مطمئی؟ گزینه ش بود ولی کار نمیکرد.نقل قول:
Printable View
مطمئی؟ گزینه ش بود ولی کار نمیکرد.نقل قول:
بله مطمئن هستمنقل قول:
ملی فقط پایا دارهنقل قول:
دی بر اساس اینترنت کار می کنه و هر دو شو داره. باید نسخه جدیدشو نصب کنی. پیامکی نیست.
دوستانی که حساب بانک رفاه دارند نسخه ی موبایل رو حتما فعال کنند تمام امکانات اینترنت بانک و داره مثل
کارت به کارت عضو شتاب
پایا و سانا و ...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دوستان کسی اطلاع داره حساب روز شمار بالای 20 درصد کدوم بانکها باز میکنند ترجیحا با حداقل کف پایینتر
ممنون دوست عزیز منم موافقم باشما اما اکثر شعبات ملت میگن که دیگه نمیگیریم و باید از طریق عابر بانک پرداخت بشه این شناسه هم داده نمیدونم اگه بخوام عابربانکی پرداخ ت کنم شناسه که هرماه تغییر میکنه رو باید از کجا بگیرم!نقل قول:
سلام دوستان
من یه کارتم غیر فعال شده مال بانک سامان
باید برم شعبه اصلی که حساب افتتاح کردم فعالش کنم یا هر شعبه دیگه ای هم برم میشه؟
و یه سوال دیگه : من بخوام دسته چک بگیرم مدارک کامل دارم باید واسه درخواست دسته چک باز برم همون شعبه ای که حساب افتتاح کردم یا هر جای دیگه برم میشه ؟
سلامنقل قول:
معمولا چون بانکها سیستم متمرکز دارن هر شعبه ای برید براتون فعال می کنن
در مورد دسته چک فقط باید برید یک شعبه و افتتاح حساب جاری انجام بدید و دسته چک هم از همون جا بگیرید
دوستان موسسه بانکی سراغ دارید زیر ۲۰٪ تسهیلات بدون سپرده داشته باشه؟
سلام دوستان یه سوال دارم..
این سپرده های بانک ها که بهت هر ماه سود میدن و هر موقع هم خواستی میتونی برداشت کنی و واریز کنی رو بهش چی میگن ؟؟
و بیشترین سود رو الان کدوم بانک میده...؟
پدر من حدود 80 تا 100 میلیون پول داره.. میخواد با همین شرایط تو بانک بذاره و فقط سودش رو هر ماه بگیره...
و مثلا شاید یه وقتی مجبور شد یکدفعه 10 میلیون از سپرده اش برداشت کنه..کدوم بانک بذاره..؟