سلام
دوستان کسی لینک حل مسائل درفرانسیل و انتگرال هیت هولد جلد اول و دوم رو نداره؟!
Printable View
سلام
دوستان کسی لینک حل مسائل درفرانسیل و انتگرال هیت هولد جلد اول و دوم رو نداره؟!
سلامنقل قول:
A : خانواده هایی که فرزند دختر دارند.
B : خانواده هایی که فرزند پسر دارند.
پس طبق فرض های مساله داریم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الف) باید تعداد اعضای اشتراک A و B را بدست اوریم:
ب)باید تعداد اونایی که دختر دارن منهای تعداد اونایی بشه که هم دختر دارن هم پسر پس جواب میشه شصت و پنج منهای چهل و هفت یعنی هیجده.
پ)میشه صد منهای هفتاد یعنی سی.
ت)اینم که واضحه،چون اونایی که دختر دارن با اونایی که پسر دارن هیچ اشتراکی ندارن،جواب میشه هیجده باضافه بیست یعنی سی و هشت.
ه) باید اونایی که پسر دارن منهای اونایی که دقیقا یک پسر دارن بشه.یعنی هفتاد منهای بیست که میشه 50.
سلام ممنون میشم به این سوالات حد جواب بدین
چون اینجا نمیشد تایپ کرد تو paint نوشتم صورت سوالاتو
سلام
ظاهراً یه فرمولی هست که میشه فهمید فاکتوریل یه عدد چند رقمیه
بنده این فرمول رو میخوام.
با تشکر
دوستان اگه این سوال رو جواب بدید خیلی ممنون میشم
این جور سوالها رو بلدم ولی در مورد اینکه در صفحه ی yz باشه نمیدونم باید برای مرکزش x رو صفر در نظر بگیرم
معادله ي کره اي را بيابيد که از نقاط (4و0و0) و (3و1و2)و (6و2و0) بگذرد و مرکزش در صفحه ي yz باشد
فکر میکنم خودتون میتونین حلش کنین ولی به عنوان یه نکته:نقل قول:
1. مرکزش وقتی توی صفحه ی yz باشه، یعنی اینکه x=0 هست واسه نقطه ی مرکز (یعنی توی اون معادله ای که مینویسن اینطوریه:
x^2+(y-b)^2+(z-c)^2=r
حالا دیگه حله، سه معادله و سه مجهول که توسط جاگذاری اون سه نقطه به دست میاد
2. الان یکی از نکات خودش روی صفحه ی yz هست (6و2و0) پس مرکز هم روی همین صفحه هست و در نتیجه ی یه نقطه ی قرینه دقیقا روی همین صفحه است. از روی دو نطقه ی دیگه میشه شعاع رو بدست آورد اگر کمی روش کار بشه به نظرم میشه یه راه جایگزین رو (عوض راه کلاسیک) برای حل مسئله در پیش گرفت
سلام به همه ی دوستان!!
سلام.نقل قول:
جواب سوال اول:
حاصل نهایی برابر با صفره چون صفر در یک عبارت کراندار داره ضرب میشه. (سینوس حتی اگه داخل آرگومانش به سمت بی نهایت بره همواره بین 1 و 1- خواهد بود)
------------------------------------
جواب سوال دوم:
----------------------------------------------
جواب سوال سوم با استفاده از قائده هوپیتال:
------------------------------------------
جواب سوال چهارم: وقتی در چند جمله ایها، x به سمت بی نهایت میل کند، مقدار چند جمله ای هم ارز با جمله ی دارای بیشترین توان x خواهد بود. بنابراین داریم:
==========================================
سلام.نقل قول:
من تا حالا چنین چیزی نشنیده بودم. ولی به نظرم ابتدا باید این سوال رو پرسید که: آیا مقدار !n (منظورم n فاکتوریل هستش) تقریبا برابر با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست یا نه؟ اگه نیست بزرگتر از اون عبارت میشه یا کوچکتر؟ اگه بشه تو این زمینه کارایی کرد به نظرم میشه تقریبی گفت که !n به ازای n های دلخواه تقریبا چند رقمیه. (با توجه به تخمین تعداد ارقام n به توان n)
================================================== ======
سلام.نقل قول:
جواب این سوال همونیه که جناب MasterGeek اشاره کردند. (استفاده از سه معادله و سه مجهول) البته به نظر حقیر، تنا راه هم همینه و نمیشه راه جایگزینی بدست آورد چون نقطه ی قرینه ی نقطه ی (0,2,6) رو بدون معلوم بودن مرکز نمیشه بدست آورد. علاوه بر این نقطه نقطه ی (0,0,4) هم روی صفحه ی yz هست ولی باز هم نتیجه ی خاصی رو حاصل نمیکنه.
موفق باشین.
90/8/10
این سوالها رو از کتاب حساب دیفرانسیل انتگرال لیتهلد نیستن؟؟نقل قول:
من هم با اجازه ی اساتید سوالهاتو حل کردم ولی یه دونه جواب من با جواب اقا حمید فرق میکنه (که مطمئن هستم ماله من غلطه اگه اساتید ایراد کاره منو بگن ممنون میشم)
سوال اولت با قضیه ی فشردگی حل کردم
دومی واضحه
سومی رو با تغیر متغیر
چهارمی هم واضحه
---------- Post added at 10:39 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------
x^2+(y-b)^2+(z-c)^2=r^2نقل قول:
فک کنم یه توان 2 یاد رفته:20:
سلام.نقل قول:
من هم با اجازه ی اساتید سوالهاتو حل کردم ولی یه دونه جواب من با جواب اقا حمید فرق میکنه (که مطمئن هستم ماله من غلطه اگه اساتید ایراد کاره منو بگن ممنون میشم)
هر چی نگاه میکنم، ایرادی در روش شما در حل مساله سوم نمیبینم. شاید روش حل من غلطه. اما آخه کجاش؟:41:
======================
ویرایش:
همین الان سوال رو تو والفام آلفا دادم و جواب زیر رو بهم داد:
گزینه ی show steps رو بزنین تا مراحل کار رو نشون بده.کد:http://www.wolframalpha.com/input/?i=lim+x+to+pi%2F4+%28sin%28x-pi%2F4%29%2F%282%28sin%28x%29%29%5E2-1%29
موفق باشین.
90/8/10
با سلام ...نقل قول:
ببخشید یه سوال خیلی ساده ...من نمی دونم باید چه جوری داخل این سایت مسائل ریاضی رو بنویسیم :41: :41: