این کد رو بزن خودش واست میفرسته!!!نقل قول:
#5*3*140*
واسه چت هم برو توی برنامه های سیمبین سری 60 ورژن 5 برنامه یاهو مسنجر واسه موبایل داره DL کن!!!
سبز باشی...!!!:10:
Printable View
این کد رو بزن خودش واست میفرسته!!!نقل قول:
#5*3*140*
واسه چت هم برو توی برنامه های سیمبین سری 60 ورژن 5 برنامه یاهو مسنجر واسه موبایل داره DL کن!!!
سبز باشی...!!!:10:
میشه لینک بدی؟؟؟؟ ممنونت میشم......
برنامه Nokia Software updater را دانلود کردم برای آدیت فریمور گوشی ولی همش این پیغام خطا رو میده...
Installation operation failed...Fatal error during installation
مثل همیشه لطف کنید و راهنمائیی کنید.
نقل قول:
نرم افزار Nokia PC Suite رو سیستم شما نصبه ؟
بله از خود سایت به صورت آنلاین نصب کردم.نقل قول:
سلام به همه
من تو دانشگاه از وایر لس می خوام استفاده کنم ولی باید نام کاربری و پسورد رو بزنم تا بتونم دیتا بگیرم
چطور گوشی رو تنظیم کنم که بشه؟؟؟
نام کاربری و پسورد بخواد ازم
من شنیدم گوشی چینیه و مجاریش فقط لیبله راسته؟ اگه راسته پس این عکس gsmarena چیه؟
کد:http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/nokia-5800-xpressmusic/phone/gsmarena_031.jpg
نقل قول:
گوشی 5800 دارم .
مدتی هست که بعضی مواقع مکه زنگ میخوره یا زنگ میزنم (همیشه نه) lcd خاموش میشه می تونم صحبت کنم اما هیچ تصویری ندارم ، کسی میدونه مشکل از چیه و برای درست کردنش چه کار باید بکنم ؟!
ناگفته نمونه که یک بار گوشی از دستم زمین افتاده ...
وقتی که صفحه سیاه میشه مبایل رو تکون میدم یا قفلش رو چند بار بالا پایین میکنم یا دکمه قرمز رو چندبار میزنم تا دوباره lcd روشن بشه
حالا موندم برا تعمیرش چکار باید بکنم . یه جا بهم گفت باید فلش بشه تازه ممکنه درست بشه یا ممکنه برای همیشه خاموش بشه ...
بعضی دوستان توی فروم گفتند مشکل ممکنه از این باشه که روی سنسور چیزی هست و من اشتباه میکنم اما
سنسوری که دوستان میگند اگر چیزی روش رو بگیره باعث میشه lcd خاموش بشه و بلافاصله بعد از اینکه روی آزاد بشه دوباره lcd روشن میشه .
مشکلی که من دارم با اون سنسور نیست ! وقتی زنگ می خوره یا زنگ میزنم یا حتی ساعت alarm شروع به زنگ زدن میکنه بعضی مواقع lcd خاموش میشه و یا باید چند بار موبایل رو تکون بدم یا قفل رو چند بار بالا پایین کنم تا lcd روشن بشه . حتی دکمه های موبایل هم کار نمیکنه
در این مواقع چیزی روی سنسور نیست که بگیم از اونه !
مشکل از lcd هست یکی از دوستان هم همین نشکل رو داشت
lcd باکیفیت 47000 تومن عوض کرد
سلام
دوستان میشه یه پروداکت کد بدید که فارسی رو پشتیبانی کنه که بعدش بتونم آپدیت کنم و زبان شیرین فارسی رو هم داشته بشم :دی