manam hamin moshkel ro daram chejoor misheh vared room haye asia shod?نقل قول:
Printable View
manam hamin moshkel ro daram chejoor misheh vared room haye asia shod?نقل قول:
عزیز دل وقتی شما وارد روم میشید سمت چپ یک لینک مشاهده می کنید وقتی روی لینک کلیک کنیدنقل قول:
وارد صفحه ای میشید که به شما یه کد امنیتی نشان میدهد که کد مربوطه را وارد کرده سپس کلید submit
رو کلیک کنید
بعد روم فعال خواهد شد { دلیل این کار یاهو کنترل بیشتر کاربرانش است}
:20:
سپاس
خوب اگه چیز خوبیه و رو یاهو 8 جواب میده بزار.نقل قول:
--------------
کسی PS خوب واسه یاهو 8 که جدیدم باشه نداره.
کسی نرم افزار رجیستر شده ای سراغ نداره که بشه باهاش پسورد یاهو پیدا کرد.پس یاهوم رو عوض کرده بودم ولی حالا آخرش یادم نمیاد.از چنتا نسخه yahoo password finder استفاده کردم ولی همش نیاز به رجیستر داشت.پس ایمیلم پیدا نشه بدبختم.کسی نیست بتونه کمک کنه؟
متاسفانه یا خوشبختانه هنوز نرم افزاری نتونسته پسورد save شده رو از یاهو ورژن 8 بازیابی کنه.........یه سرچ میکنم اگه چیزی پیدا کردم خبرتون میکنم :)نقل قول:
ما هم اینجا بیلیم دیگهنقل قول:
:41:
متاسفم، هنوز روی یاهو ورژن 8 جواب نمیدن........
خب من چه غلطی بکنم؟پس ایمیلم رفتش.خیلی مهمه برام.هک کسی نمیتونه بکنه؟ببینم یعنی اگر ورژن مسنجری که من استفاده میکنم 8 باشه پسم رو پیدا نمیکنه؟اگر ورژن مسنجرمو بیارم پایین چی؟
لطفا اگه نرم افزار web spy رو دارید لطف کنید بذارید اینجا یا آدرس دانلودشو به من ایمیل بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و خسته نباشید من دونبال برنامه ای( trojan) هستم که مثل مجیک پس یا ... باشه و روی ورژن 8 یاهو جواب بده