منطقی نیست برای من درستهنقل قول:
شما اکتنشن Idm پاک کن بعدش از تویprogfile idm فایل IDMGCExt.ctx درگ کن توی کروم وقتی اکتنشنتش بازه
مثل زیر :
کد:http://www.internetdownloadmanager.com/register/new_faq/chrome_extension.html
منطقی نیست برای من درستهنقل قول:
شما اکتنشن Idm پاک کن بعدش از تویprogfile idm فایل IDMGCExt.ctx درگ کن توی کروم وقتی اکتنشنتش بازه
مثل زیر :
کد:http://www.internetdownloadmanager.com/register/new_faq/chrome_extension.html
همین کارو کردم!
Version 45.0.2454.99 m ورژن کروم
Version 6. 23 build 21 ( Aug/28/2015) Full اینم ورژن IDM
اکستنشن رو هم اد کردم، گزینه ی allow in incognito رو هم تیک زدم.
سلام اساتید
من جدیدا نمیتونم با idm از یوتوب دانلود کنم . یعنی وقتی اون کادر کوچیک بالای تصویر میاد میرنم یه ارور میده که با اوکی کردنش به سری اطلاعات و تنظیمات راجع به آنتی ویروسم (نود32) میده اما من اون تنظیمات نود رو هم نگاه کردم هیچ مشکلی نداره
میشه راهنمائیم کنید برای حل این مشکل
سلام دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چطور میتونم فایلی که کامل دانلود شده اما به عدم وجود فضای کافی در درایو دانلودر،را پیدا کنم؟
نه گزینه resume هست نه گزینه delete راه حلی وجود داره فایلمو دوباره دانلود نکنم؟
به نظر شما دوستان عزیز برای دانلود فیلم های کوتاه و یا بلند با حجم بالا کدام یک از نرم افزارها ی دانلود کننده بهتره و کار بری اش ساده تر؟
آخرین نسخه نرم افزار دانلود منیجر چیست آیا قابل دانلود رایگان هست یا بایستی خریداری بشه؟ ممنون
با سلام دوستان تو فایرفاکس 42 این افزونه idm مال دانلودر مثل قبل چرا درست حسابی تو سایت یو تیوب فرمت های ویدیو رو نمیذاره مثل قبل نمیدونم چرا مشکل از افزونه است؟ افزونه من 6.23.25
با سلام دوستان
منن از چند روز پیش در دانلود فایلها با مشکل مواجه شدم(چه در ساعت دانلود رایگان و چه در ساعات عادی) در موقع دانلود هنگامی که مثلاً بالای 60 درصد از یه فایلی رو دانلود کردم یکسری ارور میاد و فایل دوباره از 0 درصد شروع به دانلود میکنه.عکس ارور رو هم براتون میزارم.من به تازگی قطعات کامپیوترم رو عوض کردم و در همین بازه همین شرکت مخابرات داشت تغییراتی انجام میداد و اینترنت هم در روز یک ساعت قطع میشد ولی در زمان دانلود قعطی نداشتم.نمیدوم باید چار کنم؟نمیدونم مشکل از طرف شرکت سرویس دهنده اینترنت هستش یا سیستم خودم.چون مثلآً مادربورد خودم مخصوص گیمینگ هست و نرم افزار مثلآً برای مدیریت پهنای باند برای بازی آنلاین داره البته همچی پیش فرض هستش و این نرم افزارها رو من از اول تغییری توش ندادم.لطفاً راهنمایی بفرمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلاااااااااام به همه
لطفا کمک کنید
من با مشکلی برخوردم . وقتی با فیلتر شکن دانلود میکنم موقع دانلود چه از خود سایت چه از روی اون ویدیو این اررور رو میده
An existing connection was forcibly closed by the remote host. This normally results if the peer application on the remote host is suddenly stopped, the
host is rebooted, or the remote host used a 'hard close
لطفا راهنمایی کنید . مرسی