من خیلی سعی کردم که در این بحث وارد نشوم ولی واژگونه نمایی شما و دیگر همکارانتان را بیشتر از این نتوانستم تحمل کنم.
اولاً مشخص بفرمائید چرا و چگونه و با چه معیاری به ابن نتیجه رسیدید که نرم افزار IBSng متعلق به ISPهای کوچک است؟؟
تا آنجا که بنده اطلاع دارم شرکتهایی بزرگی مثل فنآوا نیز برای سرویسهای ADSL با حجم کاربران بسیار بالاتر از 40 هزار ادعایی شما از این نرم افزار استفاده می کنند و هیچ مشکلی ندارند.
تمامی موارد ریز مصرفها و باز بودن دست کاربر(!!) و همینطور داینامیک بودن در IBSng به تأیید بسیاری از شرکتها به بهترین روش و سطحی پشتیبانی می شود ، شما در حالی از این موارد صحبت می کنید که نرم افزار فعلی شما از نشان دادن یک گراف پهنای باند عاجز است ، قابلیتی که IBSng آنرا بصورت Real Time هم در پنل کاربران و هم در پنل مدیریتی دارد. لازم است یادآوری کنم که ضعفهایی ادعایی شما در مورد نرم افزار IBSng از نظر حقوقی نیز برای ادعا کننده مسئولیت دارد.
با توجه به اینکه تمامی پستهای شما و دیگر همکارانتان یکطرفه و بشدت عاری از حقیقت و رعایت حقوق مصرف کننده است ، برای اولین و آخرین بار درخواست می کنم که از ادامه بحث خودداری کنید ، توجه داشته باشید که با توجه به حجم بالای ایرادات موجود در نرم افزار فعلیتان اولویت برای شما حل مشکلات سیستم و کاربران است و نه سعی در ایجاد یک روابط عمومی و امور مشترکین یکطرفه برای شرکت مخابرات استان اصفهان در این فروم.