فنهاي ps3 داراي 3 حالت هستند كه بستگي به نوع بازي و مقدار ساعتي كه بازي ميكني داره.....نقل قول:
احتمالا" كنسول شما به حالت سوم رسيده.....مشكلي هم نيست عاديه...:46:
Printable View
فنهاي ps3 داراي 3 حالت هستند كه بستگي به نوع بازي و مقدار ساعتي كه بازي ميكني داره.....نقل قول:
احتمالا" كنسول شما به حالت سوم رسيده.....مشكلي هم نيست عاديه...:46:
دقیقا مثل منی :دینقل قول:
Monitor من HDMI داره و دیگه این دردسر هارو ندارم. الان هم Monitor LG 2261v شده 160-170 تومن که واقعا راضی کننده هست.
جدا شده 170 ؟!!! خیییییلی ارون شده که :41:
سخت افزار هایی که از سیستم های موبایلی بهره میبرند مثل انواع لپتاپ و کنسول های اسلیم به خاطر نوع طراحی که دارند وقتی فنشون برای بیشتر خنک کردن دستگاه گردشش سریع تر میشه صدای پنکه از توشون در میاد !نقل قول:
چیز زیاد مهمی نیست ، دور فن دستگاه رفته بالا همین .
من به خاطر خرید ps3 و دوتا بازی پولم تمام شده و قادر به خرید مانیتور جدید نیستم!نقل قول:
سلام عزیز , نه خواهش میکنم این چه حرفیه .
ببینید حالت Sleeping Mode زمانی رخ میده که هیچ گونه سیگنالی رو monitor دریافت نکنه .
الان هم من فکر میکنم مانیتورتون با کنسول هماهنگی نداره.
مدلش چیه ؟
Monitor من HDMI داره و دیگه این دردسر هارو ندارم. الان هم Monitor LG 2261v شده 160-170 تومن که واقعا راضی کننده هست.
مانیتور من 191EW هست philips و حالا مانیتور با کنسول هماهنگی نداره باید چیکار کرد؟
یه چنتا پست را داشتم میدیدم که یادم افتاد یه چیزی بگم که دور هم باشیم!!:31:
با عدر خواهی از جامعه ps3 داران مخصوصا خودم!:31: باید بگم که :
ps3 به تنهایی مفت نمارزه!
اگه کسی میخواد برای اولین بار کنسول بخره بهتره اول یدونه X360 بخره و بعد پولاشو جمع کنه و در کنارش یدونه ps3 هم بخره!
الان کسایی که از نظر مالی خیلی قوی نیستن و تنها ps3 را دارن واقعا زجر میکشن!
چون خیلی از بازیهای multi که تعدادشون کم نیست و خیلی هاشون هم مخصوصا بازیهای امسال واقعا ارزش بازی کردن دارن رو نمیتونن تجربه کنن.
من خودم قبلا یعنی بیش از 1 سال پیش یه فت داشتم و به خاطره همین گرون بودن بازیهاش با ضرر فوروختمش و به تازگی فقط به خاطر دو تا بازی (HR و Uncharted 2) این کنسول را خریدم و باز هم واقعا میبینم که ارزش این پولارو نداره!
البته این رو هم بگم که این شرایط دلیل اصلیش همون درامد کم خانواده ها در ایران هست و این طور نیست که این کنسول کنسول بد یا ضعیفی باشه.
اگه به کسی بر خورد عذر خواهی میکنم!
100% تاييد ميشه......نقل قول:
ولي شهاب جون براي همه هم اينطور نيست مثلا" با تعويض بازي آنچنان ضرري هم شامل حال طرف نميشه مثلا" من اكثر انحصاري هاي PS3 رو بازي كردم و نه تنها ضرر نكردم بلكه سود هم كردم.....
نقل قول:
خب کسی میخواد یه چیزی بخره اول باید به جیبش نگاه کنه بعد بخره ;)
heavy Rain که کلی آخر داره اون پولی که می دی ارزش تموم کردن و دیدن تمام آخر هاشو داره ! ولی من بشخصه لذتی که از بازی کردن با PS3 حتی تو عنوان های مشترک ! می برم از بازی کردن با ایکس باکسم نمی برم ! نمی دونم چرا کلا پلی سه یه حال دیگه می ده !
دوستان PSN card uk از کجا تهیه کنم ؟
گفتی PSN کارت UK داغ دل منو تازه کردی پیدا کردی منم می خوام ...