خیلی ممنون از جوابتون
حذف پروسه svchost مشکلی در کار کمودو ایجاد نمی کنه؟
Printable View
خیلی ممنون از جوابتون
حذف پروسه svchost مشکلی در کار کمودو ایجاد نمی کنه؟
ویرایش ...نقل قول:
سلامنقل قول:
1-اونچیز که من در رول شما دیدم اگر حذف بشه، نه هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.
2-ضمنا فایروال کمودو برای svchost رول داره.
3-به نظر من سیستم شما آلوده نـیست.
4- اون بلاکها هم مربوط به Inbound بوده. دقیقا طبق قانونی که خودتون تعریف کردید. مگر شما ساکن تهران نیستید و اینترنتتون را هم از آسیا تک نمیگیرید!
5- میتونید حذفش کنید و مشکلی نداره.
سلام مجدد
دوستان آپدیت جدید CIS را دریافت کنید:
More=> Check for Updates
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این آپدیت جدید رو گرفتم. یه آپدیت کوچیک هستش.
گرفتم استاد Jadda!
همچنین ورژن جدید دراگون هم مهیاست. علاقمندان آپدیت کنند.
دوستانی که دارگون رو باهاش کار میکنند چطوریاست؟ کار باهاش راحته؟ انعطاف پذیریش خوبه؟ کلا با سایتا مشکل که نداره؟
سلامنقل قول:
آخرین ورژن را میتونید دانلود کنید و ببیند چطوره:
Comodo Dragon 17.0
دوستان سه تا سوال
اولیش اینکه موقعی که یه فایل رو ویروسی اعلام میکنه و میدونیم نیست مثلا در هنگام اجرای یه کرک مطمئن کدوم یک از این گزینه ها رو باید استفاده کرد و به وطر کلی فرقشون چی هست مخصوصا دومی و سومی
Once
Add to Trusted File
Add to Exclusions
دوم اینکه بعضی وقتا به یه سری فایلا گیر میده و میخوای کلا بیخیالش بشه باشد چیکار کرد بعضی وقتا من هر کرای میکنم نمیتونم بهش بفهمونم بیخیال این فایل بشه
و در اخر موقعی که یه فایل رو پاک میکنه و میخوای ریستور کنیم تا ریستور کنیم دوباره پاک میکنه و اجازه نمیده بفرستیمش تو لیست استثنا ها این رو باید چیکار کرد میشه همزان هم ریستور و هم تو لیست استثنا قرارش داد؟(در مورد استثنا هم باز بر میگرده به گزینه یک که کدوم میشه)
سلامنقل قول:
1)
Once:
اگر این گزینه را انتخاب بکنید، فقط برای یکبار و در واقع همون پیغام کاربرد دارد و آنتی ویروی یکبار دست از سر فایل بر میداره. و اگر مجددا شناسایی بشه چه در Real Time Scanning یا On-Demand Scan، مجددا کمودو پیغام میده.
Add to Trusted Files:
با انتخاب این گزینه فایل به لیست سفید کمودو ( Trusted Files ) اضافه میشه ، در واقع شما به کمودو میگید که این فایل کاملا سالم است و دیگه آنتی ویروس و همچنین +Defense به فایل گیـر نمیدن.
Add to Exclusions:
با انتخاب این گزینه فایل به لیست Exclusions در آنتی ویروس اضافه میشه و دیگه پیغامی از طرف آنتی ویروس در مورد فایل شاهد نیستید و آنتی ویروس به فایل گیـر نمیده. ولی اگر اجرا بشه +Defense بهش گیـر میده.
======
2)
بهترین کار اینه که فایل را به لیست سفید اضافه بکنی. اینجوری دیگه کمودو هیچ رقمه با فایل کاری نداره. البته بجز فایروال؛؛
======
3)
کمودو فایلی را خودسر پاک نمیکنه. و اگر طبق تنظیماتتون فایل را برد قرنطینه و احساس میکنید فایل سالمه و بخواهید از قرنطینه برگردونید و با پیغام آنتی ویروس مواجه شدید ( پیغام طبیعی است، چون از نظر کمودو شما دارید یک ویروس را از قرنطینه خارج میکنید و برای همین پیغام میده) میتونید یکی از گزینه های Add to Exclusions یا Add to Trusted Files را انتخاب کنید.