمیشه؟با سپاس
سلام.
دوستان وضعیت شبانه چطوره؟؟؟
من دیشب دو تا فایل گذاشتم دانلود سرعت رو دیدم نا امید شدم سیستم رو خاموش کردم.
یکی از میهن دانلود که سرعت تا 20 به زور میرسید و یکی از آپلود باز که بیشتر بایت بود و نهایت تا 7 کیلو میرسید.
دوست عزیزنقل قول:
برای پوشش یک مرکز مخابراتی برای سرویس ADSL باید یک سری نجهیزات داخل مرکز مخابراتی نصب بشه
و مخابرات معمولا تا مشترک های اون مرکز به یه حد نصابی نرسه این کار رو نمیکنه
اما شاتل و یا دیگر شرکت های خصوصی این کار رو انجام میدن
یکی از آشنا های ما که توی روستا هستن نمیتونه از مرکزشون سرویس مخابرات بگیره اما رفت شاتل ثبت نام کرد و شرکت شاتل بخاطر 2 مشترک توی اون روستا اومدن تجهیزات نصب کردن
شما پیگیری کن ببین شرکت های خصوصی دیگه مثل آسیاتک و شاتل و... میتونن اون مرکز رو پوشش بدن یا نه!!!!!!!!
سرور سایت خوب باشه تک لینک تا 60 میده!نقل قول:
آپلود بازهم من که پرمیوم هستم بیشتر از 20تا نمیده بهم
به خاطر ترافیک شدید روسرورهاشه شما ساعت 5 اگه شروع دانلود بکنید
میبینید که سرعت تک لینکت از 10 تا شده 50 تا
میهن دانلود هم همینه!!!!!!!!