مبین نت فکر کرده داره به ملت ADSL میده که سرعت آپلود و دانلود اگه یکی نباشه، اشکالی نداره...نقل قول:
واقعا آدم دیگه چی میتونه بگه؟ قانون کیلو چنده؟
Printable View
مبین نت فکر کرده داره به ملت ADSL میده که سرعت آپلود و دانلود اگه یکی نباشه، اشکالی نداره...نقل قول:
واقعا آدم دیگه چی میتونه بگه؟ قانون کیلو چنده؟
این آدرس اسپید تست مبین نت رو از کجا آوردید؟تو سایتش نیست؟نقل قول:
اینجا دوتا رعد و برق زد انتن مودم رفت ...
این اتفاقا می افته ؟؟ کی درست می شه ؟؟
اگر سرعت آپلود شرکت های دیگه کمتر از سرعت دانلود باشه و در تعرفه هاشون به سرعت دانلود و آپلود اشاره کرده باشند، مشخصه که خلافی مرتکب نشده اند.نقل قول:
نمونه اش همین ایرانسل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما مبین نت به اسم سرویس یک مگابیت سرویسی با سرعت آپلود 512 رو ارائه میکنه که کاملا کم فروشی و خلاف قانون است.
و توجه کنید که کم شدن سرعت آپلود به خاطر کندی سرعت و مشکلاتی از این دست نیست و کاملاً عمدی محدود شده است.
مبین نت که سایت درست و حسابی نداره. از پشتیبانی گرفتم. (گرچه پشتیبانی درست و حسابی هم نداره)نقل قول:
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ
این مبین نت واقعاً شرکت بی بند و بار و بی در و پیکری است که پشتیبانی و حتی اون مدیر وبلاگش هم از وضعیت سرویسشون و محدودیت هایی که اعمال کرده اند خبر ندارند.(شاید هم وانمود میکنند که خبر ندارند)
اون بالا هم که من نوشتم آنتم رفت، فکر کنم همینطوری شد...نقل قول:
یه 2 ساعت آنتن نداشتم...
سلام
یه سوال از دوستان داشتم
ایا می شه یک سرویس مبین نت رو روی دوتا مودم خود مبین نت تنظیم کرد؟
اخه من قبلا سرویس مبین نت داشتم که دیگه شارژ نکردم الان می خوام تنظیمات مودم دوستم رو بزارم تو مودمم ببینم چه جوری شده کیفیت و انتن ولی نمی شه
دلیلی داره؟
احتمالا یوزر نیم و مک آدرس رو چک میکنه که مربوط به یک مودم باشه.
دوستان من با سازمان تنظیم مقررات رادیویی تماس گرفتم برای شکایت از مبین نت. در مورد تورنت گفتن که از سمت فیلترینگ اصلی فیلتر شده و اگه یک ISP تورنتش باز باشه داره تخلف می کنه واسه همین کاری نمی شه کرد. در مورد برداشتن جمعه های مجانی هم گفتن که چون توی قراردادتون ذکر نشده، این مجانی بودن جمعه یجور جایزه است که شرکت داره به شما می ده و بدون هیچ دلیل خاصی می تونه برش داره.
واقعا دیگه نمی دونم چی بگم...