پس کلا نباید روش حساب کنم چون آدم خوش شانسی نیستم اون از رتبم که فکرشو نمیکردم اونجوری شه اونم از نتیجه نهاییم.اول که 3 شهر بیشتر نزدم توی انتخاب رشتم.ولی الان هر شهری که باشه میزنم اگه تکمیل ظرفیتی باشه.
Printable View
پس کلا نباید روش حساب کنم چون آدم خوش شانسی نیستم اون از رتبم که فکرشو نمیکردم اونجوری شه اونم از نتیجه نهاییم.اول که 3 شهر بیشتر نزدم توی انتخاب رشتم.ولی الان هر شهری که باشه میزنم اگه تکمیل ظرفیتی باشه.
اندیشه 1 و اندیشه 2 و تفسیر نهج البلاغه یا تفیسر قران ، انقلاب یا ..نقل قول:
یکی از دروس معارف اسلامی منظورش چیه؟ کدوم درسها میشه معارف اسلامی؟
یه چارت عمومی هست ، من ندارم این چارت رو ولی اگه تو سایت پیامنور بگردی پیداش میکنی ،
از بین اینا اندیشه 1 و اندیشه 2 رو حتما" باید پاس کنی
ولی
از بین تفسیر نهج البلاغه وو تفسیر قران یکیشون رو باید پاس کنی ( پاس کردن دوتاشون اختیاریه )
بقیه رو یادم نیس چیا بودن ولی تو سایتشون بگردی چارت رو پیدا میکنی ..
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
بعضی وقتا یه چیزایی دست تو نیست و پیش میان و باید باهاشون بسازی ..نقل قول:
چه رشته ای قبول شدید مگه ؟
خیلی از از درسها ظرفیتش پر شده. چیکار باید کرد؟
یعنی وقتی انتخاب میکنی سیستم ارور میده که این درس ظرفیتش پر شده ؟نقل قول:
آخه اصن ظرفیت رو نمینویسن ، فقط مینویسن لیست پرشده مثلا" 69 نفر !
این ارور رو دانشگاه آزاد داره ولی واسه پیامنور تا حالا ندیدم!
اگه سیستم ارور نمیده وردار !
نقل قول:
نه ارور میده ظرفیتش پر شده.
حقوق پیام نور قبول شدم.
لیست انتظار چیه؟ کدوم درسهارو میشه انتظار زد؟
فک کنم باید خودخوان روش دارید ..نقل قول:
نه ارور میده ظرفیتش پر شده.
ولی زنگ بزنید آموزش بپرسید !
مبارک باشه ..نقل قول:
حقوق پیام نور قبول شدم.
ناراحت نباش ، تو وقتی فارغ التحصیل بشی دانشگاهت باهات نمیمونه رشته ای که قبول شدی باهاته .. حقوق هم که رشته ی خوبی هست و
مطمئنن تو پیامنور موفق تر هم میشی .. چون بار علمیت بالاتر میشه تو پیامنور ..
لابد پيشنيازي رو رعايت نميكنيد كه اضافه نميشه براتون.ترم اول چطور ميخواي 6 واحد عملي برداري؟مگه رشتتون چيه؟نقل قول:
بچه ها من انتخاب واحد می کنم،واحد های عملی رو حساب نمی کنه
الان با واحد عملی حساب کردم 14 واحد شده
اما سایت می زنه==>تعداد واحد اخذ شده : 8 (یعنی 6 واحد عملی رو نمی زنه)
کی می دونه دلیلش چیه ؟
شهريه ي كدوم ترمو؟تابستون؟انتخاب واحد تونستي انجام بدي؟بله اگه واريز كنيد بعد از 24 ساعت درست ميشه.نقل قول:
سلام دوستان
من شهریه ندادم و قسمت اطلاعات جامع دانشجو و بعضی از قسمتها نیست!!
اگه شهریه رو بدم درست میشه؟
احتمالا اين درس رو اين ترم براتون ارائه نكرده دانشگاتون.مي تونيد بريد دانشگاه با مدير گروهتون صحبت كنيد توي حذف و اضافه براتون اضافه كنن به ليست درساتون.نقل قول:
سلام
وقتی می رم برا انتخاب واحد از بین دروس ارائه شده درس های ریاضی عمومی 1 و شیمی عمومی 1 که پیش نیاز درس های دیگه در ترم های بعد هستند نیستش و من فقط تونستم 11واحد انتخاب کنم .
مشکل از کجاست؟
(در ضمن رشتم مهندسی نفت مرکز تهران هستش)
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
بايد منتظر بمونيد تا گروه جديد بزارن و اگه اينطور نشد با مدير گروهتون صحبت كنيد تا اقدام كنن كه يا ظرفيتو زياد كنن يا گروه جديد بزارن.نقل قول:
خودم تا حالا امتحان نكردم ولي احتمالا براي زمانيه كه ظرفيت يه درس يا گروه تموم شده و شما اسمتون رو توي ليست قرار ميديد تا وقتي ظرفيت اضافه شد به واحاتون اضافه بشه.نقل قول:
لیست انتظار چیه؟ کدوم درسهارو میشه انتظار زد؟
چرا برای من اینجوری شد؟ من اصلا هنوز انتخاب هم نکردم!
ثبت نام شما به طور صحیح پایان نیافته است. با مسول ثبت تماس بگیرید.........
یکی بگه چیکار کنم؟ :41: