دوستان فقط بگم مخابرات کلاه بزرگی رو ملت گذاشته
سرویس ها ی1 به 5 همون سرویس های نامحدود سابق هست فقط گرون تر شدن و هیچ گونه افزایش سرعتی ندارن
Printable View
دوستان فقط بگم مخابرات کلاه بزرگی رو ملت گذاشته
سرویس ها ی1 به 5 همون سرویس های نامحدود سابق هست فقط گرون تر شدن و هیچ گونه افزایش سرعتی ندارن
این قیمت رو ببینید ... فقط حال کنید!!
سرویس 512 نامحدود بدون اشتراک گذاری پهنای باند = 149000 تومن !! :sq_7:
بله درسته لیست کامل قیمت ها رو دیروز دیدمنقل قول:
256 یک به یک 80 هزار تومن !!!!!!!
زنگ زدم واحد بازرسی سازمان تنظیم مقررات رادیویی می گم از دست اینا کجا شکایت کنم گفت باید از طریق سایت مخابرات ایران پیگیری کنی(شکایت دزد رو ببرم پیش خود دزد) رفتم تو سایت قسمت ارسال شکایتشون کار نمی کنه !!!
مگر شما نگفتید که اشتراک 1 به 10 را درخواست دادم (همون 256 که 14000 قیمتشه) خوب اگر سرعتش مثل قبله که خوبهنقل قول:
به من میگن 1 تا 6 صبح رایگانه تست کردم میبینم کم شد از حجمم . یه بلایی سره اینا بیارم من !
الان به نا محدود اسیا تک میشه بهتر فکر کرد ....
512 رو میده 22 تومن و سرعتشم بین 40-50
حالا اگه قرار باشه مخابرات 512 یک به 10 نده دیگه قطعاً باید رفت اسیا تک (چون بگفته دوستان سرعت 1 به 5 همون سرعت قدیمی میشه مثلاً 256 میشه 32!!فقط باید پول بیشتری داد... یعنی برای سرعت 64 باید 40 تومنی بدیم که من یکی ندارم صادقانه بگم!!)
وقتی که اخبار میاد میگه وضع اقتصادی و قدرت مردم ایران نسبت به قبل از اجرای یارانه ها 60درصد قوی تر شده خوب ایناهم فکر میکنند اینجوریه دیگه، پس بزار روی قیمت کی به کیهنقل قول:
فکر میکنم باید به نامحدود خداحافظی کنیم . و به حجمی با قیمت پایین تر رضایت بدیم. اگه پایه شکایت هستینم من پایم
اون برا قبل بود الان اشتراک 1 به 5 دارمنقل قول:
یه خاطره همینه که می گم که سرعت این سرویس ها هیچ فرقی با نامحدود قبلی ها نداره
گول 1 به 5 رو نخورین
فعلا دانلود شبانه رایگان نداره حواست باشه حجمت نپرهنقل قول:
اگه داشت خوب می شد