دوست عزیز من قصد تغییر رشته ندارم همون رشته که کاردانی گذروندم و همون دانشگاه فقط فرقش اینه من کاردانیم نا پیوسته هست اما برای کارشناسی پیوسته هست بازم از همون دانشگاهنقل قول:
Printable View
دوست عزیز من قصد تغییر رشته ندارم همون رشته که کاردانی گذروندم و همون دانشگاه فقط فرقش اینه من کاردانیم نا پیوسته هست اما برای کارشناسی پیوسته هست بازم از همون دانشگاهنقل قول:
خب با این حساب حدود 40-50 واحد اون رو میتونید تطابق بدهید که این کار رو برای دروس عمومی انجام ندهید بهتره و اخ ها رو تطبیق بدهید.نقل قول:
ولی خب چون باید از اول بخونید .اگر در کاردانی به کارشناسی شرکت کنید بهتر است ودر زمان جلوتر خواهید بود....
موفق باشید
با سلام
دوستان نمیدونم از تاریخ برگزاری آزمون کاردانی به کارشناسی برای دانشگاه سراسری و آزاد اطلاع دارید یا خیر به هر حال گفتم اطلاع رسانی کنم :
سراسری :
نام آزمون تاريخ ثبت نام تاريخ برگزاري آزمون کارشناسی ناپیوسته 91/12/6 تا 91/12/12 1392/5/24
آزاد :
ثبت نام كارشناسي ناپيوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامي امروز سه شنبه از ساعت 14:00 آغاز مي شود و تا 30 دي ماه ادامه دارد.
به گزارش مركز روابط عمومي و اطلاع رساني دانشگاه آزاد اسلامي، دكتر ناصر اقبالي رئيس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي با اعلام اين خبر گفت: داوطلبان مي توانند با مراجعه به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به ثبت نام خود براي نيمسال دوم، بهمن ماه اقدام كنند.رئيس مركز آزمون در ادامه خاطرنشان كرد: فارغ التحصيلان مقطع كارداني پيوسته و ناپيوسته مي توانند در اين مرحله ثبت نام كنند.وي در ادامه افزود: ثبت نام دانشجويان مقطع كارداني كه تا 30 بهمن ماه فارغ التحصيل مي شوند، نيز بلامانع است.وي در ادامه تأكيد كرد: در ثبت نام دوره بدون آزمون كارشناسي ناپيوسته هر داوطلب مجاز است در يك رشته امتحاني حداكثر تا 4 واحد دانشگاهي را به عنوان اولويت هاي تحصيلي خود اعلام كند.دكتر اقبالي در ادامه در مورد روش ارزشيابي اين دسته از داوطلبان گفت: دوره بدون آزمون اين مقطع، براي تسهيل ادامه تحصيل فارغ التحصيلان كارداني ايجاد شده و نحوه ارزشيابي و پذيرش براساس معدل كتبي فوق ديپلم متقاضيان خواهد بود، لذا توصيه مي شود كه متقاضيان به هنگام مراجعه به سايت، معدل دقيق خود را ثبت كنند.اقبالي در ادامه در مورد زمان اعلام نتايج گفت: نتايج ثبت نام متقاضيان كارشناسي ناپيوسته بدون آزمون تا اواسط بهمن ماه اعلام خواهد شد.وي در پايان به داوطلبان توصيه كرد: متقاضيان اگر در مراحل ثبت نام با سؤال يا ابهامي مواجه شدند، مي توانند از طريق سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سؤال خود را مطرح يا به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال نمايند تا كارشناسان مركز در اسرع وقت به آنها پاسخ گويند.
سلام ما هنوز دانشگاه هم نرفتیم ولی یه سوالی برام پیش اومده کسی اگه چیزی میدونه راهنمایی کنه
میشه من فرضا(کاردان فنی عمران نقشه برداری (غیرانتفاعی) برم مدرک فوق دیپلم بگیرم بعد کنکور کاردانی به کارشناسی شرکت کنم درصورت قبولی بتونم گرایش عمران-عمران برم دوسال دیگه بخونم مدرک مهندسی عمران بگیرم ؟
(خواهشا نگید از اول مهندسی عمران برو به عقله خودمم میرسه نمیتوم)
سلامنقل قول:
بله می تونید چون عمران - عمران هم مثل عمران - نقشه برداری ، یکی از گرایش های مهندسی عمران هست.
بابا اخری دانشگاه علمی کاربردی بدون کنکور بهمن ماه برای کاردانی به کارشناسی دانشجو میگیره یا نه ؟؟؟؟؟؟:n16::n16::n16:
هنوز که چیزی اعلام نشدهنقل قول:
دوستان این دانشگاه آزاد بدون کنکور که آخرین مهلتش فرداست ، میشه تغییر رشته هم داد یا مثل قدیم هنوز نمیشه تغییر رشته داد .
کادانی هنر بودم میشه کارشناسی آزاد مثلا مدیریت شرکت کنم ؟
دوستان دفترچه کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد میخواستم.
اولا بدون کنکور شدهنقل قول:
ثانیا دفترچه سال 90 ::
اگه اون لینک مشکل داشت از لینک زیر استفاده کن ::کد:http://farshidshd.persiangig.com/ForSite/P30Forum/Help-azad%2090-farshidshd.zip
کد:http://s3.picofile.com/file/7639715157/Help_Azad90.zip.html