واسه کفش مثل مثال زیر عمل کن:نقل قول:
1750, Umbro\SX Flare\Black White.bin
برو توی قسمت دانلود و سرچ رو بزن
Printable View
واسه کفش مثل مثال زیر عمل کن:نقل قول:
1750, Umbro\SX Flare\Black White.bin
برو توی قسمت دانلود و سرچ رو بزن
دوستان من تویه این تاپیک نگشتم...ازتون خواهش میکنم که برنامه ای واسه تخیر لباس تیمها و یا ایدیت کردن کامل سوکر 8 رو برام بزارین حالا تاپیکی یا سایتی که بشه از اون مستقیم آپشن فایل یا هرچیز دیگه که آخرین نقل و انتقالات توش باشه رو برام بزارین...مرسی.....
نقل قول:
برو به سایت زیر و عضو شو:20:
هر درخواستی داشتی اونجا بگو برات میزارن:10:
www.editbazi.tk
تماروز تو محوطه جریمه میشه با کیبورد انجام داد؟
سلام دوستان
کسی بعد گل زدن تونسته لباس رو در بیاره ؟؟؟ با کیبورد میشه این کار رو کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا. باید 3 کلید E+Q+Z رو با هم بگیری!!!!!! :19:نقل قول:
من که به شخصه، نمی تونم :13:
نه. این یه شایعه واسه PES2008 بود. :18:نقل قول:
من شنیده بودم که تمامی تماشا چیان بازی PES2008 به صورت سه بعدی هستن.من بازی رو به صورت HIGH و در ریزولیشن 1280*1024 بازی میکنم ولی در بازی هنگامی که به دروازه حریف میرسم تماشاچیان به صورت تابلو هستن و گاهی سه بعدی میشن می خواستم بدونم مشکل از بازیه و باید پتچ خواسی رو نصب کنم یا این که چیز دیگه ای هست لطفا منو راهنمای کنید.البته در هنگامی که گل میزنم همشون سه بعدی هستن ولی در طول بازی گاهی سه بعدی گاهی هم مانند یک عکس مانند تماشاچیان PES2006
کارت گرافیک من HD 3870 X2 هست و رم من 1g
سلام، سما خانم (اگه درست گفته باشم! چون از روی نام کاربریتون میگم.) اول که اومدنتون رو به تاپیک PES تبریک میگم.نقل قول:
در مرحله دوم هم یه توضیح اجمالی در مورد سئوالتون بدم. باید بگم که این خیلی کم ربط پیدا می کنه به بازی، چون در روی حالت High، تماشاچی ها هم طول، هم عرض و هم ارتفاع دارند و 3 بعدی هستن. در حالت Medium فقط طول و عرض دارند و 2 بعدی هستن. در حالت Low هم بدون تماشاچی هست. حالا اینکه چرا برای شما اونطوری هست، باید چند دلیل داشته باشه.
1- جدیدترین DirectX رو نصب کن.
2- درایور کارت گرافیکت رو آبدیت کن.
3- شما CPU رو قید نکردی! :13:
ممنون از جوابت:10:نقل قول:
ترفند دیگه ای بلدی؟
نه متاسفانه. من بازی تمیز انجام میدم و اهل اینجور چیزا نیستم :31::31:نقل قول: