زنگ بزن 2020نقل قول:
Printable View
زنگ بزن 2020نقل قول:
مشخصات سرویس فعلی و قبلیتون رو لطفا بیان کنید . (حجم و سرعت و قیمت )نقل قول:
اون 5گیگ یا مودم ماله قرارداده یک ساله است. الان هم میتونید برید قرارداد ببندید
من قبلا سرویس کلاس C داشتم. 2مگ ماهی 4g با قیمت 19500. حدود 3 سال هم داشتم این سرویس رو. الان تغییر کرده به سرویس رها 2مگ ماهی 5gb و 21500 ماهانه.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
زنگ زدم گفتن کلا همه تغییر کرده. اگر مودم رایگان میخواید باید حضوری اقدام کنید بگید سرویستون رو تغییر بدن به سرویس مودم رایگان.
حالا یه سوال. این سرویس های مودم رایگان کیفیتش فرق داره؟ ارزش داره برم تغییرش بدم؟
دوستان کسی تا الان این سرویس های بهار تا بهار را گرفته؟ کیفیت سرویس هاشون از نظر دانلود شبانه و سرعت باز کردن صفحات و از همه مهمتر پینگ چطوریه؟
من یک سرویس خانگی 512 سه گیگ دارم که دو سه سال پیش گرفتم.... هزینه سرویسش ماهانه 25 تومنه ولی با اضافه مصرفم حدود ماهی 100 تومن می دم الان هم مصرف اینترنتم ماهانه حدود 30 گیگ هست( البته فقط روزانه ) با شبانه خیلی بیشتر از اینهاست
الان می خوام سرویس بهار تا بهار یک گیگ را بگیرم.... آیا با توجه به کیفیت و قیمت سرویس بهاره برای من صرف می کنه عوض کنم سرویسو؟
به هیچ عنوان مودم رایگان نگیر که سرت کلاه میره.نقل قول:
حالا یه سوال. این سرویس های مودم رایگان کیفیتش فرق داره؟ ارزش داره برم تغییرش بدم؟
ماهی 100 تومن که خیلی زیاده. الان طبق تعرفه هایی که خودشون اعلام کردن. اگه مصرف مازاد شما ماهی 10 گیگ بیشتر باشه. گیگی 1600 محاسبه میشه.نقل قول:
اگه سرویس شما 10گیگ باشه(با توجه به مبلغش) 25+20*1600 = 57 تومن. یعنی تقریبا نصف مبلغی که شما هر ماه میپردازید. :n13:
اگه طرح های قدیم رو هم برداشتن باید با توجه به تعرفه جدید از این به بعد براتون محاسبه بشه. به نظرم زنگ بزنید 2020 یه صحبت باهاشون بکنید ببنید از این به بعد مصرف مازاد بالای 10 گیگ رو واسه شما هم 1600 محاسبه میکنن یا نه. چون اینطوری خیلی به ضرر شماست.
از چه نظر ؟ خود مودم رو میگین یا طرح مودم رایگان؟نقل قول:
نقل قول:
درسته از نظر هزینه صد در صد به نفعمه... چون من خیلی بیشتر از ده گیگ اضافه مصرف دارم.. حداقل ماهی 20-25 گیگ اضافه مصرف دارم.... ولی مساله اینجاست که الان این سرویسی که دارم قدیمیه.... مال حدود دو سه سال پیشه.. سرعت دانلودش مخصوصا" دانلود شبانه اش خوبه.... شب ها سرعت دانلودش تقریبا" افت زیادی نداره.... می ترسم برم سرویس بهاره بگیرم کیفیت و سرعت سرویس ها افت کنه..... نمی دونم وضعیت پینگ این سرویس بهاره چطوریه
شما این سرویس بهاره را گرفتید؟
دوستان خواهشنا یک نفر جواب ما را بده مساله خیلی فوریت داره
برای تغییر سرویس از سرویس معمولی مخابرات به سرویس بهاره آیا قطعی اینترنت داریم؟ اگر قطعی هست چند روزه؟
فکر نمیکنم قعطی داشته باشه . فقط تو پنل تعرفتون رو عوض میکنن دیگهنقل قول: