ولی به نظر من جالب شده اگر درست تکل زدن رو یاد بگیری میتونی تو زمین بازیه کشتی کج رو روی 11 نفر اجرا کنینقل قول:
تا میخورن بهشون تکل بزنی همه رو مصدوم بکنی :31:
Printable View
ولی به نظر من جالب شده اگر درست تکل زدن رو یاد بگیری میتونی تو زمین بازیه کشتی کج رو روی 11 نفر اجرا کنینقل قول:
تا میخورن بهشون تکل بزنی همه رو مصدوم بکنی :31:
داداش من چرا قسم میخوری اموزش کیت سرور چند صفحه قبل هست یکم بگردی پیدا میکنی :10:نقل قول:
این گزینه واسه استن پیراهن نیست؟نقل قول:
معذرت میخوام این چه زبونیه؟نقل قول:
من چیزی متوجه نشدم!
کسی میدونه گزینه transfer frequncy تو مستر لیگ واسه چیه ؟
تیمهای دیگه بیشتر تو نقل و انتقالات بیشتر بازیکن میخرند یا من به یه بازیکن پیشنهاد بدم زودتر میاد.
نقل قول:
دوست عزیز گیم پلی بازیهای ساکر همیشه خوب بوده اما 9 بهترین و واقعی ترین بازی بود که تا حالا از کونامی دیدیم..نقل قول:
خدا کنه کونامی تو PES 2010 برگرده به همون گیم پلی سابق و دوس داشتنیه خودش
اینو نه تنها برا شما بلکه برا همه میگم که ساکر هیچ موقع به طرف فیفا نرفته و نخواهد رفت و الان عکس این قضیه داره اتفاق میفته ............مگه ساکرگیم پلی خودش چه ایرادی داره که بره به طرف فیفا .....
دوست عزیز گیم پلی 9 چه ایراداتی داره میشه بگی برام؟؟؟؟؟:18:
اصلا شاید به جرعت 90 درصد افراد ساکر رو به خاطره گیم پلی اون دوست دارن ........
هیچ موقع بازی سازی ژاپن از هیچ شرکتی تقلید نمیکنه .......اینو میتونی بری تحقیق کنی ...............
ژاپنیها ایده جدید و نو رو همیشه برای بقیه به ارمغان میارن
به پیشنهاد تو زودتر میان تو تیمت ولی باید لیگ دسته 1 سعود کرده باشینقل قول:
این حرفت رو منم قبول دارم این فیفاهستش که داره گیم پلیش رو به PES نزدیک میکنهنقل قول:
ولی چند تا ایراد این بازی داره
1 - کامپوتر هر وقت که دلش خواست خود به خود تکل میزنه بخصوص موقعی که چند تا بهش گل هم زدی موقع دفاع
کردن خودش تکل میزنه که اصلا انتظارشو نداری
2 - تو داوریش دیگه کمتر آوانتاژ میده
3 - تکلهارو یا خطا نمیگیره هر وقط هم که خطا گرفت کارت نشون میده
4 - من الان مسترلیگشو هم دارم بازی میکنم تو زمین کامپیوتر , هر وقت که تصمیم بگیره گل بزنه یک تیم کامل فول
قدرت هم داشته باشی نمیتونن جلوی حتی یه نفر رو بگیرن
فعلا که نظر من اینه راجع به نواقص این بازی
آبانتاژ زبون فوتبالیه :31:نقل قول:
معلومه شما اصلا 90 نیگا نمی کنیا :27:
من سر واقعی بودنش بحث نمی کنم حرفم این بود گیم پلیش خیلی تغییر کرده درست مثل رزیدنت اویل 4 که همه چیش تغییر کرده بود گیم پلی، زامبیها و ... :40:نقل قول:
همین که نکته هایه مثبت گیم پلیش رو عوض کردن همش ایراده دیگه :19:
دریبل کردن رو که گفتم، تکل هارو هم که گفتم تو سری هایه پیش داور یه آبانتاژی می داد بعد که بازی متوقف می شد کارت زرد رو نشون می داد ولی تو این ... شوت هم که تو سری های قبل یه قانون به خصوصی داشت اونم این بود که از هر فاصله و زاویه ای باید مربع رو به مقدار کافی پر کنی که به شارژ بودن بازیکنت هم بستگی داشت منظورم قرمز یا سفد بودنشون بود اما تو این شوت شده شانس هر چقدر مربع رو خوب پر کنی توپ می ره بیرون یا می خوره تیر و اگرم بد پر کنی بازم احتمال گل شدن داره یه بار مربع رو تا دسته پر کردم گل شد اونم تو 18 :18:
دوست عزیز BAL رو کونامی از رو فیفا 08 ایده گرفته که برایه اولین بار می تونستی یه بازیکن انتخاب کنی و باهاش بازی دوستانه انجام بدی :20:
برایه اینکه جلو فیفا کم نیارن ور داشتن گیم پلی به اون توپی رو خراب کردن :13:
حتما هم شما با من هم عقیده ای که Pes 08 یه در جا واسه کونامی بود چون نه گرافیکش و نه گیم پلیش هیچ گونه تغییری نسبت به سری هایه قبل نداشت فن بوی هایه کونامی انتظار داشتن تا از لحاظ گرافیکی هم شده Pes رو متفاوت تر ببینن و از اون طرفم فیفا با گیم پلی های جدیدی که به بازیش اضافه کرده بود فاصلش رو با Pes کم کرده بود :19:
من فیفا رو همون روز اول خریدم و روزی 40 تا بازی میکردم....pes رو هم به محض اینکه اومد خریدم, بازی رو اجرا کردم با ناامیدی و وقتی بازی رو دیدم سریع خارج شدم و رفتم فیفا. یکی از دوستام بهم گفت برو یکم بازی کن تازه میفهمی بازی چیه ! منم رفتم بازی کردم و حالا میفهمم که فوتبال واقعی چیه... اگه شما به فوتبالی که توی تلویزیون میزاره دقت کنین, منوجه میشین که Pes 2009 خیلی به فوتبال واقعی شبیه و فیفا اصلا نمیتونه فوتبال واقعی رو توی ذهن ادم بیاره.
حالا تروخدا یکی بگه چطوری میشه Pes2009 رو آنلاین بازی کرد..؟