دانشگاه اصفهان و صنعتی اصفهان هردوشون خوبن؟!
کدوم سطحش بالاتره؟
دانشگاه اصفهان و صنعتی اصفهان هردوشون خوبن؟!
کدوم سطحش بالاتره؟
من از همه شنیدم صنعتی اصفهان خیلی بهترهنقل قول:
خود فارغ های نرم افزار میگن کلا کامپیوتر امیرکبیر از شریف بهتره...نقل قول:
من یه نفر رو می شناختم 110 شد نرم امیر کبیر زد.
خود اصفهان چطوره؟ نسبت به بابل - تبریز و ...نقل قول:
ویرایش انتخاب رشته کیه؟ میشه بعضی از رشته هایی که انتخاب کردی حذف کنی؟
اطلاعيه سازمان سنجش اعلام كرد:
رتبه داوطلبان ملاك واگذاري خوابگاه در دانشگاههاي شيراز، كردستان و كرمان:
رتبه داوطلبان ملاك واگذاري خوابگاه در دانشگاههاي شيراز، كردستان و كرمان
خبرگزاري فارس: سازمان سنجش آموزش كشور با صدور اطلاعيهاي شرايط واگذاري خوابگاه در دانشگاههاي شيراز، كردستان، شهيد باهنركرمان و مازندران را اعلام كرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، سازمان سنجش آموزش كشور با صدور اطلاعيهاي شرايط واگذاري خوابگاه در دانشگاههاي شيراز، كردستان، شهيد باهنركرمان و مازندران را اعلام كرد.
متن كامل اين اطلاعيه به شرح ذيل است:
بدينوسيله به اطلاع آن دسته از داوطلبان آزمون سراسري سال 1390 كه علاقمند به انتخاب رشته در دانشگاههاي شيراز، كردستان و شهيد باهنركرمان هستند ميرساند به علت محدوديت ظرفيت خوابگاه در اين دانشگاهها به تعداد محدودي از پذيرفتهشدگان آن دانشگاهها خوابگاه داده ميشود. همچنين دانشگاه مازندران فاقد هرگونه امكانات خوابگاهي است.
ملاك تخصيص خوابگاه به پذيرفتهشدگان غيربومي اين دانشگاهها رتبه داوطلبان است كه به ترتيب از رتبههاي برتر آغاز ميشود. بديهي است، اين دانشگاهها براي ساير پذيرفتهشدگان هيچگونه امكانات خوابگاهي در اختيار ندارند.
متقاضيان جهت اطلاعات بيشتر در مورد وضعيت خوابگاههاي اين دانشگاهها به پايگاههاي اينترنتي اين دانشگاهها مراجعه كنند.
---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------
بله،اعلام کردن 24 تا 25 ولی تو سایت نوشته 25 تا 26.نقل قول:
:18::18:
از بابل که فک کنم بهتره اما تبریز رو مطمن نیستمنقل قول:
هم میشه اصلاح کرد هم میشه حذف کرد.فکر کنم از 24فرصت ویرایشو بدن.
25 مرداد؛ آخرين مهلت ارائه سوابق تحصيلي كنكوريها به مركز سنجش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صدای ایران : در بخشنامهاي كه از سوي عبدالامير عُرفي رئيس مركز سنجش وزارت آموزش و پرورش به ادارات كل آموزش و پرورش استانها صادر شده، آمده است: با توجه به اعلام نتايج آزمون سراسري سال 90 از سوي سازمان سنجش آموزش كشور و نيز مراجعه برخي از داوطلبان به مناطق آموزش و پرورش در خصوص «سوابق تحصيلي»، ضروري است پس از بررسي سوابق داوطلبان، اطلاعات خواسته شده به يكي از روشهاي ارائه شده حداكثر تا تاريخ 25 مرداد 90 به مركز سنجش آموزش و پرورش ارسال شود.
بر اساس نخستين روش تشريح شده در اين دستورالعمل، ابتدا بايد سوابق داوطلب در «سامانه احراز هويت تحصيلي» (ساهت) بررسي شده و چنانچه داوطلب در اين سامانه داراي سابقه باشد و فرم شماره 3 را نيز همراه با نمرات دريافت كرده باشد، اطلاعات مورد نظر شامل «شماره پرونده، كد ملي، كد دانشآموزي، كد منطقه اخذ ديپلم، كد مليت (ايراني، كُد «يك» و اتباع بيگانه، كُد «دو»)، كد نوع ديپلم و كد منطقه مراجعه شده» درج شود.
همچنين بر اساس روش دوم ارائه شده در اين دستورالعمل، چنانچه داوطلب مشمول اعمال سوابق تحصيلي باشد، اما تاكنون سابقهاي در سامانه ساهت نداشته است، ضروري است تا ضمن وارد كردن سابقه تحصيلي وي در اين سامانه، اطلاعات مورد نظر در روش نخست در فايل «اكسل» نيز درج شود.
دخمل که نیستم!:31: باید 24 برم ببینم چی می شه:5:نقل قول:
بدیش اینه من باید از مشهد بکوبم برم:41:
حالا شما نمی دونی قرار بریم اونجا چه کنیم؟آزمون مصاحبه است فقط امارگیری چی؟
یه بدبختی دیگه هم داره که باید بین 10 تا اول باشه انتخابش اینجوری خیلی محدود می شیم بخصوص من که انسانی هم شرکت کردم:41: